Bucurii de sept-oct 2006 (108)
Raspunsuri - Pagina 17
beatrix spune:
salutare!
noi azi stam acasa din motiv de febra! eu suspectez ca din cauza caninilor, la 2 dintre ei se vede deja un punct alb iesit iar ceilalti doi cred ca maine se vad si ei! e ud pana la buric si tot cu mana in gura sta! in rest n-are absolut nimic! tot duracell!
bebe darius este si el bine deocamdata! raspunde la tratamenr, este vioi si mananca laptic de la mami lui! Doame ajuta s afie sanatos in continuare!
Crisa este si ea bine, au ieist luni din spital, ,ai merg doar la pansat! mai raman aici pana la 1 martie pt orice eventualite, in caz ca apare ceva!
ma duc la somn acum ca-s trezita de la 4.45! probabil de sete s-a trezit Eric ca atunci am descoperit si febra! pe urma a avut chef de joaca!
insanatosire grabnica si sanatate multa atat bucuriilor cat si mamaicilor de bucurii bolnave!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
itzy-bitzy spune:
Tasia abia astept sa ne pui poze cu noul nas...cred ca iti schima fizionomia un pic... ...mie mi s-a pus pata de ceva timp cu silicoanele....nu stiu daca se va concretiza ...dar un gand mare am...
Gety sus-sus-sus
Mamilili si Eloise ieri mi-a spus o colega tot de cartea Irinei Petrea...stia de la alta prietena...azi mi-a adus-o si am rasfoit-o ...mi se pare f interesanta, intr-adevar, abordeaza o paleta mare de subiecte...am zis ca o voi cumpara si eu....o cautasem cand ati spus voi dar nu am gasit-o...acum stiu...
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
CristinaGoji spune:
Itzy - tare darnica mai esti cu kilogramele . Dar pana vin de la Bucuresti kilele tale, mai repede ma duc eu la McDonalds sa bag niste junk food sa ma redresez, ca si asa m-am limitat sarcina asta la multe
Alexutza - voi cum sunteti?
Sephora, Gety - capul sus, mamicilor! Vin ele vremurile mai bune!
Lilina - cat priveste sotul, am lucrat mereu pe principiul "Repetitia e mama invatarii"
Mami 31+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
scumpik_lui spune:
'Neata la amiaza!
Iar nu am dormit bine deloc, m-am simtit naspa, imi curge nasul si stranut continuu. Nu mai pot. Luca nu a mai facut febra, dar in schimb nu ma pot inteelege cu el, e foarte nervos, tranteste tot, daca vrea ceva si nu-i dau plange de parca l-as taia, vrea numai in brate...nu stiu ce-i cu el. Ceaiul i l-am scos si ii dau din nou instant, sa vad de acum cum va fi.
Cristina
Mirabela sper ca la Luca sa nu fie vreo viroza
Itzy gata cu ceaiul tei+menta...i l-am scos
Eloise ma bucur ca te simti mai bine
Beatrix sa-i treaca lui Eric febra, iar pentru Darius si Crisa ne sa fie totul bine
Eu va las acum, poate intru mai tarziu, sa vad cum ma simt.
Va pup pe toate.PA
Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Greutate: 68 kg (1.62 m), Deadline: 01.03.2008, Target: 3 kg
Roxana01 spune:
Buna fetelor!
Tasia, mutumim de sfat! Sper sa faca anul asta operatia, ca ma termina cateodata cu sforaitul. Il tot trezesc sa nu sforaie prea tare, dar mi-e si mila de el. Sforaie cand e f obosit.
Eloise, multa sanatate!
Itzy, eu oricum vroiam sa-ti spun ca nu trebuie sa-ti faci probl in privinta Mirunei. Cu siguranta Vladone pare mai fericit in pozele alaturi de Ana Maria! Eu am vazut un loc de joaca in apropiere de Piata Alba Iulia, cu vii dinspre Muncii pe partea stanga. L-am vizitat inainte sa faca Daria 1 an, dar atunci era si cald si nici nu prea avea voie daria. Dar mi-a placut. nu stiu de preturi, in schimb.
Eu am dus-o pe Daria de 2 ori la Auchan la spatiul de joaca. Din pacate a doua oara a dus-o mama si nu si-a dat seama ca era vacanta, asa ca erau puzderie de copii mai mari. Cand e mai liber se distreaza Daria, dar in rest nu va sfatuiesc. Plus ca nu sunt multe alternative de joaca, dar sar pe saltele si se jooaca la mingii si masinute. e 5 lei ora parca, adica super ok. eu n-am mai dus-o de frica gripei.
va pupam ca azi suntem mai prinse.
Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by Roxana01
Itzy, eu oricum vroiam sa-ti spun ca nu trebuie sa-ti faci probl in privinta Mirunei. Cu siguranta Vladone pare mai fericit in pozele alaturi de Ana Maria!
Roxana
Nooo.....stii tu vorba aia "vecinul de langa casa niciodata nu te lasa" ...eu tot un vecin am luat de sot ...am fost prieteni de la 17 respectiv 22 de ani si ne-am casatorit dupa 9 ani...
Eu cu Lilina ii cultivam mai de mici
Cristina...daaa sunt ff darnica numai sa scap de ele...Ce sa cauti la Mc? Vrei sa vin cu japca dupa tine? pe Daria ai intrebat-o daca vrea junk food?
Beatrice sanatate multa si odihna placuta...ce bine o fi sa dormi la pranz...duminica asa am dormit si eu cu papusica mea...
EDIT :Acum a ajuns tati acasa si ana-maria cand l-a vazut nu se mai satura sa il priveasca...radea...a stat la el in brate pana a luat-o somnul ...nu se lasa deloc dezlipita...papusa lu'tati
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
lilina spune:
quote:
Originally posted by GETYquote:
Originally posted by lilina
Itzy,
Miruna e ca si sora lui mai mare, asa ca stati linistite fetelor, ca nu l-ati pierdut
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
Ei, na, acuma ce-o sa zici si tu, Lilino, ii iei partea...
Itzy, tine pusca sus, sus.
Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.
Gety, eu o sa fiu prima care o sa-l urecheze, daca o sa faca prostii, trust me....ii dau o mama de bataie...eu sunt f.corecta, de felul meu
mephala30 spune:
mai dau si eu, din an in Pasti pe subiect. Nu reusesc sa tin pasul cu voi,nu pricep de ce.
Sanatate copilasilor bolnaviori si mamicilor de bucurii.
Noi suntem bine, nu mai putem de bine! Serios!
lilina spune:
Itzy, sa stii ca eu ma trezesc cu sotul meu, papam impreuna si ne bem cafeluta si apoi el merge la serviciu si eu imi vad de gospodarie....numai ca nu intru tot timpul pe net la 'prima ora'
lilina spune:
apropo' de 'operatii estetice'....si pe mine ma batea gandul sa-mi fac un lifting la melones si sa-mi tai suncile de pe burti....dar m-am saturat de spitale si de perioadele ce recuperare de dupa operatii
am vazut aseara pe Euforia la emisiunea Dr.90210 cum isi faceau gagicile operatii estetice si chiar aratau cum se fac, in sala de operatii....horror....cred ca d-aia am avut si cosmaruri azi-noapte...si mi-am promis ca nu ma mai uit la emisiuni d-astea, dar nu ma pot abtine