Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Si eu is bagat in hartii pana peste cap
(democratia asta nu ne-a adus decat hartii), dar tin DC in "bara" si mai dau un Refresh, din cand in cand.
Ce cafea?Acusica bem ceaiu de la ora 5...Si inca ceva...nu ma mai faceti sa strig ca o sa ragusesc.Daca mai lipsiti cand fac prezenta va pun nemotivate, si la 3 nemotivate dati o cafea

noi
Impreuna pentru Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Hei fetele cochetele ce mai faceti?

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Eu acuma am venit de la medicul de familie. Maine ma duc sa ma intepe.

30+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

merci mult, gina.
nu va rog, nu ma treceti nemotivat.uite , va anunt de pe acum ca maine o sa intru tot asa cand termin treaba ca maine am de alergat.bine, ca nu ma supar acum daca dau o cafea.pe aici sunt si va citesc ori de cate ori pot ca iar raman in urma daca lipsesc o zi.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Kitzy --intepare placuta!

Da pai cam trebe astea cu absentele ca...nu stiu ce se intampla ca multe fete lipsesc.

Aida cu Emma se intorc acasa a iesit din operatie Emma si s-a trezit si vin acasa.

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

kitzy, faci antitetanos?
nastasie, la prima "abatere" o cafea, la a doua abatere nu se stie
ramy, tu pe unde fusasi?Te-a culcat pupu pe tine?

noi
Impreuna pentru Emma

Mergi la inceput

Nu Lena da nu mai avusai timp sa stau pi cia
Fetelor va

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

lulu eu am absentat cu motiv!!!! am doooormit la pranz!!!! si inca 2 ore, iar fetele 3 - adica o sa ma chinui la noapte sa le adorm de numa' numa'!!!!
acum trebuie sa ma apuc sa fac de mancare, nici nu stiu ce sa mai fac! mi-ati facut pofta de salata orientala dar am prea putini cartofi si masline deloc!!! iar pe frigul si vantul care e afara nu ies!

kitzy scuze n-am fost pe faza(oare n-am citit bine din urma!!??)... de ce sa te intepe medicul de familie!

adriana am vazut si eu gemenele, sunt frumoase foc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Salutare fetele. Am revenit pe baricade. Am fost tot prin oras la cumparaturi de feicitari si bombonele. Da, astia mici de acum sarbatoresc valentine's day cu prajiturele, suculet, bombonele. ieri am facut niste cutiute pt educatoare in care am pus niste bombonele si cate o felicitare. De abia astept sa vina Robert de la gradi sa-mi povesteasca cum a fost. Robert de cate ori vine de la gradi imi povesteste ca a mai pupacit o fetita sau s-au mai imbratisat. Sunt ei mai iubareti vad. Si azi dimineata cand am ajuns la gradi au venit fetitele si l-au imbtatisat. Chiar si baietii. De Robert s-a pierdut cu totul ca au dat navala toti pe el. Asa cred ca fac toti copii. I-am spus sa lase mai usor cu pupaceala dar nu am cum sa-l fortez sa nu pupaceasca fetele. Se descurca ei la gradi acolo.
Multumesc mult pt explicatii la cantecele. Le-am copiat si o sa incep sa ne pregatim. Cu mancare stam cam prost ca nu m-am hotarat ce sa fac. Trebe sa mai intru pe site-uri cu retete romanesti poate gasesc acolo ceva simplu.
Haideti la o cafea.
Happy Valentine's Day la toata lumea . Noi ne sarbatorim cu ceai cu miere si lamaie ca sotul e racit cobza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna fetele
Am venit si noi la raport cu poze noi de la botez
Pupici

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput