Mamici de martie-Aprilie 2008!!(89)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Ca sa vedeti ca m-am mai linistit cat de cat uitati-va la semnatura mea

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alina30+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

burtica-30 sapt+hainute

AMR-10 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

In timp ce mi-am baut cafeluta am citit si paginile restante de aseara. Imi pare tare rau ca nu am citit numai de bine...

Flori, ce sa mai zic! Fetele le-au spus pe toate, te-au incurajat si te-au "certat" ca nu esti optimista pentru bebe. Apoi am vazut ca deja azi mergi la o alta eco, da Doamne sa te intorci cu rezultate beton, in grafic, si tu sa-ti vezi linistita de sarcina pana la capat. Sunt alaturi de tine si sincer, cred ca Secara ala ti-a gresit masuratorile. Nu-s', da asa simt eu...

Ali, ce soacra nebuna ai, da nebuna cu acte in regula, nu asa... Cred ca cel mai bine ar fi sa intrerupeti orice fel de legatura intre voi si ea. Sti cum se zice, taie raul de la radacina! Iti urez multa putere si diplomatie in relatia cu sotul tau sa puteti lua niste hotarari cu privire la soacra pentru ca altfel, sincer nu te vad prea bine! Dar categoric, sotul trebuie sa fie cu tine si sunt convinsa ca o sa gasiti calea cea mai buna pentru ca familia voastra sa traiasca in armonie. Mult, mult succes si sunt alaturi de tine.

Sovi, ai grija mamico, mai stai si tu putin, mai trageti sufletul...Nu te obosi foarte, foarte tare caci apoi doctoresul te pune sa stai numai la pat si cred eu ca nu ti-ai dori deloc asta!

Delphin, chiar ca multe hainute de bebe ai! Eu am umplut 2 masini si ziceam ca-s tare multe, dar mai luat cu mult!!!

Olgutz, nu te uit, nu!
Astazi am facut intai ecografia la o alta doctorita in Medlife si apoi am fost la consultatie la dr. mea sa vada si rezultatul ei. Mie la eco mi-a zis ca este totul in regula din toate punctele de vedere, dar la rezultatele de la IR-uri ( care de altfel erau in grafic ) mi-a subliniat cu pixul. Ei bine , dr.mea vazand asta, nu a fost impacata , nu stia de ce i-a subliniat acolo niste rezultate bune de altfel si s-a dus peste ecografista in alt cabinet sa o intrebe despre ce este vorba. Mi s-a parut foarte profesionala chestia asta, mi-a placut ca nu a lasat-o asa...Bineinteles ca a venit linistita de acolo zicand ca totul este in regula.

Simonette si Roxana, mai aveti asa de putin, cred ca abia mai aveti rabdare!

Zoze, frumoase vesti ne dai tu mereu!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 36 + cu Rebecca

AMR 17 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Alina,draga mea,cu optimism inainte...Dumnezeu e mare,si daca ai o viata duhovniceasca,cu participari la Sfanta Liturghie,spovediri si impartasiri sa stii ca ,oricat ar vrea sa-ti faca rau socrela,nu se prinde de tine,ca Dumnezeu nu te lasa,asa ca roaga-te si nu te teme!te

Simo,mamica lui DAVID,,36+ cu SAMUEL

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunicile toate,
abia am reusit sa va prind din urma.

Intai de toate, ma bucur ca Naty si-a revenit cu moralul, asta inseamna ca si bebe Iulia e bine.

Apoi, Flori, imi pare rau ca esti pusa pe jar, iti tin pumnii pentru diseara. Daca nici diseara rezultatul nu e imbucurator, nu pregeta sa te duci la Albu sau la Iosup la eco, sunt cei mai buni. Ma gandesc la tine si astept vesti diseara.

Ali, cu nebunii nu e bine sa te pui, cel mai bine rugaciune si credinta in D-zeu!

Apoi, multumesc mult pentru incurajare Adriutzei, Olgutzei, Zozelinei si lui Mimonix, care m-a binedispus cu glumitza ei. Nu sunt asa de ingrijorata fetelor, sunt convinsa ca pentru toate exista leac, atata vreme cat bebe e bine.
Olgutzica referitor la SAFL, este suspiciune de SAFL, din cauza lupusului anticoagulant marit. Mai trebuia sa fac proteinele C si S si Factorul V Leiden dar nu le-am mai facut, pentru ca am ramas gravi. La Coltea, la dr. Avram am facut analizele.
Si medicul mi-a dat sa aspenter, iau si acum.
Daca APTT este timpul de protrombina Quick, atunci este de 12 sec. Si mai am un parametru: procente de protrombina 101%, care e in limite normale.
Dar, cum a zis si Adriutza, stie la ce sa se uite medicul, si pana luni nu mai e mult.

Simo, felicitari pentru masinutza, asteptam pozici si bafta la doctor!

Mimonix, felicitari pt. bebe grasunic.

Bitza, pentru gat eu am mancat lamaie cu miere la greu, cate o lamaie pe zi taiata feliutze subtiri, jumate dimineata, jumate seara, am supt Homeogene si mi-am dat si cu albastru de metil in gat, de fapt am pus 2-3 pic. pe un cub de zahar si am supt.

Clau, felicitari pt. vesti bune, nu te ingrijora, o sa creasca, mai ai putin si-ti vezi bebitza, ca si Simonette si Roxi.

Simonette, apropo, ti-am mai trimis un PM.

In rest, toate randuicile aflate in pasa proasta, poate le mai trece.

Cristina 28+

http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Olgutza eu as spune ca nu exista doar un singur medic pe lumea asta...si la nevoie mai stiu si cum merge...daca vrei, poti! Apoi, daca vreti sa fie ceva special pt. fatza mica, eu cred ca poate sa-i cumpere linistit niste cercelusi si o rochitica doua pt. vara, si ceva botosei...ceva ce-i place lui...sa-i aduca cadou la fata! nu va devaliza bugetul...si asa cum ai zis..pt. copii ne lasam pe noi.

Cealalta intrebare...cu seb am facut la fel, a avut camera lui, de la o luna...dar si cand nu aveam spatiu, el dormea in sufragerie si noi in dormitor...erau alaturate normal . L-am auzit mereu...si nu vroiam ca papa sa fie deranjat pt. ca mergea ziua la servici.Cand a avut camera lui...m-am dat si eu cu fitze si i-am pus baby-phone...ti-ai gasit...il auzeam noaptea inainte sa-l aud in aparat, asa ca l-am desfiintat si m-am lasat pe mana instinctului matern.

Sovi, lume noua...pup si eu la tine! Mercic!

Simonette,, merci...sunt pe calea cea buna se pare! Am facut azi o plimbare lunga de vreo ora si mi-am aerat spiritul. Cred ca-mi lipseste miscarea si ma enervez ca nu mai sunt asa agila ca inainte...Uita-i sa-ti spun ca pozele sunt bestiale...iar de tort tot nu ne-ai spus cine l-a trimis si nici persoana n'a vrut sa se faca cunoscuta...Daca e asa, vreau si eu!
Sper sa fie bine pt. tine pana pe 18...caci eu plec de pe 15 la sky cu flacaii. Pe 17 seara, teoretic sunt inapoi...deci teoretic pot face ultima galerie pt. tine si roxana.

Clau...
stai linistita maica cu greutatea...sa-ti repet marja de eroare care au avut-o la Seb al meu? Cu jumatate de ora inainte de cezariana, mi-a spus ca e tare mic...2,4kg. Cand l-au scos, avea 3kg fix...au crezut la inceput ca nu le merge bine cantarul. Asa ca...oricum masuratorile se fac dupa circumferinta burtii, lungimea femurului si circumferintza capului...Seb al meu a avut mereu un capusor mititel...deci inteleg eroarea...poate fii si la tine acelasi lucru.

Iar celor care se plang de burticutze mici...eu zic sa fiti realiste...fiecare cu conformatia ei! Femeie insarcinatanu e intotdeauna = grasa...no ofense!

Sa incep oare sa ma plang si eu ca ma simt ca o balena esuata pe malul marii...cand ma intreaba sotul la tel. ce fac, raspunsul e tot timpul...ma tarai...ma balangan...ma legan...etc.

Nope...sunt insarcinata si port in pantece cea mai mare minune!

si ma bucur ca movalindele sunt bine dispuse!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Am poze cu masinuta,aici:http://community.webshots.com/user/SimonaDav
Dar,poze in interiorul masinii,nu am deocamdata,pun mai incolo...sper sa va placa,Scanteiuta mea mica!

Simo,mamica lui DAVID,,36+ cu SAMUEL

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Clau tot referitor la greutate, stai linistita, ca erori se fac multe. Eu am o prietena care s-a dus sa nasca normal, medicii au zis ca e totul ok, si dupa ce s-a chinuit vreo 15 ore vai de mama ei, si-au dat seama ca de fapt copilul este mai mare decat au estimat ei, si ca nu are pe unde sa iasa. A fost dupa apoi la cezariana, si intr-adevar a nascut un flacau maaaare si greeeeu!
Si nici macar nu se intampla asta in Romania, asa ca, vorba lui Delphin, marja de eroare poate sa fie mare.

Kya 30+ cu Sanziana
Pana la AMR 10s

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Randunici, de pe unde tot cumparati voi hainutzele alea frumoase de bebei mici, sa-l scot si eu pe randunel la un tur de schopping.
Si biberoanele dela Primii pasi le-ati luat din farmacii sau de pe net?

Cristina 28+

Mergi la inceput

Simo, s-o stapanesti sanatoasa, e ff frumoasa, imi place si culoarea...
V-ati dus la nani, randunici?

Cristina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

pt. Olgutza si toate celelalte mamici de fetitze:

http://www.maty.com/page.aspx?ref=040101000000

Clau...erau si paturici, doua si saculeti de dormit, 2 + 3prosopele si etc. eu gasesc ca nu sunt multe! Si parca ar mai avea nevoie...dar ma abtin

toata lumea fara exceptie...ma gandesc la voi!

Ali-eu nu stiu ce sa-ti zic cu soacra in astfel de cazuri. Dai ignore si evita sa-i deschizi usa cand esti singura acasa...si cand esti cu al tau...si e si ea, da-te lovita, fara srupule si dute in alta camera sa te intinzi...dar ignore deadevaratelea...ca si cum te-ai uita prin ea!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput