Mamici de martie-Aprilie 2008!!(89)
Raspunsuri - Pagina 3
floriio spune:
Buna dimineata, randunici!
Ma bucur ca vad numai vesti bune si ton optimist. Pacat ca nu pot sa spun acelasi lucru si despre mine. Sunt disperata, de 2 zile plang intr-una si nu stiu incotro sa o apuc.
Am fost la control la doctor. M-a cantarit si nu am mai luat nici un gram de o luna de zile, TA este 11 cu 6.5. Optimista urc la control pe masa si imi zice ca colul este scurt, inchis, dar simte deja capul copilului. Ieri m-a chemat la spital sa facem analize de sange, sumar urina, urocultura, secretii, culturi col si antigen antichlamydia. Nu v-am zis ca diagnosticul era de Iminenta de nastere prematura.
Eu increzatoare totusi merg la ecograf, unde...surpriza neplacuta...ecografistul imi spune: "ceva e in neregula, sunt discrepante mari intre masuratori, mai masuram o data". Conform UM aveam 28 s si 4 zile. Conform masuratorilor, copilul este mai mic cu 3 saptamani. Bataile inimii erau de 202/minut. Greutate estimata 675 g. Intreb care poate fi cauza si imi raspunde sec: "Nu stiu, placenta e ok, lichid in cantitati normale".
Fetelor, sunt disperata si de atunci plang intr-una. Oare e posibil ca copilul meu sa nu se dezvolte normal. Oare asta e semnul unei anomalii fetale? Imi trec prin minte tot felul de scenarii si totusi nu inteleg de ce se intampla asta? Pana acuma parametrii masuratorilor corespundeau cu varsta sarcinii dupa UM. Cum dintr-o data totul s-a schimbat? Oare e posibil sa fi gresit doctorul masuratorile?
Incotro sa o apuc? Luni am intalnire cu doctorita mea si o sa ma programez la o alta ecografie. Din pacate, nu am rabdare sa mai astept sa merg la Iosup, in care am mare incredere, dar ar dura prea mult pana as reusi sa ajung.
MA rog intr-una la Dumnezeu sa fie copilul meu ok. Oricum sunt la pamant, parca nimic nu mai are sens pentru mine. Si toate astea dupa ce am mai pierdut o sarcina...
Floriio in 28+ cu RADU
http://community.webshots.com/user/floriio
Ali_bia spune:
Nu mai pooooooooooooot.Ma duc sa ma omor nu mai suport viata asta pe care o duc, nu mai suport soacra care face vraji.....nu mai suport, simt ca cedez
Va rog sa ma iertati ca va dau batai de cap cu asta dar vreau si eu sa ma descarc, nu am la cine ....
mama, tata si fratii sunt plecati din tara......si sunt singuraaaaaa....la cine ma descarc????????ziceti-mi si mie.......stau si plang acum de nu mai pot simt ca nu mai am aer............
_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alina30+Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
burtica-30 sapt+hainute
ancadragoman spune:
ali stai mai mama linistita si spunene nou unde trebuie sa venim sa rezolvam soacra ,ca tu nu ai voie sa faci efort.
Dar ce vrea baba asta?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
nicol_conte spune:
Neata si de de la mine!!!
Ali ce s-a intamplat? Esti chiar intr-o depresie, ai grija ca ii faci rau lui bebe!! Te rog frumos sa te calmazi si sa ne spui ce s-a intamplat...nu se poate sa gandesti asa..ce ti-a facut mama soacra?
POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia
Nicol28+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)
zozela spune:
Flori calmeaza-te!!Ce-i cu tine-atitudinea asta nu-i face bine lui BB!Fii optimista pentru el,mamico!Cum sa nu aiba BCF marite daca tu esti asa de agitata?!Hai te rog sa te linistesti!!Te rog!!
Uite-Naty-cedeaza programarea ei la Dr.Albu-de pe 20 Februarie,ora 15.00!Daca o vrei tu-a ta e!!Am auzit ca-i un bun ecografist-mergi si la el!
Hai revino-ti!!Fa-ti un plan,ia lucrurile pe rand,nu-i bine nici pentru tine,nici pentru BB sa te necajesti!Suntem alaturi de tine mamico!!
Ela.. in 34+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
zozela spune:
Ali opreste-te!!Ce-ti veni?!Ce naiba ti-a facut socrosenia?!Stai cu ea in casa?!Hai-calmeaza-te si povesteste-ne!!
Ela.. in 34+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
bujo spune:
Buna gravidute. Nu stiu daca va mai amintiti de mine, am fost colege la inceputul odiseei. Voiam sa va zic ca DD m-a ajutat si astept din nou un ingeras care ar trebui sa soseasca in iulie. Kimmy si Violeta_m_tm sunt si ele colege cu mine. Va doresc din suflet nastere usoara si un prichindel sanatos si dragalas.
bujo 17+
album de nunta
burtik
mini Bujo
Ali_bia spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
ali stai mai mama linistita si spunene nou unde trebuie sa venim sa rezolvam soacra ,ca tu nu ai voie sa faci efort.
Dar ce vrea baba asta?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
Anca tu stii despre ce e vorba, am mai discutat si la aspirante face vraji asta e toata chestia si ne merge ffff rau...cateodata ma cert cu el ,sot, pana la cutite, exact de fiecare data dupa ce pleaca animala de soacra
Mai ales ca acum sunt gravidutza nici nu concepe asa ceva, daca ma crede-ti nu m-a intrebat o data cum ma simt sau daca sunt gravida
Iar tre sa ma duc la preot...numai in slujbe de 40 zile tre sa stau toata viata asa mi-a zis preotul atunci cand am fost...iar acum o bucata de vreme nu am mai platit si se conoaste...
_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alina30+Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
burtica-30 sapt+hainute
zozela spune:
Bujo-ne amintim,cum sa nu ne amintim?!Stiam ca sunteti si ne-am bucurat tare cand am aflat!!Multumim-si la fel va dorim si noi-sarcini usoare,vesele,nasteri usoare si BBei sanatosi si cuminti!
Ela.. in 34+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
mami_papatot spune:
ali, vezi ca ti-a dat papaciosul pm....sa se duca la balamuc toate soacrele cretine din lumea asta!
mami_papatot +30 Honey Bunny
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png