Metoda trimis/primit bani?

Metoda trimis/primit bani? | Autor: viviana

Link direct la acest mesaj

Stiti cumva care este metoda cea mai sigura si cu comisioanele cele mai mici de trimis bani din SUA in Ro?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

quote:
Initial creeata de viviana

Stiti cumva care este metoda cea mai sigura si cu comisioanele cele mai mici de trimis bani din SUA in Ro?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

PayPal

Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335caaaf2519b61b5749c" target="_blank">sau aici!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335ca8912bee4eb57007e" target="_blank">Poze cu minunea mea!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335cab78498ee3f8d3db6" target="_blank">Baloane modelate
Ce face omul la plictiseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris25ss spune:

si moneybookers ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Buna viviana! Scuze ca intru peste subiectul tau.Am si eu o intrebare: In Romania, dintr-o localitate in lata, cum e mai convenabil sa trimiti bani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

quote:
Originally posted by espiritu

quote:
Initial creeata de viviana

PayPal

Se pot face conturi de PayPal care sa primeasca bani si pt cei din Ro? Anul trecut am vrut sa-mi fac eu si nu se putea decat cont simplu (unde doar sa pui bani si sa faci plati pe net, nu puteai si primi)

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput