Mamici de martie-Aprilie 2008!!(89)
Raspunsuri - Pagina 12
Ali_bia spune:
Simo foarte frumoasa e "scanteiuta" ta, culoarea imi place la nebunie.Sa o stapanesti sanatoasa
Ma bucur si eu pentru Naty si puiuta ei Iulia ca sunt bine, tot inainte mamico
aaaa....adineauri o viitoare mamica mi-a spus sa-ti transmit"MULTA SANATATE, PUTERE SI CREDINTA
Ea se numeste clodute si nu indrazneste sa se inscrie la noi la odisee(trebuie sa nasca la sf lui febr.) zicand ca nu are timp sa posteze si ea, dar ne citeste de la inceputul odiseei si este cu gandul la noi, ne stie pe fiecare.....ne stie problemele si alaturi de noi a gasit intelegere si multe sfaturi bune pe care ni le-am dat una la cealalta si tot asa.....
Noi te asteptam sa vii sa ciripesti si tu , ti-am mai zis si pe mess...

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de
2
Alina
30+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
burtica-30 sapt+hainute
AMR-10 Saptamani pana la 
ccris_ccris spune:
Delphin, foarte frumosi cercelusii, e drept, dar si preturile...
Ursuleatzo, ziceai ca nasti de Paste cu Mendez? Pai ne intalnim la maternitate?
Cristina
28+
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community
Ali_bia spune:
Foarte frumoase bijuteriile, cerceiusii Delphin
si tie
_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de
2
Alina
30+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
burtica-30 sapt+hainute
AMR-10 Saptamani pana la 
mstela spune:
Olgutziko,am luat mama 11kg deja,chiar dc par subtzirik.Dc era sa alerg pe strazi,iti dai seama cum aratam atunci?
Of,ma,Alinutzo,ce nasol cu asa nebuna...Aici in Buc sunt biserici und se citesc dezlegari de farmece miercurea si vinerea masluri ff ajutatoare.Cred ca sunt si la tine.Si tine-o la distanta mare pe soacra!
bubule,tu ai DPN ca mine...

Bv clau!!
Traiasca Rebecutza!Deci burtoiul mare are lichid mult,dc zici ca bb nu e asa mare tare..dar eu zic ca e f bine la greut asta,ca am auzit ca fetele sunt mai micute oricum,si o sa mai ia sigur pana la nastere.Si de ex la mine eroarea e de 175g,asa ca poate fi si mai mare Rebecuta.
zoze
multzam
.Nu-i nevoie sa va cocotati dupa scaunel,dc zici ca din cora!Imi place?Si ieftin?Ia sa trimit si eu randunoiul...
Oooooooo,ce dragutza Naty movalinda.[pup 
multi pt o curajoasa vesela!!!
Oo,sovi
revenishi?Mai usor cu treburile!
Am auzit si eu de Manastirea asta de la poalele Caraimanului,cica preotul de acolo a visat-o pe Maica Domnului care i-a spus sa ridice acolo manastire.Si intr-un copac e un semn de la Maica.Cred ca de Manastirea asta zici si tu.
clodute si nastere usoara!!

Stela
29+
Teodora Traseul in burtica
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
mstela spune:
simo,felicitari pt masinutza...e o scumpa...tare imi plac si mie astea micute si delicate!

Stela
29+
Teodora Traseul in burtica
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
ccris_ccris spune:
Fetelor, va pup si ma duc la nani, ne vedem mai pe seara.
Cristina
28+
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community
clauclau spune:
Simo27, foarte frumoasa "scanteiuta" ta, sa o stapanesti sanatoasa! 
Delphin, sunt niste cercelusi foarte draguti acolo! 

Stela, nu am mult lichid amniotic, cica este in cantitate corespunzatoare varstei sarcinii, doar ca Rebecca are casuta mare probabil ceea ce e bine pentru ea. Probabil de-aia misca asa mult in continuare ,caci are spatiu acolo din belsug pentru joaca.
Kya, Delphin, 
multumesc de incurajari, dar nu sunt prea stresata ca e micuta. Ma gandesc ca la 3 kg ajunge pana nasc si este de ajuns pentru mine. Razvanel tot asa a avut, fix 3 kg si 50 cm.
Copaceii nostri de pe Elevit au intrat in vacanta! Ce facem , schimbam punctele? Vreo randunica a primit ceva in schimb? La punctele mele, as lua oricum doar un biberon, nu stiu daca merita sa ma stresez prea tare...
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
36 + cu
Rebecca
AMR 17 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
mussara2000 spune:
MA BUCUR SA AUD VESTI BUNE DE LA NATY SI DE MICUTA IULIA
SIMO FAINA MASINUTA SA TE FEREASCA DUMNEZEU DE TOATE NECAZURILE S-O STAPANESTI CU GRIJA.
36 SAPTAMANI
CE PUTIN PANA LA INTALNIREA CU
IULIAN
bitza037 spune:
Multumesc randunicilor: Mami-papatot, Aliceionescu, Mstela, Ela, Sovi pentru incurajarile privind marimea burticii......nu sunt paranoica....dar eu nu am mai fost de pe 16 decemebrie la eco..cand am fost la Iosup si totul era in regula....si de aia ma ingrijorez si-mi pun semne de intrebare...si mai ales dupa ce am citit de Floriio.
Dar, in fine pana joi,cand ma duc la eco... incerc sa gandesc pozitiv.
Floriio te asteptam cu vesti de la eco...eu plec pe la ora 16.00,dar can ma intorc negresit am sa citesc.
Criscris merci mult de sfaturi....auzi la mine????i-am cumparat lui bitu' oscilo,stodal si homeogene...iar eu nu am luat decat primele doua pentru ca pe cel de al treilea nu scria nimic cum ca gravidele ar avea sau nu voie.
Daca mai intrii scrie-mi si mie cate ai luat pe zi,te rog!!!!
Iar oscilo cele care ati luat cat stiti ca este voie sa luam doza maxima ?????
Am uitata sa va scriu mai devreme si de pastilele naturiste care le-am luat pe baza de palnte pentru gat...ele contin asa:tincura de propolis, mentol, uleiuri volatile din menta, jneapan,cimbru,eucalipt,levantica.Ce credeti,ar avea contraindicatie unul dintre ingrediente???ca nici pe asta nu scrie pentru gravi.
Offf, ce ma enerveaza starea astea de durere de carne de pe mine.Am luat un oscilo la pranz,cred ca mai iau unul acum si daca ziceti voi ca-i ok, mai iau unul mai pe seara.Ca nu vreau sa fac temperatura mai mare..deja simt ca este ridicata.
VA pup dulce,si vorbim mai pe seara.
IRINA 
+30

sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
ramo_cata spune:
buna mamici---
noi am fost f lenesi azi...am lenevit in pat pana pe la 12.30 ,am mancat si abia acum am reusit sa intram sa va salutam...
olgutza-da am fost la control pe la sf lui ianuarie,eu ma simt bine,mai am si contractii dar nu sunt dureroase...stau in pat ,dar nu mai stiu cum sa mai stau pt ca imi amortesc toate oasele si cel mai rau imi este noaptea...iau utrogestan pe fiecare zi...o sa mai merg luni la dr si vreau sa-mi faca eco...
mama zoze 4400g nastere normala pai si cum a reusit nu s-a rupt?
simo27-sa stapanesti sanatoasa masina si bafta la control...f frumoasa masinutza..
florio-incearca sa te linistesti ca sa poti lua o hotarare ...nu mai plange ca ii faci mai mult rau lui bebe..
ali-off nu mai baga toate tampeniile in seama...gandeste-te ca ii faci rau lui bebe uite cand esti suparata vb cu bebe zii chiar si de mamaia care te supara si ai sa vezi ce bine o sa te simti...eu cand mai am dracusori vb cu bebe si deja sar de la suparare la fericire...pt ca bebeb ma simte ma baga in seama si nimic nu mai conteaza...pur si simplu ma linisteste...dar vad ca soacra ta e nebuna nu stiu ce sa zic ...
bujo-sa-ti traiasca bebe si sa fie sanatos...
rox-felicitari pt bebe sanatos si pt cele 33 sapt
bitza-nu te mai lua mama dupa toata lumea ..auzi ca ai burta mica...pai cata burta vrei sa ai la 30 sapt...bebe se dez cel mai lut in ultima luna,chir ultimele sapt atunci ia cel mai mult in greutate..si in plus daca tu stii ca esti bine ce te intereseaza parerea vanzatoarii de la paine..
mai mamici cand va vad panicate parca incep sa ma ia si pe mine taote cele...eu am mai laut in greutate am 70 kg de la 65 cate aveam pe la sf lui decembrie...
clau-sa fie sanatoasa fetita si cu siguranta o sa mai creasca
ma bucur pt naty si iulia sincer nici eu n-as pleca acasa sa o las pe bebitza sg in spital...
sovi-ai grija ...sa nu faci f mult efort,nu uita ca ai un bebe in burtica...
acum va las cred ca ma duc sa fac un checuletz ca am o pofta ma gandesc de cateva zile la el...bag repede mixer-ul si gata...
va pupacesc pe toate dulce dulce si sper sava gasesc mai optimiste...
rami26
+
30 sapt
bebicul_meu