Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (78)
Raspunsuri - Pagina 17
Piciulika spune:
La multzi ani cu intarziere colegilor de lunutza cu Michael si ceea ce-mi doresc eu pentru puiul meu, sa vi se implineasca si pentru ai vostri:
TUDOR-CRISTIAN de yaia
MIHAI de raluca
ALEXANDRU de adhnana
si pentru azi
lui Andrei de Teodoran
Briana Maria de annitha_cl
Daria Anamaria de Dony74
Robert de Crishtina
si Paula Maria de navicula
Robert Stefan de alehiam
Si multzumiri tuturor pentru uruari – v-am pus la raboj, pentru multzi pupici: Danielle, Afibebe, Isabeluta, Mandarinuta,Diciu, Ramonaiani, Cecilia, Prisi, Bikmaria, Luy – cu lacrimi, Mamici 2007 (WOW, ce onoare!) , Roxana, Betty, Erina, Diwana Ana, Sim, Teo, Tomasa si Sabina (sper sa fie raboju' complet)
Diwana, sunt vaca (Milka, sa sune mai mumos) – ca ma papa ursu’(letzul) ca in Apuseni! Si are de unde, ca-s in continuare dodoloatza …ca o ursoaica! Sanatate lui Rares!
Devylla – „iubesti ceea ce cunosti“ – iar tu te stradui sa-i cunosti, deci te simtzi bine intre ei. Respect! Plus, alegi sa nu pozezi in victima (si prin alte partzi sunt eternele victime, cu betze in rotzi, nu cred ca tzine de natziunea gazda)
Bravo Andreea, asa te vreau!
Diwana, nu te necaji. Vezi ce zice un pediatru (BUN) si mai ia-te si dupa insitinct si bebe. Eu cred ca nu are nimic, dupa cum il descrii tu.
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Piciulika spune:
Aniast, bine-ai revenit!.
Melania, bine-ai devenit vizibila!
Diciu cu Sabina Teodora, bine atzi venit langa noi! Ce frumoasa si vesela eeee…..!!! Sa va traiasca! … mi se pare mie, sau suntetzi topitzi?! Va sta tare bine ca familie.
Papanash, eu am luat cutie de aia, inainte sa stiu daca o sa am laptic. Amice erau tare entuziasmate – portzioneaza bine (cutie plastic cu vreo 4 compartimente)
Isabeluta, hai afara din butoi, ca tare bine le zici!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Piciulika spune:
Vad ca Yaya si Carpatina se provoaca la duel pe plagiate cauzate de felceri britanici. Mai, daca dulcea Ebonee zboara cu avion de ala cu propele si usa deschisa, ca la parasutisti, acuma ea-i inca mica si-i drept ce a zis za dactar!
Danielle, numai sa nu fie racita Ebonee cand zbori! Atunci chiar anulezi. Daca e sanatoasa tun, nu-i bai. Spune-i la dactar sa se mai documenteze cu radiatziile cosmice, ca nu-i asa dramatic cum zice dansul si nici nu are cliente doar stewardese gravide, sa fie expuse zilnic.
Marturisesc dus matroz cu gondola la peste 2000m – pfui, nu-i bine!! (da nici asa rau!). Parea sa enjoy it! Documentat: cel mai bine e sa nu depaseasca 1500m pana la 3 ani, periculos e cand urci la 3000m cu BB in gondola (rapid)
Daca au dureri de cap, plang non-stop, sau sunt absentzi, palizi, atunci e de plecat iute jos - au rau de inaltzime.
Dulce Tudor de Yaya! Pup mama funny!
Miruna de Prisi e scumpica foc, ca de obicei!
Rox, ce minuni de copii ai – stii?!
Bombonica de rnico e adorabila! Ce ochi face…
Magdaz, nu am dat avocado (inca) dar e ffff recomandat aici.
Prisi, Maria, sanatate fetitzelor!
Bernix
Sabina – Sofia
Mai, vad ca Sabina are probleme si cu timpul, si cu spatziul… suna deja a Mos Einstein! Pe bune, eu raportez ca e chiar ok, cu toata alaptarea. Doar timp mult din partea lui si-i super! (cunosc despre ce vorbitzi cu fecioria - am trecut si noi pe acolo)
Fug in oras si mai viiiin...
veroboroda spune:
La multi ani! si din partea noastra pentru bebicii care implinesc un numar de lunite azi.
Sim, mi-ai facut si mie pofta de tortulet de mere...yammmi; cred ca o sa prestez si eu maine.
Acum ma duc sa-i pregatesc fiica-mii supica, apoi fac pentru noi o ciorba de peste si o saramura cu mamaliguta ca la noi la moldoveni.
Eu mi-s moldoveaca desi locuiesc in Braila.Mi-am luat barbat muntean , ca am auzit eu ca-s baieti buni si pe bune ca asa este
carpatina spune:
quote:
Originally posted by luy
frumusica Alex, normal ca la asa mandrete vrea tati inca o fetita. Da' ce va faceti daca bb3 e baiat ?
Pai omu' mai vrea o fata.. nu neaparat (doar) 3 copii...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by mandarinutza
Si pentru ca mi se fcuse pofta de prajitura cu mere, de cand a pus Sim pozele, am facut si eu aseara un tort cu mere: http://community.webshots.com/album/562408957RVTVdG
Nu e intreg, ca a papat tati repede din el.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
ma omorati cu mancarurile voastre
pozici
Ebonee(02/10/`07)
danielle02 spune:
piciulika
o sa vad eu pana atunci ce si cum,ma mai documentez,sper sa fie totul ok ca nu m-as indura sa merg atata drum cu masina,e prea mult,plus bebelusha nu poate sta atatea mar de ore in scoica,trebe sa se indrepte si ea de spate,sa faca miscare si toate cele,
pozici
Ebonee(02/10/`07)
sim_stoian spune:
Pana la urma ramane sa ne intalnim la Violeta. A mai vorbit Sabina azi cu tanti de acolo si a zis ca e OK.
Revin mai tarziu, tre sa il tund pe tati .
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
mandarinutza spune:
Am venit si noi de afara de la plimbare. Antonia mai doarme in carut.
Piciulika,stiam si eu ca nu e voie de dus bebe cu telecabina, dar acum m-ai lamurit ce si cum, data viitoare o duc cu gondola ca e pana la 1400.
Am admirat si pe Tudor de Yaia, dulce foc,ca de obicei si pe Mirunica frumoasa si foarte trendy de Prisi.
Melania, bine ai venit!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze