Bucurii de sept-oct 2006 (108)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Eu am citit pe DC povestea o tipa care si-a facut operatie de remodelare a sanilor, si a zis ca nu si-ar mai face daca ar fi sa mai decida o data, din cauza durerilor post-operatorii.

Mami 31+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Eu am citit pe DC povestea o tipa care si-a facut operatie de remodelare a sanilor, si a zis ca nu si-ar mai face daca ar fi sa mai decida o data, din cauza durerilor post-operatorii.

Mami 31+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

mda...am intrat si eu la topicul despre silicoane...parerile sunt impartite...depinde si unde faci operatia si ce dr ai, si de pragul de durere al fiecareia...
ehhh ziceam si eu...ca nu ma duc maine...dar mi-ar placea

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Cristina, motiv de suparare nu am, probabil nu s-au aliniat planetele cum trebuie ieri si cu gandul la curatenia care o sa debuteze cu 1 aprilie, frica de meseriasi, ganduri din astea. Numai 4 kg.+ la sarcina asta? Este foarte bine, bravo!

Eu n-am mai luat-o azi la plimbare pe Maria cu carutul. I-am pus hamul si am plecat pe jos. A fost mult mai bine, o lua in ce directie voia muschiul ei.
Astept primavara sa mai scapam de hainele groase si sa o tund 0 pe Maria. Cred ca ma va lasa sotul pe la 1 martie.

Mephala30, super OK!

Mie mi-a placut locul de joaca unde m-am intalnit ultima oara cu fetele, numai ca-i un pic cam departe de noi. Dar poate repetam figura, ce ziceti mamici din Iasi? Poate vine si MamiLili si cu conditia sa se faca bine Mirabelac si David, daca ar veni si Mexxa ar fi foarte bine!

Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Eu am 2 prietene care si-au pus silicoane si au zis ca desi au suferit dupa operatie (cu recuperarea) NU regreta deloc, dimpotriva.....deci, cum spunea si Itzy, parerile sunt impartite

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

mamici, uitati ce ne asteapta

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116157

nu-i un subiect nou, dar daca incep sa ma gandesc la capitolul gradinita, ma ia cu fiori

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Azi ceva mai bine,cu toate ca am platit o rata,dar am cumparat si un mixt din ala chinezesc si i-am facut lui Matti rizotto (din gama zisa de Mamilili),el a fost afara cu Petra si-a respectat programul a papat si apoi repede la nani.IO am bagat si de-un kek iara.

Mutat patu langa patut aseara(adika le-am lipit) la ora 22,ca mi-a bagat un "microb" in sange Sandra,asa ca aseara am fost calarita cand in pat cand in patut si pana la urma tot la 00 a adormit,dar or veni ele si zile mai buna,vb Cristinei.

Eloise multa sanatate sa te faci repede bine.

Mira sanatate ,ai grija sa te tratezi bine ca prietenei mele Gabi i-au descoperit un tubercul inchistat pe plaman ( e bine ca e inchistat) ca altfel era si contagios.Cauza raceli netratate.

Beatrix sa-i mearca incontinuare bine,micutului luptator si sa devina un invingator.Pupici multi si piticului tau dintos.

Itzy io debea astept intalneala.

Si io m-am gandit la o remodelare a sanilor,ptr ca nu mi s-au lasat dar ai simt foarte moi si goi,am inteles ca o sa-si mai revina,nu stiu cand io mai astept,intre timp strang bani ca sa pot sa ma duc la Bacau la cei mai buni si sa mai creasca si piticu.Mi-as dori si o lipo dar am inteles ca e groaznic de dureroasa,asa ca intre timp ma voi duce sa bag o elecrostimulare si vacum ca am inteles ca dau rezultate super.

Reviu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Itzy, nu-s soferita inca, ma pregatesc intens , la sfarsitul lunii martie am examenul. Sincer, nu-s prea entuziasmata de condus, dar probabil dupa ce voi conduce singura o sa-mi placa mai mult.

Fetelor, aveti o viteza la scris, nici nu stiu ce sa scriu dupa ce citesc n-shpe pagini scrise de voi. Va pup!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Am vorbit cu Xandrutza, n-are net. In rest totul e ok, va saluta pe toate, de la A la Z.

Monique, ti-am vazut printesa cum face parada modei in rochite.

Cat despre operatii estetice sunt 100% pro, atata timp cat nu ajungi ca Michael Jackson. In mod sigur o sa-mi fac un lifting mamar, probabil la Dr. Stan de la Bacau. Din ce mi-au zis prietenele care si-au facut una-alta pe la el, e super ok. Am avut ocazia sa vad cum se simte o pacienta dupa lipoaspiratie, poate v-am mai povestit. Durerile sunt destul de mari dar nah, asta e. Tipei respective i-a adus sotul, sa se inzdraveneasca postoperator, mancare de la McDonald's.

Mira, wooow ce bar plin de bauturi, vrei sa ne imbeti c-a dormit David, nu?

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Hei, fetelor, unde sunteti? N-am cui sa ma laud ca M a zis prima propozitie "ete pisea" = "uite pisica" . In rest, la capitolul vocabular, tot prost stam. Astept sa ne scrie Andra ce cuvinte spune Vladut.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Buna fetelor!

iaca am si eu moment de respiro, sotzul se uita sus la tv si ii aude el pe pitici.

Tasia, si eu am avut o astfel de interventzie chirurgucala acum 11 ani , pe care cu mintea de acum n-as repeta-o - dar asa e , la varsta adolescentzei te ranesc mai tare comentariile "binevoitoare" ale unora si altora.
Si mie mi s-a modificat putzin nasul cam la juma de an dupa operatzie, in sensul ca n-a ramas asa perfect, dar nu ma deranjeaza, dimpotriva...

Concluzia e, faceti acest pas pt voi insiva, nu pt sotz, socru, vecin, catzel.

Am vazut c-ati vorbit si despre potrivirea ovulaziei cu sexul copilului; si la mine se verifica teoria expusa de Lili, din plin .Ma intreb insa care ar fi explicatzia in cazul gemenilor de sex diferit??

Lili, felicitari pt propozitia rostita de M si la mai multe!

Si ai mei incep sa mai repete unele cuvinte (mai degraba litere), ieri a zis Fabi un fel de "Lili "(prietena lor cea mai buna), nane (nani), ball (minge). tot el are o faza cand nu se poate dezlipi de tac-su, toata ziua il striga si ma pune sa-l sun: "Papa! Ao (alo)".
Alex a umblat azi numai in marsarier, din fericire a inceput sa se uite in spate pe unde merge.

A, si vestea cea mai tare, maica-mea s-a hotarat sa vina duminica inapoi, moare de dorul copiilor, crad ca taica-meu face crize acasa.

Cam atat despre noi, va pup si ne auzim in curand!

O seara perfecta!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput