Regasiri (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Alina,ai dreptate sa te simti aiurea
uite sa-ti treaca supararea!
Puiul mic nu are nici o vina....da' stiu cum e,ca si pe mine cand ma apuca,moama ce nervi am....
si cand era mic,era Gica contra...acu' nu s-a schimbat(deci nu va faceti ilizii!!) numai ca noi tb sa fim aia maturi si sa incercam sa ne stapanim...ca de obicei chestia se va repeta

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

seara buna fetelor!

eu cu spatele sant spre bine,dar incep masajele de sapt viitoare(cu alge,pietre si apoi masaj)...wellnes ce mai!
la toate fetele multumesc pt raspunsuri.dar chiar nu mai stiu ce sa mai fac,azi iar nu au mancat mai nimic.mai fetelor 5 linguri mi se par extrem de putin,lapte nu,iaurtele si cand spun iaurtele,spun degetare ,sa nu redeti ca ma alint eu spunand la iaurt iaurtel.branza le-a dat al meu azi,asa mai molocica,daaaa!!ti-ai vazut la mata praznic.dimineata nu le-am mai dat mic dejun,am vrut sa vad daca beau lapte.pascal a lins un bibe dar asa ca sa se bage in seama iar sophia nici nu a pus gura.la pranz am facut niste spaghette cu un sos alb si carnita de pui...doua trei bucaturi si asta a fost.apoi am iesit afara vreo 2 ore,am zis ca sa vazi ce or manca.i-am incercat cu iaurt si au mancat un degetar jumate.daca le fac lapte cu cereale dimineata,iar nu mananca,cred ca nu le plac cerealele....la pranz vreau sa ramana masa solida si seara le dau ceva usor(iaurt,branzica).aici este de cumparat cum e branza de vaci,e cam acrisoara insa am sa o mai combin cu ceva....zau de mai stiu ce sa fac cu copchii astia.aici nu este cascaval,la cate branzeturi au ei nici una nu e ca si cascavalul....ma rog,maine merg la cumparaturi si caaaaasssccc ochiiiiii....ca si cand il trimit pe al meu vine cateodata cu exact ce n-am nevoie...

cu spalatul pe dinti santeti tari.pe mine nu ma lasa nici sa ma apropii sa le-o dau bine in mana,darmite sa le bag periuta in gura...nu e inutil,incerc de fiecare data si no way.eu nu-i spalam la baie,dimineata dupa micul dejun....mic dejuuuuun????ce mai zic si eu....ma rog,ei stateau in sacunelele lor si prima data incercam sa-i spal fara succes apoi le dadeam periuta in mana.apoi seara dupa brei la fel.mai mult rod la ea decat sa o frece de dinti.de maine incercam la baie toti trei.si asa pana cand vor invata...ma rog,intipari.eu observ ca copchii mei(stiu faza ca copii sant diferiti)....darca ai mei nu am inatlnit nici macar unul care sa se apropie la faze.e greu pt cineva sa inteleaga cum de nu stau copchii mei in sport daca copchilu' ei sta(e doar un exemplu)...intelegeti?asa si cu frecatul dintilor.e greu sa nu credeti ce va spun ca nu merge deocamdata nici o metoda,dar credeti-am ca adopt tot felul de trucuri cu ei,ma mai gandesc,mai imi sclipeste neuronul,iar incerc....si nu vor.si nici nu insist prea mult nici cu mancatul si nici cu spalatul.nu vreau sa li se para mai tarziu o corvoada,vreau sa fie din palcere totul si sa vina de la sine.nu obligati ca asa zice mama.eu totusi nu ma consider o mama "proasta"....pt ca eu stiu cat de mult ma ocup de copchii astia,chiar daca la noi functioneaza mai greu.sper insa ca vom invata si noi ce alti copii fac cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor,
am intrat sa va dorim o noapte buna si usor.
Noi intram la ca maine "donu'"sa fie odihnit la ora12 cand intra la investigatie.
intregul .
Doamne ajuta!

Tot noi

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

DODO....somnic usor!dar de ii spui "donu" lui bogdanel?...cand ai timp sa ne pove mai multe.

DESIREE si VIOLETA.....mai profi ca mine la mancat pereti nu cred ca ti fost.eu eram pericolul casei,faceam modele cu incisivii.am mancat la var,chiar ca-mi doresc sa fiu sanatoasa la cat var am mancat.se pune si nisipul?ca faceam la camin "outze" din nisip pe care dupa ce le ordonam ca gaina,le mancam.doamne ce cap de guma aveam....dar pamantul de la flori?chiar si putrezit,era mai bun....si kk se pune????am mancat si de ala si dupa ce m-am saturat am pictat peretii cu el...haaaa!!!nu-i de ras,e de plans..

ROXANA....poate nici tu nu ai scris bine,dar nici eu nu m-am putut concentra nici cand am scris primul mesaj si nici pe al doilea.cel mai tare m-a indus in eroare pustiul din poza cu coroana....stiam si jur ca stiam de calin ca e fulgulet,si stiam de cele dou fete....dar pe bune ca nu stiu unde mi-a fost capul.ma ierti?

ALEXANDRA!!!!!!!!!!!!......tu unde esti?mark nu te lasa la comp asa-i?intra sa scrii un rand,ca si randul ala sant sigura ca e amuzant....la cum pove tu in ultimul timp.ce face mark?pisica e bine?la cate facalete ii da mark,saraca....

AKA....o fi criszinuta blonduta dar la sprancene cu tine seamana.culorile sant de la tati dar forma de la tine,hai nu ma convinge altfel decat te stiu,frumoasa si cu sprancene faine.ai facut cu mascuta pe fata la cristinuta?sta?of cat e ea de mititica trebuie sa priceapa ca trebuie sa tina ceva la nas ca sa se faca bine.multa sanatate!

MARANI.....intri cand poti sa ne scrii.eu te cred ca ai mult mai multe de facut decat multe alte mamici,tu mai ai si alte responsabilitati.faza cu aia de te-a intrebat daca mama si tata sant acasa....am ras de era sa ma dau de-a dura,dar e misto faza tare si ii inteleg si pe oameni aia.la mutritza si freza care o ai nu te dau pe anii care-i ai.apropo's cati ani ai?

si ROANA este una din mamicile care are alte responsabilitati pe langa cele ale cresterii copilului si o admir.dupa cum pove,la ce ora vine si copilul o asteapta si unde il lasa...pe drumuri mai mereu.te felicit!cum mai e soacra?

GIOVA....tu intri aici sa mi-o rapesti pe MIRONA si apoi o stergi...GIOVA GIOVA,ce-mi faci tu mie....

ANGI....da chiar asa,ca si eu vroiam sa te intreb.tu pe la ce ora faci mancare????si chiar daca ai avea un job unde dai numai directive si tot e de laudat ca vii acas,te joci cu iulia,te ingrijesti ca e ok si apoi faci papa.bravo tie!!!se vede ca esti olteanca....nu te lasi cu una cu doua...

P ONU....te pupic si pe tine mamico!!!si pe pui bineinteles

MIRONA.....si la kara,nu-i lua pe toti tu.bine ca cu sangerarea din nas te-ai linistit...

toate fetele,fara exceptie

fetelor,voi ce faceti in weekend?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Buna seara fetelor,

Kokorina da am si alte responsabilitati dar nu chiar asa mari. lucrez doar sase ore si in timpul asta Alex sta cu mama deci super bine. si ei doi se iubesc de numa.sunt o mamica fericita din punctul asta de vedere. si linistita.Acum la servici am putin mai mult de lucru dar e Ok incerc sa imi impart timpul. adica Alex nu simte asta deloc. eu lucrez la servici sau acasa cand doarme el. deci eu sunt cam rupta dar...el nu simte ca ar fi diferit.ma bucur ca pot face totul cat de cat.si eu te admir pe tine ca cresti sandokanii singura si cu 2 e chiar greu.

Alex e tot mai scump. i-am cumparat o pereche de cizme de cauciuc si e tae incantat nu mai vroia sa le dea jos.
Am gast acuarele la carrefour, deci Dbunny sterge-ma de pe lista. nu e interesat deloc de ele. mai insist io ...

Miro o sa merg maine intr-un loc unde as putea gasi roaba si anunt daca gasesc au ba. si daca nu, vorbim cum facem. multumesc oricum ca esti de acord sa ma ajuti.

Dodo, pupici la pitic.

Vio, Dolores, Desiree si toate celelalte va pup mult.

Ma intorc la treaba ca am de tradus multe articole.

va pup si va doresc noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

pt week-end nu am nimic in plan..poate se iveste ceva.sper ca macar vremea sa tina cu noi ca de o sapt numai in casa stam. abia miercuri am terminat cu tratamentul lui david.

sora mea nu e bine deloc..asa ghinion ce are.....

va doresc noapte buna, ma bag la un film bun, sper....pe maine..cine se trezeste prima sa puna de cafea...

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Gata, terminai treburile si sunt gata sa stau cu voi la taclale.
In primul rand va multumesc pentru aprecierile la adresa Iuliei (fotomodel in devenire). Mai avem poze, dar nu le-am pus inca pe net. Cand le pun, va anuntz eu.

