Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 50
Raspunsuri - Pagina 15
rocsy2007 spune:
fetelor s-a spart grasanul. dar stati sa va povestesc. tutu a zis ca pot sa prestez cand vreau. sa inteleg ca aaseara nu mai era nevoie. el vede cand se sparge foliculul? poate s-a spart de sambata.
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
rocsy2007 spune:
fetelor intrebarea mea nu a fost destul de clara. vroiam sa va intreb daca tutu isi da seama daca foliculul meu s-a spart mai demult sau daca s-a spart de curand. intelegeti ce vreu sa spun?
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
aaandreea78 spune:
Mai fetelor slaba miscare pe aici!
Nu stie nimeni de Alexia si de Nuchi, ele amandoua trebuiau sa nasca?!!!!!!?////
Andreea30+ RADU
kitty_nic spune:
Alexia inca nu a nascut. Micuta Natalia se mai lasa putin asteptata.
Va pupa pe toate o veterana.
Mami Cristina si Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: bebe a venit!
www.slide.com/r/bFwrvwNRwj93k1sGo5r3lT7pG4YiWgCG?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank"> Povestea noastra
Nimic nu este intamplator.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!
georgia_c spune:
kitty_nic, poate ne anunti si pe noi cand naste alexia ...io scot totusi majoretele ....
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
felix76 spune:
Fetele, o fi ramas Tutu fara paciente optimiste de este asa liniste?! Eu inca sunt OPTIMISTA si poate luna aceasta se va intampla minunea! Daca nu luna asta atunci luna viitoare cand voi face stimulare si inseminare.
mmc-nd, cum a fost la monitorizare?
Fetele, eu nu inteleg un lucru: stimularea se face in zilele 5-9 indiferent de lungimea ciclului! Ovulatia, dupa stimulare, cand apare, e in functie de lungimea ciclului sau nu? Daca stie cineva, sa imi explice si mie ca sunt in ceata. O sa fac si eu luna viitoare stimulare si inseminare dar nu sunt din Bucuresti si trebuie sa imi iau concediu medical pentru asta. Am inteles ca Tutu ma va chema din ziua a 10 a ciclului. Daca eu nu voi ovula decat prin zilele 18-20 cand ovulam oricum normal, va trebui sa stau prin Bucuresti din ziua 10 pana atunci?
Va pupicesc si va rog dat-mi informatii ca am nevoie de ele!
Felix
georgia_c spune:
felix76,
io iti voi povesti ce am patit io la stimulare , nu regula stintifica , pe care nici macar nu o stiu
so ... io am cm de 30-31 zile , si ovulam cam in z17-18 .. am luat closty din z5-z9 , si am ovulat multtttt mai devreme adica z13.. so , closty , la mine , a modificat data ovulatiei ...
si io sunt , inca,optimista.. insa astept z1, care da semne sa apara , si am si racit ..deci nu e cea mai buna perioada a mea ...
Albert Einstein
felix76 spune:
georgia_c, hai ca m-ai mai linistit, ma gandeam ca voi sta iar prin Bucuresti cu saptamanile asa cum s-a intamplat cand foliculul meu naravas nu se mai spargea odata. Inseminarea ti-a facut-o la Elias sau la cabinetul lui Tutu? Pt prepararea spermei a venit Dr. Matei la Elias? Te rog, da-mi mai multe amanunte despre inseminare, ca sa nu le plictisim pe fete poate imi scrii pe PM.
Ma bucur ca esti inca optimista! Hai, sa mai vina si alte paciente optimiste pe forum!
Felix
georgia_c spune:
felix76, io n-am facut inseminare , nici macar laparo nu am facut ..... insa am facut o stimulare pe ciclu , sa vedem daca se prinde asa ....ceea ce nu cred ca a fost cazul , caci ma pregatesc de invazie ... mama ei de roseata , ca m-am saturat sa o vad in fiecare luna
Albert Einstein