Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by MIKYCRIS

gina frumoase pozele!,dar papa bun ca in poza nu ne ai adus si noua?
apropos de sterilet,pai eu nu stiam ca ai sterilet parca citisem ca iti doresti bb2 si ma gandeam ca vedem si noi dublu.
acum esti la servici?
20+

MIKYCRIS

Pai parca va zisesem, dar pot sa-l scot oricand si imi doresc bebe2, dar putin mai incolo.
Papa bun ala din poza era in turnul de la Dunare, ala cu restaurantul care se roteste si ai o priveliste superba deasupra Vienei, de la 150 m.

Da, acum sunt la serviciu.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

gina am inteles
20+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Ce mai faceti?
Eu stau la calculator aproape toata ziua si fac niste lucrari, ca trebuie predate .Katia, examene am sambata si duminica.Mai
am 6!

Mariaanna, mami de Alex nazdravan

câteva poze

Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Care stiti pe unde hoinareste Ramy?O fi picat iar netu?Sau a vrut sa o culce pe Teolina si s-a intamplat invers?

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

buna fetelor!
gina bine ai revenit! super pozele, mai ales aia cu super inghetata! vad ca ne-ai facut pofta la toate!!!
si eu zic sa nu-l fortezi cu laptele, eventual incearca mai multe feluri de lapte, si chiar mai multe canite. sau metoda lui super nany: mergeti impreuna sa cumparati o canita special pentru baut laptele, si sa-l lasi pe el sa aleaga (adica alegi tu vreo 2-3 in magazin si din alea sa-si aleaga el, nu de alta dar poate vrea un set de portelan!!!) sper ca am fost destul de explicita ca la ora asta sunt prea obosita!

kati am vazut ca ai modificat in listuta!

ma duc sa mai robotesc prin casa... parca nu fac nimic, eu strang- fetele imprastie, eu dau cu aspiratorul- fetele fac firmituri in urma mea... e vraiste peste tot!

va pe toate si sanatate multa tuturor, mai ales copilasilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

mariaana spor la invatat si bafta la examene!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna, mamici,

Ce faceti, cum va simtiti azi? Noi suntem bine, bebelina se misca de n-are treaba, mai ales la servici, si eu la servici, binenteles.
Eu abia astept sa ies in prenatal, sper sa mai rezist o luna si gata sincer, sunt obosita. Sunt obosita si de faptul ca week-endul asta am fost la nasi, in alt oras, foarte departe de aici. Am fost la munte, pe plaja la ocean, foarte frumos, cald, mergeam pe strada in maneca scurta, foarte frumos. Am fost la cumparaturi, i-am cumparat primele costumase bebelinei, si mie cateva bluzite pre-mama ca am o burta cat o sura. Nu stiu voi, dar mie mi se pare imensa si mai ales ca mai am inca cel putin 10-11 saptamani…. Nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa arat la 9 luni !

Pupik de la Onyx si Vlad

29+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

quote:
Originally posted by addiana

buna fetelor!
gina bine ai revenit! super pozele, mai ales aia cu super inghetata! vad ca ne-ai facut pofta la toate!!!
si eu zic sa nu-l fortezi cu laptele, eventual incearca mai multe feluri de lapte, si chiar mai multe canite. sau metoda lui super nany: mergeti impreuna sa cumparati o canita special pentru baut laptele, si sa-l lasi pe el sa aleaga (adica alegi tu vreo 2-3 in magazin si din alea sa-si aleaga el, nu de alta dar poate vrea un set de portelan!!!) sper ca am fost destul de explicita ca la ora asta sunt prea obosita!

kati am vazut ca ai modificat in listuta!

ma duc sa mai robotesc prin casa... parca nu fac nimic, eu strang- fetele imprastie, eu dau cu aspiratorul- fetele fac firmituri in urma mea... e vraiste peste tot!

va pe toate si sanatate multa tuturor, mai ales copilasilor!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

addiana, nu-mi zi de aspirat.cred ca de vreo 5 ori fac lucrul; asta pe zi.azi i-am luat acuarele.nu va zic ce era.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

eu si mai fac ca ma antrnez ca sa nu iau batuta
Buna seara la toate fetele da nu prea am starea necesara, na las...
Mai noi suntem bine ne-am revenit aproape complet.
Va pup pe toate fara exceptie!

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Buna fetele. Am revenit si eu pe baricade. Am avut ceva probleme cu Robert. Are un streptococ in gat se pare. A fost tot cu febra. Pana la urma am fost vineri cu el la dr si acolo a trebuit sa facem si raze la plamani ca zicea dr sa nu aiba pneumonie sau ceva. Pana la urma nu avea. Dar i-a gasit streptococ in gat. Si abia pe ieri a fost mai bine dupa antibiotic. Acum e la gradi ca cica are voie daca au trecut 24 de ore de cand ia antibiotic si nici nu mai are febra. Pt ca a stat asa de multe zile acasa nu mai vroia azi dimineata sa stea la gradi. Greu de tot l-am lasat.
Asa ca sunt prezenta si eu pe la cafea.
Va pup

Mergi la inceput