Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 6
ancadragoman spune:
Ank sa sti ca nici eu nu o feresc de aglomeratie si uite ca pana acum nu a avut nimic
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
Vasari spune:
Buna dimineata! Si eu de la 7 ma uit la poze. Si aici si pe mail. Cat de frumosi sunt copiii cand sunt asa mici!! Si cred ca mai incolo cand o sa li se contureze personalitatea o sa fie si mai scumpi. Mi se pare ca a trecut prea repede perioada asta... si Maria deja a inceput sa prinda cu manuta diverse jucarii. La spatiul de joaca e pasionata de un calut galben si il tot prinde de picioruse si trage de el. Mai sunt niste floricele pe care le admira si cand intinde manuta spre ele uita si-si analizeaza degetelele. :)) Cand o pun in spatiul de joaca devine foate agitata, da din manute, din picioare, face galagie, prinde din jucarii. Oare asa o sa se joace de-acum?
In ceea ce priveste plimbatul eu am incercat sa evit spatiile inchise, la cumparaturi cu ea inca nu am fost... si doar intr-o vizita.
Jasmin, a mea parca recunoaste haina de iesit afara. Cum ii bag manutele in ea incepe sa se miste si sa maraie. Caciulita cateodata i-o pun exact inainte sa ies din bloc. Eu cred ca nu suporta caldura care vine de la inca un rand de haine.
bb, eu nu cred ca iaurturile din comert sunt sanatoase, de-asta se si recomanda cand incepem diversificarea sa le preparam noi in casa. Mai ales Danonino. Este dulce, are conservanti si coloranti, si asta doar ce stim noi.
Adina, imi pare rau... Trecusera destul de bine ranile? Dar ma bucur ca ai avut cat de cat timp sa ne spui cum mai esti.
Eu astept sa o cantaresc pe a mea - cam intr-o jumatate de ora, inainte de masa. Seara mananca din ora in ora si mi se pare ca nu mai e destul laptic, dar s-ar putea sa fie si doar o parere. Oricum, sunt ingrijorata si cam agitata din cauza asta... :(
De o ora gangureste intr-una si ma alinta. :)) Isi pune o manuta pe obrazul meu si vorbeste usurel, ca o turturica.
Alina mamica si Maria turturica - 3 NOV 2007
ellis spune:
buna dimineta
si noi iesim cu printesa afara, la cumparaturi, pe 1 ianuarie am ofst cu sorcova la neamuri
F IMPORTANT - NOI IERI AM FACUT ROTARIX - VACCIN INTRAT PE PIATA ROMANEASCA IN IANUARIE, PENTRU ROTAVIRUSURI, GASTROENTEROCOLITELE SEVERE(VARSATURI, DIAREE, PERFUZII), SE FACE PANA LA 3 LUNI PRIMA DOZA SI PANA LA 6 LUNI A DOUA; ESTE VACCIN ORAL; ESTE F BUN, MI-AM INTREBAT CUMNATII CARE-S FARMACISTI; AM DOUA CUNOSTINTA CU BEBEI 1 AN- 1 AN 1/2, CARE AU FOST CU BEBEII INTERNATE IN SPITAL CU ASTA SI NU VRETI SA STITI CUM STA UN BEBE DE UN AN JUMATE CU PERFUZIE - DOAMNE FERESTE; VACCINUL E SCUMP 315 RON, L-AM LUAT DE LA DAMI MAR LA COMANDA, DAR STIU CA SI LA DONA IL ADUC .
si la voi se incarca pagina greu?
bebeii vosti apuca si tin jucariile, ca a mea inca nu, doar le atinge(inca nu avem 3 luni)
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ancadragoman spune:
Si Maria tine jucariile in manuta si a inceput sa se rostogoleasca
poze
povestea nasterii
Vasari spune:
wow, Ancuta! Cum se rostogoleste? De pe ce parte? A mea doar incearca, dar nu a reusit nimic deocamdata. Incearca de pe burtica sa ajunga pe spate. daca ii ofer eu un plan cat de cat inclinat reuseste. Dar asta nu se pune. :)
Alina mamica si Maria turturica - 3 NOV 2007
mihuta spune:
Deci, se poate administra de la 6 saptamani. Se administreaza oral, in 2 doze, cu minim 4 saptamani intre ele. Trebuie administrat pana la 24 de saptamani, dar de preferat pana la 16 saptamani.
mami de Sophia
ancadragoman spune:
Alina de pe burta ajunge pe spate ,poate o prind odata sa o filmez si cand o prind de manute vrea sa se ridice in fund.
Fetelor mie mi-a recomandat pediatrul Duphalac ptr constipatie si i-am dat doar de trei ori si face deja singura
poze
povestea nasterii
bb_yasmi spune:
neata, neata
suntem super fresh, pregatite de curatenia de sambata!! bb a dormit aseara de la 20 cand a avut ultima masa pana la 4 dimineata!!! ce bine e!!!
jasmin, si bb a mea face la fel cand o imbrac gros. cat despre botez nici o schimbare dupa, la fel de cumintica, ca si inainte!!
ramo, ai o fetita scumpica tare!! in legatura cu piscina nu trebuie tu sa stii sa inoti pt ca apa nu este mare la inceput. da ii place la Iasmi la nebunie in apa!! doar ca a plecat putin cam "botoasa" ca nu a bagat-o in seama Raulita de Ank !!
victo, la noi ultima masa e obligatoriu dupa baita!!
vasari, in legatura cu danonino, nu cred ca are ec rau sa ii fac unul pe saptamana!! stiu multe mamici care au bebei de 3-4 ani care le-a dat!! una din ele e chiar dr si alta asist.
anca si bb a mea se rostogoleste, de pe o parte pe spate si apoi mai departe pe burta!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
bb_yasmi spune:
oooo de lala am uitat !! m-am uitat la pozici sunt fffff faine!! sincer nici eu nu as fi avut curaj sa ma aventurez la munte!!! stau si am gandesc oare cum va fi la vara cu bb la mare?? mai ales ca noi am merge din nou pe insula in sicilia, cu avion cu escala.
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007