Gravidute si mamici de Constanta (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Fiquelle - acum am vazut ca Sofia este nascuta in aceiasi zi cu Crina.

Mergi la inceput

Uraaaaa! Mi-am gasit link-ul cu www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze

Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (5 luni 1/2)

www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

madaluta, chiar ca e o minune! ma bucur pentru tineo sa fie tati acasa cand nasti, si toata perioada pana atunci... e super.

apartamentul e in km 4-5, si dam pe el 85 000.... are 4 camere, dar e foarte murdar, trebuie sa facem smotru, adica sa lasam doar peretii si sa punem totul nou... mai dureaza pana ne mutam acolo... poate prin iunie.
preturile... sunt mari, ce sa zic.. un apart de 3 camere pe 70 mp, adica destul de mic, e pe la 85-90. depinde si de zona, si de confort. eu am cautat confort o, cu 2 bai, pe suprafata mai mare... asta e totusi cf 1, dar merge. dar sunt scumpe rau apartamentele. ocaziile ca asta stau doar o zi in ziar, si pe urma iti ofera ce mai au ei la agentie, peste 100 000. oricum, sunt niste preturi ingrozitoare, fata de cat castiga un om normal... dar, asta e la noi.

inca o veste buna am, am gasit carucior. am luat din carrefour, la 8 mil, cu 3 piese, e super. doar ca manerul nu se intoarce din fata in spate... e de la Primii Pasi, si deocamdata sunt multumita de el. sa vedem cand il voi plimba pe bebe daca e cu adevarat bun sau cumpar altul si altul... ca madaluta

poze de la intalnire avem doar 3 sau 4, daca ma mobilizez o sa fac un link, daca imi mai aduc aminte cum se face.

roxana, 34+

nunta noastra
nunta continuare
voiaj de nunta croatia
sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena81 spune:

buna seara fetelor,sau mai bine buna dimineata!!!
nu am somn in noaptea asta si m-am gandit sa va scriu,ca tare mi-ati lipsit cat am fost in spital...
am nascut pe data de 7 .02 la ora 13.40 un baietel de 4300gr prin cezariana si am luat nota 9 la scorul apgar.operatia a decurs foarte bine iar bebelusul este sanatos ceea ce conteaza cel mai mult de fapt.
singura mea problema,ar fi cea cu alaptatul,m-am ales cu niste rani foarte urate la sfarcuri ca nu stiu ce sa mai fac...sfatuiti-ma si pe mine,voi ce ati facut?si nici lapte nu prea am...
va pup pe toate si promit ca revin cu poze.

Mergi la inceput

Buna dimineata si o saptamana buna tuturor!

elena81 - Felicitari mamico, sa-ti traiasca mandretea de baiat, sa fie sanatos si sa va bucurati de el.
Cat despre problema cu sanii, pana trec ranile poti folosi protectiile de silicon de la Avent, sa-ti ungi sfarcurile cu Garmastan sau cu Bepanthen dupa fiecare supt si sa stai cat mai mult cu ei pe afara. Ca sa stimulezi secretia de lapte poti bea ceaiuri pentru stimularea lactatiei si mi se pare ca sunt si ceva prafuri pentru laptic si bineinteles sa bei foarte multe lichide (desi eu inclin sa cred ca daca e sa ai lapte ai oricum caci eu am baut la lichide..... si lapte tot nu am avut). Poate te ajuta mai mult proaspetele mamici, nu stiu daca sunt cel mai bun sfatuitor avand in vedere ca nu am putut alapta decat 3 luni.

mama si grasanelul de 4,3 kg!

Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (5 luni 1/2)

www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Eris am aparut E mai greu in ultima vreme, intre apartament, renovari, serviciu (care-mi pare mai greu si mai stresant) si toanele provocate de sarcina (asa-mi place sa cred).

Docdecap ne-o amitim pe Denis. O asteptam... sa vina cu sfaturi ca ea e mamica deja cu state vechi.

Jojo si Florin-a sper sa intrati mai des. Parca voi stati in Navodari sau ati stat. Ajutati-ma cu un sfat: cam cu cit s-ar inchiria un apart. cu 2 camere, decomandat, mobilat, in sud, mai exact in 20 sud? Apartamentul este in stare bunicica.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Va multumesc mult k traiti bucuria si emotia alturi de mine..sunteti niste dulci, stiati?
Elena:[bi]! felicitari si sa fiti fericiti si sanatosi!
Mokika ti-a dat cele mai bune sfaturi, dar sa stii k va mai trece o perioada pana se vor ameliora ranile chiar si asa. Sfatul pe care vreau sa ti-l dau eu este sa nu cumva sa renunti la alptat. Eu am trecut prin asta si dc nu era soacra mea..as fi renuntat fara sa ma gandesc ce implica...Aveam niste dureri cumplite...si curgea sange de cate ori il puneam pe darius la san...muream de durere...dar am reusit sa trec pana la urma...Uneori stateam dezbracata, fara nicio crema asa k sa se usuce ranile...

roxanalucia: sa stapaniti sanatosi caruciorul si apartamentul..tebuie sa le udati...
Eu am ochii verzi(-galbui), k am vazut k scriai k nu ti-ai dat seama de culoare....si sa stii k nu am considerat k esti cu nasul pe sus, ci k esti mai timida. dar era normal sa te simti asa pt k noi toate ne stiam si tu erai "noua". data viitoare precis vei fi mai vorbareata...

isidora: nu ne mai spui nimic? nicio veste????stiu k esti fericita k ti-a venit sotul acasa si k a mai trecut o saptamana in care bb a stat la caldurrica...dar asa un semn de viatza...
Eu vreau sa te pup si sa te imbratisez k si pe mavde altfel, caci m-ati sfatuit sa nu-mi pierd increderea in D-zeu si sa ma rog k el ma va auzisi imi va implini dorinta...
Ieri de dimineata am mers la biserica( nu mai fusesem de saptamani bune-poate chiar luni)si m-am rugat din tot sufletul si am pus acatist....O faceam cu inima indoita totusi pt k in timpul in care n-am probleme asa mari uit de biserica, rugaciuni si posturi...dar totusi am facut-o...Nici nu ma gandeam k minunea sa o vad doar in cateva ore dupa....Si totusi...am vazut-o...

Madalina25
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Mada ma bucur mult ptr tine.

Nu trebuie sa ne pierdem credinta... dar sint momente in care ... mai uitam sau mai sarim in program... Nu esti singura.

E bine ca esti fericita si ca tati va fi linga voi. O sa fie mai usor acum totul.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calinclaudia spune:

Mokika super body cu "mami munceste tata..."
Mamici va rugam frumos sa ii acordati un vot Clarei pentru starbebele lunii februarie pe site-ul www.starbebe.ro. Pentru a vota dati clik pe poza la pozitia f18.
Va multumim

Mergi la inceput

sint 3 pagini din urma de citit... si iar citesc 2 postari... iar trebuie sa inchid... pina diseara termin eu.

Fetelor ... v-ati intilnit... bun si frumos dar noua nu vreti sa ne aratati poze?

Sau ne pedepsiti ca n-am fost?

La o Scoica... nu ami mergem?

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput