Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by darleena

Am pus poze ca sa vedeti cum mananca fi-mea mere

Mama ce copil mare si dolofan! Sa-ti traiasca! Are 10 kile?

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Sheritra

quote:
Originally posted by bb_yasmi

buna seara!!!

am reusit sa ii decalez programul lui bebe de baita si nani de seara cu 1 ora jumate, dar nu va spun ca scandal a fost....de la ora cand trebuia sa faca baita mi-a urlat intr-una!! dupa baita a picat rupta de abia si-a mai putut papa cerealele!!
saptamana aste mergem si noi la control/cantarit!! de abia astept sa vad cat a mai luat!!

Uau, deja ii dai cereale cu lapte? N-am prins de la inceput, cum este programul de hranit la voi? Deja hrana solida? Ca eu am sunat-o pe doctorita azi si mi-a spus ca-i soricelul prea slab si ca la 4 luni cand ii facem vaccinul trecem pe diversificare ca nu se mai hraneste bine doar la san. Vai de meu! Pe de alta parte ce nu fac sa creasca cum trebuie!
Eu mai incerc sa-i dau si supliment la bibe cu lapte praf dar nu vrea mereu si atunci doar putin, ma gandesc sa-i schimb NAN1? Poate la altul sa fie receptiva?

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

nu ink solida. cerealele i le dau in bibe seara iar ziua papam suculet si piure din pulpa de fructe cu lingurita. la 2 luni si o sapt avea 6 kg bebe a mea!! noi tot Nan papam.
peste o sapt doua vreau sa incep sa ii dau la pranz supica si piure de cartofi+morcov.

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Capitol nou aici.

Ma scuzati, intre timp a trebuit sa papam.

Alina mamica si Maria turturica - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Sheritra ti-am raspuns in capitolul nou.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput