Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

BOGDAN MIHAI!!!

Mihaela,cum se mai simte puiutul??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Vasari,am vazut poze .....frumoasa turturica ta!
vad ca sta f.bine in wrap,as vrea sa cumpar
si eu unul.Tu esti multumita de el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by adinag

Pussi, mi-a povestit si mie educatoarea Jasminei de o ruda indepartata a ei care a nascut un copil de aproape 6kg si cu un dinte :-))

Noi am avut niste nopti super-agitate, cu stat mult treaz si vrut numai la piept, ca mi-a facut pieptul ferfenita, incat am reinceput cu mai multa formula completare :-(((
Iar azi a dormit toata ziua, ca mi-e frica sa nu fie iarasi treaz la noapte, nici nu-mi vine sa ma culc!

Pe de alta parte, a fost prima seara cand am avut si eu timp sa fac ceva de nu mai stiu cand!

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

of.. adina... ma asteptam sa spuneti ca stati si voi mai bine...multa sanatate...
la noi ..mi-e si frica sa spun... dar parca merge spre bine...aseara dupa baita ..nici nu a papat pre bine si a adormit bustean..nici nu stiam ce sa fac.. eram sigura ca se trezeste devreme..avand in vedere ca a papat f. putin caci am obosit-o bine prima...in schimb eu ma trezeam din ora in ora (parca as fi fost gravisa..sa merg la baie si sa o controlez..daca e totul in regula...)si ma intrebam cum de doarme asa neintoarsa... se facuse 3 dim..si ea nu a miscat un degetel..asa ca am intors-o pe partea cealalta si a inceut cu un mic marait..la care eu ma gandeam ca se trezeste...dar nimic...a dormit asa pana la 6.00-6.30dim....nu e prea mult..?dim s-a trezit cauta papica dar n-a plans..chiar radea..si avea un chef de vb..a inceput sa se certe cu mine..pe legea ei... nici macar nu gangureste dar scoate niste sunete..care nu pot sa le descriu....in schimb a devenit mult mai calma..si bineinteles si eu.. si mai nou nu mai plange dupa papica..tb sa-i dau eu macar dupa 4 ore ca altfel... parca vad ca ea nu mai cere..o fi ceva neinregula..?

Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la più bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna
Stefania, nici a mea nu plange de foame. A dormit 9 ore azi-noapte si cand s-a trezit radea, nici gand sa planga desi sigur ii era foame.
Adina, si eu sunt de aceeasi parere cu botezul.

La noi e un pic de tristete, ieri am descoperit ca linia interfesiera a fetei deviaza spre dreapta, am fost la doctor si cica e ok atata timp cat coloana e dreapta. Eu cred ca un muschiulet e mai putin dezvoltat, am observat ca daca o pun pe burtica si isi incordeaza funduletul "linia" se indreapta.
In al doilea rand a vomitat si ieri si azi, in jet, alte simptome nu are, e vesela si pare fericita, vomita doar laptic, voma nu are vreo culoare ciudata. Voi ce credeti sa fie vreo problema? M-as duce cu ea la doctor, dar fiind sambata ma pot duce numai la urgente, si imi e groaza de ce lume multa e acolo, mai ales de coloratii care numai pe acolo isi fac veacul.
Daca tot am ajuns la doctor am si cantarit-o, are 6.800kg,, grasunica bine zic eu, a zis si doctorita sa nu-mi fac griji ca un copil alaptat nu are risc de obezitate, dar sa am grija la diversificare sa nu o supraalimentez.
Felicitari Pussi pentru dintisor, uite asa a aparut si primul iepurash
Anca, wow, deja se intoarce? A mea nu reuseste, ca si a Alinei, da sa se intoarca dar nu ii reuseste decat daca e pe plan inclinat.
Ma duc in spate sa ma uit la poze cu micutul schior al Lalei, vazut poze de bebe al Jasminei, mi-a placut funduletul, precum si mandrul posesor al acestuia.

