Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(8)
Raspunsuri - Pagina 8
gina_butnaru spune:
'Neata fetelor,
Am aparut si eu azi. Ce mai faceti?
Eu sunt inca foarte obosita, am mers foarte mult, am vazut foarte multe, o sa va pun si poze zilele astea.
Trebuie sa mai citesc din urma, sa vad ce-ati mai scris. Dar cred ca o sa-mi ia cam mult, ati scris ceva.
katiapam, mersi pentru cafea! 

Va pup pe toate si revin! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
mariaanna spune:
'Neata!
Vin si eu la cafeluta!
Kitzy, sa te bucuri de concediu si sa profiti cat poti ca sa te ohihnesti, sa creasca bebe mare si sanatos!
Mariaanna, mami de
Alex nazdravan ![]()
cāteva poze
Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra
Sunt doar o frunza-n vant(jurnalul meu)
lulu_boches spune:
Neatza! si de la mine.M-am trezit la 05.00, dar am avut o lene sa fac, cafeaua...
Katiapam, mersi de cafea...
noi
kitzy spune:
Mariaanna iti dai seama ca o sa ma odihnesc cat pot in concediul asta, mai fac ceva treaba pe acasa, mai ies la o plimbare, ma gandeam sa merg si la niste cursuri de gimnastica, oricum asa bine n-o sa-mi mai fie.
29+ cu
Diana
katiapam spune:
fetelor luati cit doriti
va fac nota de plata dupa ![]()
Mariaana-cind ai examenele?
Nastasie-pt tine o cafea dubla daca ai dormit putin 
Kitzy-relaxeaza-te si bucura-te de burtica
asa o sa-ti lipseasca toate astea dupa,chiar daca spre sfirsit vrem sa scapam de burtoi vine si nostalgia ca iti v-a lipsi asa ca bucura-te ori de cite ori se misca Diana ca sint senzatii minunate ![]()
Gina-bine ai revenit,te pupam si aspteptam sa ne spui cum a fost si poze
va pup,ma duc sa continui treaba
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
MIKYCRIS spune:
am venit si eu cu o 
gina bine ai revenit!ne pui si testul de sarcina?
.fetili,ce va fac copchii?

si astept vesti.
20+
MIKYCRIS
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by MIKYCRIS
am venit si eu cu o
gina bine ai revenit!ne pui si testul de sarcina?.fetili,ce va fac copchii?
si astept vesti.
20+
MIKYCRIS
Bine v-am regasit fetelor!
MIKYCRIS, testul de sarcina e sigur negativ, nu ti-am zis ca eu am sterilet?
Am pus si cateva poze, de fapt, Tibi le-a pus, sa le vedeti si voi. O sa mai pun si eu altele zilele astea.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"[/red]
nastasie spune:
gina, bine ai revenit.cum a fost?din poze pare superb, dar cum v-ati simtit?cum a fost razvan fara tine?
fetelor, eu m-am mai eliberat de treaba, azi sunt mai lejera.maine ne-am luat si eu si sotul liber pt curatenie generala ca de mult nu am mai facut decat asa de ochii soacrei.
adriana&
razvan 01.11.2004
gina_butnaru spune:
Adriana 

, a fost super, dar destul de obositor, am vrut sa vedem cat mai multe.
Razvan a plans dupa noi, ziua mai uita, dar noaptea, cand se trezea intreb de noi. Acum nu mai papa laptele lui si nu stiu cum sa-l fac sa manance iar. Mama i-a dat cu lingurita, dar la mine nu mai vrea nici asa, i-l fac si il arunc. Doar daca e adormit mai mananca pana isi da seama ca e lapte si pe urma incepe sa urle. In schimb, bea mult ceai.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 

Poze de la Viena 
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
nastasie spune:
imi pare rau sa aud.ai incercat sa-i dai cu cana?razvan cand a renuntat la lapte cand vedea biberonul cu lapte parca vedea negru.insa acum mai bea cate o cana de lapte la cateva zile asta acasa, iar la cresa cred ca au si acolo daca nu in fiecare zi cel putin la 2 zile.eu sunt multumita cat bea.si mie imi parea rau cand a renuntat la lapte, dar nu a mai vrut sub nici o forma.
adriana&
razvan 01.11.2004