Strumfi de iulie-august 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 10
Ashera spune:
Noi suntem tot fara dinti si ma pregatesc ptr a treia noapte de plimbari. Poate a treia e cu noroc si dimineatza avem surpriza
Am avut azi o tentativa de diversificare, Chris a scuipat tot si a scos tot felul de sunete ca sa ma faca sa inteleg ca nu-i place
Nu cred ca a papat nici 5 ml, dar a fost distractiv (mai mult ptr mine). Sper ca maine va papa ceva.
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u/Chris5Luni
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by Diana2007
Nu ma lungesc, intrebare (in special pentru dnele doctor, vreau sa stiu daca medical exista vreo contraindicatie): Se poate amesteca in acelasi biberon lapte de mama cu formula (deja preparata cu apa,nu doar praf) ?
Va multumesc pentru raspunsuri
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
Da, eu l-am amestecat si nu a avut nimic pitica, asa am facut trecerea de la lapte de mami la lapte praf, am amestecat si am schimbat proportiile treptat.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
sunflower1979 spune:
buna!
incep prin a multumi catorva fete: violetan...ne-ai felicitat cand a implinit denis 6 luni si abia acum iti multumesc. timi, ma bucur ca ti-a placut prajitura cu mere...e preferata mea! andreea c...ca de obicei il lauzi pe denis...multumim si ii trimitem un pupic lui raducu. baiatul meu are niste adidasi si niste hainute tare faine de la nana lui.
anto...din nou probleme? oare cand o sa scapati de toate? si tu anduty ce mai problema...va doresc multa sanatate!
lia...multe luni inainte mirunei, cu sanatate, sa va bucure ca si pana acum si felicitari pentru diversificare. la fel uram si andrei, lui cris de ashera si celorlalti copilasi care s-au sarbatorit zilele astea.
am vazut albumul sau jurnalul lui davidush...un copil minunat cu o mamica talentoasa....mi-au placut mult lcrurile facute de tine.
eu azi am schimbat primul kk uraaaat mirositor, desi diversificarea am inceput-o de 2 saptamani. zic si eu ca simo...nu mai e bebele meu cum era...
si in plus, azi noapte a dormit de la 8.30 la 5.30. el de obicei se trezea pe la 2-3 sa pape. si eu in loc sa ma bucur m-am intristat f. tare. poate daca nu-i dadeam san nu as fi simtit asta. mie imi placea sa ii dau papa noaptea ( o data era bine). si m-am trezi eu pe la 5 si am inceput sa spun in gand: hai denis la tzitzi...mama iti transmite prin telepatie sa-ti fie foame...ce femeie nebuna! si pe la 5.30 s-a trezit, mititelul si a mancat. sa vedem cum va fi in urmatoarele nopti.
la noi diversificarea merge neasteptat de bine. dupa o sapt. de cereale mancate exemplar...a inceput sa nu mai deschida gura chiar asa cu pofta...dar daca manca ceva ingitea, nu scuipa, nu se stramba. asa am mers o saptamana cu piure: intai morcov, dupa 3 zile morcov cu pastarnac (asta nu-i place prea mult), morcov, pastarnac si dovlecel. a mancat si mar copt cu cereale, azi mar crud, dat pe razatoarea de plastic si i-a placut tare mult, chiar i-am mai facut putin in plus...
acu ma scuzati ca termin asa in plop, dar am musafiri si nu-i pot lasa nebagati in seama. saptamana viitoare voi fi nasica...abia astept! am sa pun poze! va pup!
Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2247210772/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)
ghinetz spune:
Buna.
Lia, dorim pofta mare Mirunei si de acum Ati inceput bine. Bravo! Si...v-at decis sa-i spuneti Una? Sau...cum se nimereste. Dl D iar nu maida dezlegare la poze direct pe forum? Eu cred ca ii e frica sa nu deochem fata frumoasa. Cu sau fara basmaluta Una e o dulce.
Ashera, bafta. Sa iasa dintisorul cat mai repede. Si noi am tras cam la fel. Si vreo 3-4 zile dupa ce a spart gingia. Acum ne pregatin de urmatorii doi. De sus
Andra, muuuuulta sanatate. Si intr-adevar, bine ca nu am facut copiii complicatiile astea.
Lavinia, cu diversificatul...merge asa, shontang, shontang.
Ieri, de exemplu, nu a vrut piure deloc! Dar fructul dimineata il papa f bine, cam 120g plus 2 lingurite de cereale (orez cu roscove de la Nestle) Sper sa o scoatem cumva la capat si cu constipatia. (alina.a, inca un pentru tine). Si sa incercam de acum si altceva, cred ca branzica.
