Gravidute si mamici de Constanta (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Am vazut k tot vorbiti de apartamente, mutari si renovari...
Imi puteti recomanda si mie o firma de Mobila care sa imi faca la comanda dormitor pt camera copiilor? As vrea sa fie de calitate, dar nu la preturi astronomice...

Madalina26
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Madaluta cei de la Domus Nuvo fac orice fel de mobila la comanda si e de calitate si nu sunt preturi colosale.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Mada noi am luat mobila de dormitor din magazin de la Lem`s - pe Stefan cel Mare linga vechiul CEC. Acolo au module si poti combina functie de spatiu. Ne-a convenit raportul pret / calitate. Si ne-am incadrat si in spatiul avut.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Sebi, cu o atitudine.... foarte serioasa:
"Mamiii, am dat eu putin cu unghiuta uite asa pe perete si a cazut putin var... TREBUIE SA NE CUMPARAM ALTA CASAAAAA!!!!!!!"

www.visembryo.com/baby/index.html" target="_blank">pentru gravidute

Va pup! Scuze ca nu scriu mai mult, dar sunt aglomerata raaaau la munca....

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Salut fetelor! Multumesc mult pentru galerie, dar sunt inca tot 2 in 1...

Bb asta al meu e taaare activ noaptea... Noaptea trecuta s-a miscat cateva ore in continuu... dar facea niste miscari... maaama maaama, ma inghiontea peste tot... Ziua vad ca e mai cumintel... Sper ca dupa ce se va naste o sa doarma totusi noaptea... Ma mai sperie si sor-mea, imi spune ca asta e bioritmul lui, doarme ziua si sta treaz noaptea...

Va pup mult,

Tinna 39s+4z cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 3 zile ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

jojo_miha si multumesc mult..
Am fost la ei, dar nu fac paturi etajate k au zis k materialele lor nu sunt asa rezistente pt astfel de piese...

ina: si la lems am fost , dar ei nu fac pe comanda absolut nimic, iar modulele pe care le au nu contin paturi supraetajate. In schimb la ei totul e o singura nuanta..care nu se potriveste cu camera copiilor..eu as vrea ceva vesel...Multumesc mult de sfat

Am fost si la Grivita si la Elvila si la Sere...si peste tot e cate un inconvenient...
Mai stiti si altele????
Aaa si am mai fost la una...pe Cuza voda, in spatele casei Modei...da stiti la cat mi-a calculat??? 50 milioane.....mi se pare enorm pt o camera de 3,60 /2,80...adica de 10 mp....

Madalina26
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

despre diversificare

mada, intr-adevar sunt foarte scumpi aceia, dar lucreaza f frumos, nepoata-mea are camera facuta de ei si este super (mi-ar fi placut la nebunie sa am si eu asa, cand eram copil, doar pt mine)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Madaluta,eu fac dormitorul Isidorei cu cei de la Mobexel-au showroom la mall la Brick,fac orice model vrei din lemn ,mdf si pal....Iti dau link -urile de unde m-am inspirat si nr. de tel. al dr. sa vb. cu el.Dar mergi intai sa vezi cum lucreaza la showroom.In schimb, dureaza cam mult cred pana te vezi cu mobila pt. ca lucreaza mult si pt. export dar poate pana vine fetita se face...Ah si fac si in rate parca...Pt. bebe 2 eu fac un patut din lemn si o comoda,lemn furniruit ,asa arata patutulhttp://www.rominakidsfurniture.com/products-crib-beds/nerva-crib.html

Gasesti acolo si modele de paturi etajate si la fel si aici:http://www.kookoobearkids.com/products.asp?dept=1301&pagenumber=2&sort_on=&sort_by=&view_all=

Ai modele pt. toate piesele de mobilier copii;eu personal sunt innebunita dupa genul asta de mobila dar nu stiu cat se poate face si cam cat costa .Cei de la MOBEXEL POT SA FACA ca am vazut patul de la romina expus la ei in showroom +comoda si s-au dat imediat...Ah,patul costa 9 milioane parca asa convertibil in canapea si pat de adult mai tarziu,iar comoda 6 milioane;pe lemn furniruit....Dar ti-am spus ca lucreaza si pe pal si mdf....Numai ca paturile acelea pe care le vezi sigur nu se pot face pe pal.

Incearca ...numai sa nu ma injuri daca te bagi pt. ca nici la mine inca n-au facut nimic inca ,abia saptamana viiitoare sper sa am patul si comoda pt. bebe;Iar restul +pantofar si cuier + un coltar in bucatarie si niste rafturi la baie nu stiu zau cand ...Sper sa nu ma tina pana la Pasti...

Mai vrem perle de la Darius,am ras de era sa nasc!!!

Mav , stie el Sebi ce stie ...

Ina,Andicu ,Doc,Mokika, multumesc pt. galerie!Sper sa nu va tin mult in suspans...Dar ieri am carfurit vreo 5 ore si m-am tinut tare...deci cred ca mai sta.

Roxana
,felicitari pt. apartament,sa-l stapaniti sanatosi!Buna achizitie!

Mokika , ce mamica eroina esti tu!!!Felicitari pt. examene...nu-mi dai si mie imprumut niste neuroni Ca am nevoie badlySi cand ma gandesc ca se vor mai pierde si ce nu am prin alaptat...ma ia groaza...Sau poate patesc invers...revin in forta si cei pe care i-am pierdut la IsidoraCe bine ar fi....
Si daca stau sa ma gandesc bine la Tina ,de ex. care ATENTIE! ARE DOCTORATUL IN MATEMATICA ,nu e o lege universal
valabila....Deci mai sper ...

Andicule , ce sa zic eu ...la fel ca celelalte ...poate castigati la loto!Pup strengarul!

Ina , succes la negocieri!

Yannia ,tu ce mai faci iubita?

Eris ,ai primit sper, mesajul! si sanatate!

Angi , sunteti mai bine?

Va pup pe toate pe care nu le-am nominalizat si va doresc sanatate!

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (38sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1202646267017&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

De Tinna nu stiu ce sa zic- cred ca naste, dar Isi, ce spui, te mai risti la o intalnire cu noi, vineri? te mai tine?

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip la 7 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

una mica pentru Adina:
nu-ti pare rau acuma ca ai stat atata vreme cu frica-n san si nu te-ai bucurat de zilele pe care le-ai mai trait cu burtica?? acuma carfuresti cate 5 ore...
asta ca un fel de I TOLD YOU SO...

Mav, daca se ia varul de pe pereti e nasol, trebuie neaparat alta casa...

Mada, da' Darius are dreptate in felul lui! el cauta jucaria si cand colo.. mu...eee!!

Elena, cum mai stai cu sanii? si lapticul?
eu recomand tuturor care au ragade o chestie taaare inteligenta, o vazusem intr-un film depsre alaptare si pana nu le-am vazut la min ein mana nu am crezut ca exista: http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=1572
potejeaza bine sfarcurile intre alaptari, altfel orice contact si numai cu materialul tricoului si e dureros.
saru' mana Adina -de fiecare data

Tinna, ai vazut ca la mine tumbele nasoale de noapte s-au lasat cu iesire din burtica... ma rog, tie (si tuturor) iti doresc o nastere mult mai usoara si de cat ai avut la Andrei!!
eu tin aicea, la indemana...

pupici

Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput