Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 50

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Lauravoinicu pe unde mai esti? Cum stai cu sanatatea? sper ca bine!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinacoman79 spune:

rocsy2007 - eu am programare astazi la dr T la 18,10. Probabil ca voi ajunge in jurul acstie ore. Si chiar daca nu ne vedem iti doresc sa fie ultima zi de monitorizari ca am vazut ca te tine in suspans . Poate il dovedesti si o sa vii cu o veste buna cat de curand

georgia_c - la ids nu mai sun niciodata. am sunat intr-o zi de la 3 la 6 si nu mi-a raspuns nimeni. Si cand am ajuns acolo pe la 7 era o liniste totala si o donsoara isi facea ochi dulci cu un nene. Intr-adevar foarte ocupate fetele, de ce le-as mai deranja?
Sotulica repeta spermograma la o saptamana pentru ca nu era in limitele numarului zilelor de abstinenta

felix76 - multumesc mult pentru numarul de telefon. L-as fi cerut eu d-nei dr., insa cand ne-a luat cu vestile proaste....am uitat de tot si de toate

si inca o intrebare: stiti cat costa o eco testiclara la iosub?

Va pup si va doresc o saptamana minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Felix,
iti sugerezi sa o suni pe dr. Matei si sa stabilesti cu ea.
Noi am fost vineri in Bucuresti sa facem analize si am vb cu dumneaei la tel si am rugat-o daca se poate sa facem si spermograma tot vineri (facusem preventiv programare la IDS pentru sambata). Ne-a chemat la Sabyc; acolo am facut spermograma. Te va intelege.
Apropo, spermograma sotului meu este beton. Diagnostic Normospermie. Nu stiu daca va amintiti, dar eu ma plangeam acum vreo 6 luni ca facusem o spermograma in Galati la Romar si i s-a pus diagnosticul astenozoospermie moderata; cu un an in urma facusem tot in Galati la alta clinica si era f. buna; nu stiu ce standard de interpretare au, ideea este ca acum ne-am linistit.
Laura, ti-am trimis si eu un PM cu niste intrebari.

Alina Coman Mult succes !
Succes fetelor la monitorizari, inseminari, sa aveti foliculi grasi, frumosi si iubareti !!

Anul acesta se va intampla

Mergi la inceput

Alinacoman, daca nu iti raspunde dr. Matei la numarul acela pe are eu il am de vreo 2 ani, incearca si la acesta 0723210880. Trebuie sa iti raspunda la unul dintre ele.

Anaconda, ce mai faci? Eu nu prea intru pe mess pt ca sunt foarte ocupata, mai intru din cand in cand pe forum sa va mai citesc. Nici la scris pe forum nu am mai avut spor. Poate cea de-a doua inseminare va fi cu ochisori. Oricum voi incepe si eu stimularea curand, astept rusii sa vina, poate nu mai vin!!!!

Va pupicesc fetele! Spor la bebici!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

alinacoman79 eu merg azi la dr. cred ca ajung pe la ora 17.00. oricum sigur nu intru ca doar stii ce coada e. am niste emotii ......inca mai simt niste dureri la ovarul cu foliculul. nu imi dau seama daca s-a spart. daca vi la 18.10 sigur ne vom vedea. eu sunt blonda si cu parul cret. sper sa ma recunosti. va pup pe toate si sa imi tineti pumnii.

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

stie cineva va rog pe la ce ora ajunge maine tutu la cabinet ? de regula martea ,ce program are ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata tutunici,

Rocsy, asteptam vesti de la tine.
Anaconda, cred ca il gasesti dupa ora 12, sigur pana atunci e la spital.
Felix, nici noi nu am ajuns luna asta sa refacem spermograma si nici nu stiu daca reusim sa ajungem. Oricum daca,Doamne ajuta, asta e luna norocoasa pentru noi, nici nu mai e nevoie sa o refaca. Daca nu, probabil in martie, inainte de inseminare, o sa o refaca.
Cu Dumnezeu inainte, nu vreau sa ma descurajez sau sa disper. Avem toata viata inainte sa reusim !
Pup fetele cucuiete

magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Fetelor, azi incep monitorizarea, sa-mi tineti pumnii. Mai vine cineva dupa-amiaza la cabinet? Ramona mi-a zis sa vin intre 3 si 6...

anaconda2, te astept pe mess.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

quote:
Originally posted by mmc_nd

Fetelor, azi incep monitorizarea, sa-mi tineti pumnii. Mai vine cineva dupa-amiaza la cabinet? Ramona mi-a zis sa vin intre 3 si 6...

anaconda2, te astept pe mess.

mmc

"Trebuie sa ne golim de prea plinul Eu, ca sa mai intre in noi un pic de Dumnezeu." Petre Tutea

Mmc_nd Doamne ajuta !
Faci si inseminare luna asta, nu? Sa iti ajute Dumnezeu sa reusesti, poate faci inseminare dupa ovulatie, ca gravidutza noastra Bebekom si ne dai vestea cea mare in curand ! Nu trebuie sa o lasi singura prea mult, ca doar sunteti prietene
Bafta multa !

magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

mmc_nd, succes astazi! luna asta sper sa fie cu ochisori! Sa ne dai si noua mai multe detalii despre procedura de inseminare ca sigur mai urmam cateva la insamantarile de primavara!

rocsy, s-a spart grasanul?

magdita, si noi speram in fiecare luna ca nu va mai fi nevoie si de alte actiuni doftoricesti ca sa ne inmultim. Poate se va intampla luna aceasta, cine stie? Oricum, fiecare inceput de ciclu ne da cate o noua sepranta!

Va pupicesc,

Felix

Mergi la inceput