Bucurii de sept-oct 2006 (108)
Raspunsuri - Pagina 19
Mirabelac spune:
Neata, hai la , de baut nu mai dau ca am avut o noapte de cosmar.
La multi ani tuturor indragostitilor!
Astazi am de gand sa merg la Axa Niciman la joaca in jur de ora 18, daca mai poate veni cineva, va astept cu drag.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara
Hai sa slabim! Greutate: 63 kg (1.70 m)
Deadline: 1 martie 2008, Target: 3 kg.
CristinaGoji spune:
Saru'mana de ! Imi parerau, Mira, ca iar ai avut parte de noapte de cosmar. Ce sa zic...n-a mai ramas asa mult pana la 2 ani, cand, cica, se regleaza cu somnul majoritatea copiilor.
Mami 31+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
lilina spune:
Itzyyyyyyy, la multi ani pt.B. Sa fie fericit si iubit si sa aiba parte de sanatate si multe bucurii in viata.
Si pt.cei care sarbatoresc Ziua Indragostitilor astazi: Sa aveti o zi frumoasa si sa va iubiti muuuuult !
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
itzy-bitzy spune:
Neata si Happy Valantine's day!!!
Da ...noi sarbatorim de 2 ori pt ca azi e ziua de nastere a sotului meu.
Hai sa-mi traiasca si sa fie fericit ...alaturi de mine!!!
Va poftesc cu mic cu mare la beutura si niste mancare mai exotica asa...putin si bun sa nu va ingrasati ca tin la voi
Tortul vi-l servesc diseara...
Asadar ...Let's partyyyyy
www.flickr.com/photos/12644193@N07/2263960757/in/photostream/" target="_blank">Sampanieee
www.flickr.com/photos/12644193@N07/2263960753/in/photostream/" target="_blank">Sampanie si caviar
www.flickr.com/photos/12644193@N07/2263960751/in/photostream/" target="_blank">Sampanie,capsuni si frisca
Delicii exotice
Tot bunatati ...
Papa buunn
Pofta buna
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
itzy-bitzy spune:
Lilina
Mersi mult vezi ca maine dai tu de beut si de mancat pt A. al tau
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
lilina spune:
wow Itzy, ce generoasa eshti !!!
da, maine e randul meu sa dau pt.sotzul meu de beut si de ciugulit (ca sa nu va ingrashati)
beatrix spune:
Neatza si de la noi! Happy Valentine's Day!
Itzy, sa-ti traiasca sotul sanatos si fericit alaturi de tine si papusica! La multi ani!
...tare bune tratatiile! merci!
Mira, multam de cafea! sper sa va reveniti cu somnul cat mai curand!
Lili, felicitari lui Mathias! incet, incet incepe sa turuiasca!
Adina, ma bucur ca sunteti bine! cred ca si tu abia astepti sa se intoarca mama ta sa te mai odihnesti! ceva poze? ne-ai promis data trecuta!
Alina, spor la condus si succes la exament!
Pufy, Gonghy, Lexi, Alexutza, sunteti bine? mai dati un semn!
Multa sanatate bucuriilor si mamicilor de bucurii bolnave!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
Roxana01 spune:
La multi ani Itzy pentru sotior! Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti! Cat despre meniu, n-am indraznit sa intru pe site-uri, ca ma infiintam la tine diseara! Nu de alta, dar pe cat n-am poftit nimic, pe-atat as manca unele chestii cu sarcina lui Victoras! Doamne, nu stie cinvea vreo bucatareasa sa faca ciorba de burta non stop?????
Fetelor, voi va laudat cu kg slabite, eu cu kg in plus: 6 in 5 luni, fir-ar el sa fie de organism!
Daria este urlatoare de dimineata. nu stiu ce are, nimic n-o multumeste azi. Incerc sa folosesc tehnicile pe care le stiu (ii distrag atentia la altceva, ma joc, o mamalesc), nimic. E doar o zi mai nashpa sper.
ieri seara am fost cu daria la locul de joaca de la auchan. pt ca am ajuns cam tarziu (pe la 6 seara) era cam aglomerat. dar daria s-a distrat de minune. se tavalea in mingiile alea si le tot arunca. a fost obositor si pentru mine, dar pt ea a fost foarte obositor. la 7.50 abia mai reusea sa manance laptele si imediat am bagat-o in pat. a dormit pana azi la 7.
va pupam
Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe
lilina spune:
Roxana si pe mine m-a disperat azi Vlad, nu stiu ce are, dar a reusit sa ma scoata din minti. Nu vrea sa manace fructele si imi da peste mana. L-am pedepsit, l-am pus in tarc, fara TV si jucarii si foamea pana la 3-4 cand e urmatoarea masa. A devenit un rasfatat si un rautacios.....
tasia spune:
Buna fetelor
itzy-bitzy O sa pun poze dupa ce imi scoate bandajele (cu noul nas) dar va fi inca inflamat un timp. Am mai spus eu nu am vrut un nas mic, decat unul drept si frumos. Daca ai pata pusa pe ceva, eu zic sa-ti faci moftul.
Cand m-am operat eu, era o fata care si-a pus silicoane si a ridicat sanii. A doua zi la nici 24 ore de la operatie a plecat acasa. Si-a revenit dupa operatie foarte bine.Spunea ca este o durere suportabila insa simte un disconfort. Eu in schimb am vomitat 2 zile incontinuu si eram mereu ametita. Fiecare organism reactioneaza diferit. Si mie mi sa pus pata pe liftingul sanilor si implant, poate dupa bebe2, mai vedem....
lilinaSi eu ma uit pe Euforia si pe alte posturi la operatii estetice si chiar imi plac genul acesta de emisiuni. Ma refer la partea cu operatia in sine, nu-mi place suferinta acelor persoane operate. Eu cred ca daca ai o problema serioasa si esti complexat de ea merita sa te operezi. Oreice mica schimbare estetica iti schimba atitudinea, increderea... te simti mult mai bine. Cred ca operatia estetica este ultima solutie dupa ce le-ai inceracat pe toate, acolo unde se mai poate face si altceva, cum ar fi in cazul liposuctiei.
Sephora Cele mai bune rezultate le au sedintele cu Cellu M6 Verisoara mea a slabit super frumos cu aceste sedinte. Dupa al treilea copil arata bestial. Este cam scump, insa are efecte miraculoase. Eu am facut electrostimulare si masaje saptamanal pana sa ma operez, am dat o groaza de bani si tot nu arat asa cum mi-as fi dorit. Am celulita si pielea nu are fermitate. Daca stau sa ma gandesc mai puneam niste banuti in plus pentru Cellu M6 dar stiam o treaba.
AdinaFDupa o interventie estetica iti rezolvi problema in primul rand la nivel mintal si asta este foarte important.
Hai ca v-am zapacit cu operatiile mele nu mai sun nimic...
Si pe mine ma ia groaza cand ma gandesc la gradinite. Sper sa mai fie socrii mei sanatosi sa-i trimit la munte cu asta mic. Dar pe la 5-6 ani tot l-as da la gradi putin, sa socializeze, sa invete una alta, sa nu fie prea mare socul cand va merge la scoala. Eu sunt norocoasa ca langa noi sunt 3 gradinite private, pana la care nu facem nici 10 min pe jos
de Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre