Mamici de martie-Aprilie 2008!!(89)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Flori - Zoze te invata de bine. Du-te rapid la Albu, nu sta! E un ecografist de nota 10 si nu dispera ca poate ca Raducu e ok si cine ti-a facut eco a gresit masuratorile. Asa am patit eu la aco de 30 sapt, parca, cand copilul meu era mic micut dupa masuratorile aleia. Si cand am ajuns la ecografista mea m-a linistit imediat. Calmeaza-te. Posibil sa fie bataile inimii mai accentuate, dar poate ca si tu te-ai stresat rau la auzul vestilor "bune". Hai, fii barbata si nu sta pe loc! Mobilizeaza-te si du-te n stanga-dreapta. Lupta pt bebele tau!

Ali - vraji??? Doamneeeee, mor cand aud de specimenele astea. SI mi-am dorit asa mult sa am numai fete sa nu devin si eu soacra la un moment dat...A mea mi-a facut si ea zile amare..de era sa ma despart de sot si abia nascusem. Dar acum nu mai poate ca mi-am aratat si eu coltii si nu se mai pune cu nebuna de mine. Ia pove, descarca-te tu ce si cum...poate gasim niste solutii anihilatoare pt baba nesuferita

Roxana 38 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

AMR...PANA PE 18 FEB!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Maia si Pidana voi nu iesiti de dupa canapea?

Floriio nu stiu ce sa zic,imi pare tare rau ca esti ingrijorata si ca bebe a ramas in urma cu masuratorile. Si eu zic sa te duci repede sa mai faci o ecografie, dar pana atunci incearca sa nu fi total demoralizata..poate a fost o greseala...Te asteptam sa ne spui si noua si sa ne tii la curent cu tot ce se intampla..Curaj si gandeste pozitiv - think pink cum ar spune unele randunici

In legatura cu produsele Klorane pt bebei, eu va spun ca la mine a facut minuni. De cand am nascut-o pe Alexuta am folosit numai Nivea pana la varsta de 2 ani, cand m-a mancat undeva si am zis sa schimb si eu samponul..si i-am luat Sanosan ca tot il lauda toata lumea...am zis "hai ma sa mai schimbam si noi"; si nu va spun ca imediat dupa prima spalare s-a umplut pitica de coji in cap; la inceput nu m-am gandit ca ar fi de la Sanosan si am continuat s-o spal aproape o luna cu el,asteptand sa treaca; in timpul asta deja se facusera cruste in capul ei(ea nu a avut niciodata macar cojite in cap), moment in care am decis sa ma intorc la Nivea, dar mici cu asta nu i-a trecut. Pana intr-o zi cand eram la farmacie in Carrefour si o vanzatoare mi-a recomandat produsele Klorane. Asa ca i-0am luat o crema speciala pt cruste si coji la bebelusi si un sampon 2in 1 tot Klorane. Vreau sa va spun ca dupa ce i-am dat 2 zile la rand cu crema aia in cap dupa baita, nu a mai avut nimic, nimic...si nu exagerez. Asa ca eu recomand Klorane, la bebe 2 voi folosi de la inceput. Sunt mai scumpe decat celelalte, dar merita banii.

Edit: am uitat sa va zic ca am asteptat vreo 5 luni sa-i treaca pana am dat de Klorane.

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol28+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Zoze, ...nu prea stiu cum sa activez PM-ul ala...recunosc si ca nu m-am chinuit prea mult sa-i dau de cap, dar m-am facut o mare lenesa in ultimul timp, spre rusinea mea...

Mami.p, merci de sfat...eu am ramas "in aer" deocamdata cu mobilierul pt bb! Si timpul trece repede!!! La mine e o problema in plus: eu nu sunt din Buc., sunt din Buzau, adica as face un drum sa iau mobila, dar sa merite. Am vazut si eu catalogul Ikea, da' tare as fi vrut sa fie o mobila mai vesela. Pe de alta parte, ai si tu f. mare dreptate, pt. cativa maimutoi colorati, mai scoti un pumn de bani din buzunar. Asa ca m-am gandit sa fac eu ceva, nu stiu ce inca. Dar voi incerca sa fac o camera vesela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Doamne Ali!!!Nu poti face nimic in privinta asta?!Sotul nu vede ceea ce va face soacra?!Doamne-sunt socata!Pe mine ma depaseste..nu stiu ce sa-ti spun..Mai bine ai vb. cu papacioasa..Cred ca ea te poate ajuta intr-un fel..

Ela.. in 34+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Pentru Alice:

Cum activez mesajele private(PM)?

Mergeti in meniul din stanga ecranului si apasati pe "Mesaje private". Apoi apasati pe "Optiuni" (in dreapta ecranului), bifati "Activeaza mesajele private" si "Trimite modificarile".

Ela.. in 34+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

neata fetele si multam de urari !

olgutza...mai am 3 examene..dar 2 sunt la 2 zile distanta unul de altul si sunt si nashpa amandoua...dupa astea 2 sper sa ma mai linistesc si eu, sa ma pot ocupa de pregatirea pt bebe.

flori...eu zic sa consulti si pe altcineva..sa mai faci o ecografie..
ca ecografist de asta care sa nu stie sa zica decat "Nu stiu, placenta e ok, lichid in cantitati normale" nu mi se pare un dr normal...
in mod logic tre sa poti discuta cu el sa dea solutii sa dea explicatii..nu sa zica "nu stiu" si gata.
asa ca du-te la dr ta, mai fa o ecografie, discuta si cu alti doctori...nu sta asa in stres ca nu-i faci bine lui bebe...du-te si te consulta cu altii si te lamureste.

ali, mama draga..eu te stiu mai demult cu problemele cu soacra...credeam ca s-a mai potolit..dar se pare ca nu...
descarca-te aici la noi...si incearca sa te incarci prin tine insati, prin copii..si sa nu te mai gandesti la ea..ignor-o, pt ca altfel stresul asta continuu nu face decat rau bebelusului.tine-o cu preotul din scurt daca zici ca asa se mai regleaza treburile.

noi tocmai ce ne-am intors de la dr...suntem bine...astept si miercuri ecografia...dar dl dr a zis ca in principiu cam intr-o luna pot naste..noi mergem pe varianta cezariana (daca nu vrea bebe sa vina altfel).

aaaa..si am schimbat semnatura...am facut 33 de sapt azi!

_
33+ cu RADU
AMR 7 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Felicitari randunicilor care au mai adaugat o saptamana la odisee!

Eu plec acum la bloc sa-mi vad pitica si revin dupa ora 14.00

Pupici

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol28+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

neatza, randunici... ma doare capul ingrozitor...cred ca de la vreme (ploua ) si nu am chef de nik...si am si o pregatire azi...

Ali imi pare rau ca ai iar probleme cu soacra, dar incearca sa nu te mai lasi infranta si doborata de greutati...stiu ca din afara e usor de dat sfaturi, dar gandeste-te la puiutul tau si iti va da putere sa depasesti momentul!

flori ma rog pentru tine si puiutul tau! sa fie totul bine! si eu te sfatuiesc sa mai ceri o parere. si nu uita: Dumnezeu e deasupra si nu ne lasa singurti niciodata. curaj!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 36+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Zoze – multumesc mult de incurajari. Stiu ca nu ii fac bine lui bebe, dar cum sa nu imi fac griji cand puiul meu scump nu e bine? Ma gandesc ca poate are vreo anomalie de nu a mai crescut cum trebuie. Sau poate am gresit eu cu ceva, desi nu am fumat, nu am baut, nu am luat decat pastilele recomandate pentru contractii (utrogestan, No-spa, Gynipral), nu am pierdut noptile, m-am hranit cum trebuie...si cu toate astea...
Vreau programarea la Dr. Albu de care am auzit numai lucruri bune. Cum fac sa iau legatura? Stiu de ea, ca Naty nu mai are nevoie, dar credeam ca s-a dat deja. Astept, te rog lamuriri.
Roxana, bataile inimii lui bebe nici macar nu stiam cate sunt pana la iesirea din cabinet. Dar cum spui si tu, inca ma consolez cu gandul ca poate nu a masurat bine. Desi a repetat masuratorile, tocmai ca sa nu se insele.
Nicol – diferenta mi se pare enorma intre varsta sarcinii si masuratori...sunt 3 saptamani...greutatea estimata e aproape la jumatate...
Rox – am discutat deja cu doctorita mea care a zis sa nu imi fac griji...ce daca e mai mic, ca recupereaza el. In plus, nici ea nu era prea impacata cu masuratorile facute pentru ca a zis ca stie prea bine cum face masuratori acel doctor. Ea mi-a zis sa ma calmez, mi-a recomandat o alta ecografie. Dar pana atunci eu simt ca innebunesc. Mi-a mai spus ca discutam luni mai pe larg cand merg dupa rezultatele analizelor si daca si acestea sunt ok o sa vedem ce e de facut.

Floriio in 28+ cu RADU
http://community.webshots.com/user/floriio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Maria si eu ma rog la Dumnezeu sa fie bine. Si stiu ca EL face minuni, doar avem minunea chiar aici la noi la odisee si se cheama Iulia. De cate ori am deznadajduit zilele astea m-am rugat la Dumnezeu si m-am gandit la Iulia si Naty prin cate au trecut si ca acum sunt bine. Poate si in cazul meu va fi la fel. Nu pot sa accept sa fie altfel.

Floriio in 28+ cu RADU
http://community.webshots.com/user/floriio

Mergi la inceput