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

am uitat sa spun de la 22.30 la 6.30 dim...m-am trezit tehuie de cap..nu am mai dormit atat... desi am dormit cu grija csa sa o aud in caz ca...dar oricum mult...tare caci pana acum se trezea de vreo 3 ori pe noapte...

si mai vroiam sa zic ceva..dariar nu-mi aduc aminte...

si daca nu-i-as da eu asa fortat..sa astept sa ceara..caci specific...inainte cand se faceau 2ore jum...-3 ore..facea o galagie si plangea de zici ca o taia cineva....si nu se linistea pana nu ii bagam tzatza in gura...oare laptele meu e mai gras sau mai satios..am mai bagat eu cateva alim. in plus la alimentatia mea dar...si in plius ..mi-am adus aminte... sanii mei nu se mai umple ca inainte..inainte la o ora deja erau plini si durerosi..acum nici dupa 4 ore si chiar azi di. dupa aproape 8 ore nu erau plini ca prima..mi se pareau fleostiti..(scz expresia)dar ea cand papa vad ca scoate laptici ..chiar ii da pe langa de plina ce e cand mananca si ser satura mult mai repede ..daca ii dau mai mult de 10 min. la un san regurgiteaza....in schimb cu ragadi din partea aialaslta ..e nasoala tb rau..macar de una am scapat.. sper sa nu zic hop pana nu sar gardul..dar sa speram ca cu sanii sa fie mai bine...dar oare imi scade si lapteòe?..am o mie si o suta de iontrebari

Mergi la inceput

a si scz (acum am vazut)ca fac un sac de grese4li de toate felurile...dar din graba..intelegeti voi..am o gramada de tb de facut..si parca nu mai reusesc.. plus ca tb sa recuperez din urma de citit

va pe toate..numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Stefania eu am citit ca senzatia de plenitudine a sanului nu este data de cantitatea de laptic ci de niste fibre musculare care se strang in jurul canalului unde se acumuleaza laptele, cu rolul de a alerta mamicile fara experinta. Apoi mecanismul acesta dispare dupa cateva saptamani. Nici eu nu mai am senzatia de san plin, desi este laptic din belsug. Inainte deveneau durerosi dupa 2-3 ore, acum nu mai simt nimic nici dimineata dupa 7-8 ore de somn.
Am uitat sa va spun ca fi-mea si-a descoperit mainile, e asa de caraghioasa, sta minute intregi si se uita foarte mirata la degete.

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by adra_bell
Am uitat sa va spun ca fi-mea si-a descoperit mainile, e asa de caraghioasa, sta minute intregi si se uita foarte mirata la degete.

Hi hi...si Amira mea la fel...Isi aduce mainile in fatza,apoi le coboara pana pe nas si in acelasi timp isi incruciseaza si ochii.E asa de caraghioasa si haioasa.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Adra, multumiri si tie pt complimentele in legatura cu funduletul... Noi folosim mainile doar pt savoarea lor, nu ca Eva...ca Lucas le baga complet in gura cand nu sunt eu atenta, desi stie bine ca nu are voie... ca el nu roade nici suzeta, nu o accepta...

Stefania, stai linistita, ca nu ramai fara lapte. E normal ca acum sa nu mai para plini. Asa e la toate fetele care alapteaza.

Jasmin si micutzul Lucas Daniel

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Amy, mie mi se pare super, dar inca nu l-am folosit destul. Am iesit odata la plimbare si o sa mai ies azi la cumparaturi cu ea in wrap. Te anunt cum a fost dupa. As vrea sa stau mai mult sa o si plimb putin. De data asta o sa o imbrac instr-o salopetuta mai groasa, dar fara haina de iarna. Wrap-ul meu e dintr-un bumbac destul de gros si tine de cald, mai ales ca vin 3 randuri de material peste spatele ei.

Adra, a mea cred ca si-a descoperit mainile acum vreo doua saptamani, dar e si nascuta mai devreme. :)

Alina mamica si Maria turturica - 3 NOV 2007

Mergi la inceput