Strumfi de iulie-august 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 9
violetan spune:
Fetelor, am si eu o intrebare. Bebika a fost racit (acum e mai bine, pe trecute) si, probabil de la viroza a avut scaune mai multe si apoase ( o zi a avut 4) si dr a zis sa intrerup 2-3 zile cerealele si legumele. Acum ca e ok si are 1 scaun/zi pot sa ii dau din nou papa bun? Ce ziceti?
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com
nma spune:
salutare
lia si la noi se obisnuieste sa tai motul la 1 sau 2 ani, dar eu nu prea sunt de acord sa chinui copilul. la andra parutul intra in ochisori, iar de prins nu se pune problema caci imediat il desface. plus ca se si tragea tare de el si plangea caci nu stia ce se intampla .
felicitari pt reusita cu morcoveata. eu cred ca e destul de mult 40 ml pt prima masa.
cu morcov am vrut si eu sa incep insa azi la ora 10 dupa 5 masuri de cereale (orez cu morcov) andra a mai vrut asa ca am ras rapid un mar. s-a strambat putin dar a mancat 6-7 lingurite. mai mult nu am vrut sa-i dau. cred ca a mancat suficient pt inceput. si cu burtica plina a adormit imediat asa ca acum ar trebui sa ma apuc de strans prin casa ca e haos mare. cei 4 pusti care au fost prezenti aseara la eveniment au imprastiat jucariile peste tot (si sunt muuulte rau).
alina multumim de cafea. eu chiar am nevoie.
ashera inca putin si iese dintisorul. andra si dupa panadol a fost destul de agitata, dar am tinut-o toata noaptea la san si a putut sa doarma.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
nma spune:
lia dulce foc una. si tare imi plaace cu basmaluta. trebuie sa ii pun si eu andrei una sa vedem cum ii sta. strumfita dulce.
violeta pt scaune mai multe si apoase eu stiu ce e bine sa-i dai copilului orez (cereale de orez). eu cred ca poti sa ii dau lui laurentiu multa papa buna, in special cereale de orez, morcov. si pofta buna.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
mychydutza spune:
e lucru verificat: lui Andrei ii place iaurtul!e ok ca la 6 luni si o sapt sa-i dau iaurt cu cereale????? macar pana se obisnuieste sa manance. o sa incerc maine si cu suc de morcov. va pip si va doresc o duminik frumoasa.
*mihaela*
mychydutza spune:
vroiam sa zic ca va pup. si mai am o intrebare: sucul de morcov facut la storcator pot sa-l tin in frigider o zi doua???????? sau trebuie facut in fiecare zi????
*mihaela*
andutzy spune:
fetele, am pneumonie interstitiala! Acum a plecat salvarea ca nu mai puteam respira si faceam febra mare desi eram de 3 zile pe antibiotic. Se pare ca e raceala care au facut-o si copiii, dar la mine cu complicatii ca sunt eu mai sensibila. Aici ii multumesc lui Dz-eu ca eu am facut complicatiile si nu copiii. oricum acum pot declara cu mandrie ca ma doare...fundul...ca mi-a facut tanti aia o injectie tare dureroasa cu un antiinflamator.
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
CarlaV spune:
Multumim mult de tot pentru gandurile bune, se vede ca au functionat. Acum 2 nopti, pana sa iasa dintisorul, Saby a dormit numai plimbata in brate, cum ma opream cum urla. Azi-noapte in schimb a dormit de la 22:30 pana la 7:30, a papat si a mai dormit pana la 10.
Eu sunt mult mai zombi decat credeam ca pot fi, pentru ca sotul mi s-a trezit de vreo 20 ori azi-noapte ca e racit... si cum eu am somnul foarte usor, s-a terminat si cu odihna de noaptea asta.
Timi, , frumoasa dedicatie pentru tati.
Lavi, multumim pentru pupici, o sa apelez si altadata .
Ashera, sa iasa repede dintisorul de strumf ca sa doarma mami.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Andutzy, nu-mi vine sa cred!!! Asa e cu problemele, vin toate odata, dar si cand se termina ce bine e... Sanatate multa tie si copiilor, mai da-ne vesti si daca ai nevoie de ceva poti apela oricand .
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
violetan spune:
Multumesc, nico. Ideea e ca cerealele orez, porumb si tapioca ce papa bebe i le dau in milumil, restul papa de la mami. Iar dr a zis sa nu ii mai dau altceva decat san ca sa nu mai faca diaree (in special de la lapte praf...), iar piure de legume ii facusem din dovlecei, morcov, patrunjel, pastarnac.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com
Ashera spune:
Andra, sanatate multa. Bine ca nu au facut si copii complicatii, ca te durea mult mai mult decat te doare acum fundul
Sa ai grija de tine si sa te faci bine
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u/Chris5Luni