Am pus poze noi. Asa, o scurta sedinta foto azi, ca am facut aparatul sa functioneze din nou. www.flickr.com/photos/12244302@N04/" target="_blank">POZE. Cap de lista intre poze e placinta de ieri. Pt cele care-s la dieta, scuze daca le fac pofta
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Antoanela23 spune:
Buna ziua si de la noi,
Ieri nu v-am mai scris ca am plecat fuga de la serviciu, ca Victor a facut iar febra mare. A facut 39,8, i-am pus supozitor si doua ore dupa supozitor a crscut iar la 40,2, l-am bagat in cada cu apa calduta spre rece, urla ca e rece, of, in fine, i-am scazut temp sub 40 si apoi s-a dus sotul cu el la spital. Acolo i-a consultat destul de repede, acelasi raspuns ca dr care venise sa-l vada de dimineata, e viral, nu aveti ce-i face, asteptati ca mai aduc pe cineva sa-l vada. Si au asteptat...aproape 5 ore, eu m-am umplut de nervi si griji acasa ( nu am putut sa ma duc cu eio la spital ca a trebuit sa stau cu Sonia) iar sotul care a stat cu el in brate, fara apa, lapte, suc, mancare sau schimburi nici nu stiu cum a rezistat. Pana la urma au aparut doctorii, l-au consultat din nou, "a, are 39,7 , pai lasa ca-i puneti acasa supozitor, e viral, nu aveti nevoie de antibiotic". I-au depistat un inceput de otita pt care ne-au dat picaturi si atat, nu i-au facut nici o analiza de sange sau pipi, nimic.
In fine, pana la urma am zis mersi ca nu a fost nevoie sa-l interneze si desi are temperatura in continuare nu-i mai creste atat de repede.
Asa ca azi, desi tusesc ca o capra rapciugoasa, m-am intors la serv, dar maine si poimanie sunt libera si pot sa-l tin acasa cu mine pe Victor.
Va multumesc tuturor pt urari si ganduri bune, pupaturi apasate,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
ghinetz spune:
Aveti habar de ce s-a retras de pe piata Ferrun Haussman??? In
Iasi nu il mai gasesti in nici o farmacie. Si din surse stiu ca nu mai e nici in depozit. Daca am o sticluta...sa-i dau, nu? Sper ca nu nimic in neregula cu el.
www.flickr.com/photos/12244302@N04/" target="_blank">POZE
ghinetz spune:
Anto, sanatate muuuuulta.
www.flickr.com/photos/12244302@N04/" target="_blank">POZE
nikole spune:
Doamne Anto...muuuulta sanatate puiului ,mai mai ce sistem , cum sa stai 5 ore sa astepti un medic???Ai un sot foarte educat si rabdator, caci intr-o situatie similara il si vad pe al meu distrugand ceva pe acolo si tipand dupa un medic....
Fetelor greu cu biberonul asta, albstrel nu suge nimic din el, il molfaie intre dinti.Am schimbat 3 tetine, ultima ii place, am cumparat un biberon haios rau cu tortite, iar tetina e f moale, in fine ceva ce aduce (cica) cu sanul mamei.
Il molfaie in gingii dintr-o parte intr-alta a guritei, dupa care il arunca cat colo...incercam asa in fiecare seara pana bea un pic macar.A adormit flamand...
mai rau e ca am aruncat 80 ml de lapte, scosi cu greu, cu o tampenie de pompa... si scumpa si buna de nimic.
pupicei
Nikole,mami lui albastrel
nma spune:
mychydutza sucul de morcov se poate tine o zi, chiar 2 in frigider. de iaurt nu stiu ce sa spun.
andutzy sanatate multa! sa te faci repede bine.
violeta eu folosesc cereale fara lapte praf de la nestle. pt problema ta ar fi mai bune. a avut dreptate dr caci laptele praf nu e indicat.
ashera tinem pumnii pt maine.
cristina pupici lui denis ca e mancacios. cu terzitul ai dreptate. daca andra nu se trezeste pana la ora 3 incep sa ma agit, dar ma linisteste ea repede caci vrea titi.
oana frumos foc strumful tau. poza www.flickr.com/photos/12244302@N04/2254114813/" target="_blank">asta imi place foarte mult. andra de putine ori si-a mancat piciorusele.
anto imi pare rau ca tot ai probleme. multa sanatate lui victor. ma plangeam de sistemul sanitar de aici dar vad ca si la voi e la fel .... sa astepti 5 ore un dr cu copilul bolnav in brate! pacat.
nikole pompa buna e cea de la avent manuala. eu m-am descurcat foarte bine cu ea. pana la urma o sa accepte albastrelul tau si biberonul.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
Ashera spune:
Oana, ce mare s-a facut Victor e tare frumos si mi se pare ca seamana tot mai mult cu tine . Ma bucur ca merge mai bine cu divesificarea. Cerealele le-a acceptat din prima sau ati dus munca de lamurire si ptr ele? Si eu am acasa o sticluta de fier Haussman... nici nu stiam ca s-au retras.
Cristina, multumim ptr urari . Felicitari ptr baiat mare care papa pot .
Anto, imi pare rau ptr Victor ca e bolmavior. Sanatate multa.
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u/Chris5Luni