Maine voi sta toata ziua cu Iulia, noi doua singure, ca pe tati l-am trimis la recreere la schi (la Ranca). Numai putzin, pleaca dimineata si se intoarce seara. Asta ca sa nu zica el ca nu a fost anul asta la schi.
La anul trebuie sa imi scot parleala ca nu rezist 3 ani la rand fara schi.

Ramasesem datoare de aseara sa ii raspund Kokorinei la intrebarea cu periatul dintilor. De maine promit ca voi incerca sa o invat pe Iulia cum se face. Astazi doar i-am aratat periutza, dar maine dimineata o iau cu mine in baie. Si-asa rade de mine dimineata cand ma vede ca ma spal pe dinti.

Mirona, ce-mi place cum va iubiti voi doua in filmulete. Eu incerc sa nu o provoc pe Iulia sa faca "ploitza" ca se umple de bale pe barba si pe bluza. Dar cateodata o mai apuca din senin si n-am ce-i face.

Baaai, voi cum puteti sa mai scrieti la orele alea tarzii din noapte si sa mai fiti bune de jumulit a doua zi? Ca eu daca ma bag in pat la 12~12 jumate, tot nu-mi convine ca ma trezeste Iulia la 8 dimineata.

Aka, Kokorina, atunci ii faceam mancare Iuliei pentru zilele urmatoare. De fiecare data treaba cu blenduitul si portionatul pe zile o las pentru dupa ce se culca Iulia. Treaba e ca daca trebuie, nu se mai pune problema daca poti. Faci pe dracu-n patru si poti. De ex. azi dupa ce am venit la servici (adica dupa ora 6) am dat cu aspiratorul in toata casa, hranit copilul si spalat copilul (complet, adica si pe cap). Pana la urma daca te obisnuiesti asa...
Abia astept sa vin de la servici si sa nu mai am nici o treaba de facut

quote:
Originally posted by desiree
bai dbunny, iulia e luata, da? e frumoasa si pletoasa mea nora,sa nu-l prind pe dani in jurul ei ca il musc de funduletz!

nu credeam ca vom face asa furori incat sa va duelati.

Marani, ma bucur ca ajungi sa ne mai scri. Iulia a gemut putin azi-noapte, dupa ce m-am bagat langa ea in pat, a incetat. Restul noptii a fost OK.
Am vazut pozele cu Bubamara. Este o frumoasa. Ai tuns copilul. Si am vazut ca bea deja din canutza cu pai. Bravo. Gata, e fetitza mare. Ai auzit ca pregatim mare intalnire la vara la voi la Durau.

Desiree, sa treaca supararea. Acum important este ca sti unde a fost greseala.

Moooaaaaicaaa, Dolores, de cand n-am mai vazut eu un film... Vizionare placuta

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Trebuie sa va dau o veste inainte de a pleca la nani: Iulia astazi a deschis singura usa de la sufragerie. S-a intins cat a putut, a tras incetunel de clantza si m-am trezit cu ea peste mine in bucatarie. Am pupat-o de-am albit-o. Este ca am fata mare?

Dodo, bafta multa maine. Tzinem pumnii

Gata, fug la nani ca-i tarziu.
Va pup pe toate, toate, toate
Noapte buna.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Bine v-am regasit la un nou capitol...sunteti tare harnice!!
Am aparut si eu la ora osisnuita,am absentat zilele astea...si am avut o stare mai proasta...dar si din cauza ca Mark nu mai prea doarme la amiaza asa ca am fost numai a lui!
Azi a fost la noi in vizita o prietena care are o fetita care e mai mare decat Mark cu 5 zile!
Am ramas asa de impresionata de bondocul meu....cand s-au zarit fata in fata...sa vedeti de alea dragalasenii(Korinutza stai linistita ca tot a lui Sophia ramane...)...mi-am dat seama ca e un adevarat cavaler...a luat jucariile si i le-a dat ei,eu ma asteptam sa se certe de la jucarii,fiind obisnuit sa nu le imparta cu nimeni...apoi se tot intorcea cu spatele la ea ca sa il ia in brate,o imbratisa,o pupa,ii facea draga-draga!Chiar nu mi-a venit sa cred!
Apoi i-a prezentat scaunul lui de masa...nu am apucat sa ii filmez,tare rau imi pare,vorbeau pur si simplu unul cu celalalt...Mark ii arata cu degetul si din cand in cand dadea din cap ca si cum ar fi intrebat-o:"ai inteles pana acum?"
Apoi s-au pus pe dansat...au fost absolut deliciosi amandoi!
Vorbeati de spalatul pe dinti...cam de o saptamana practicam si noi asta,nu a fost cazul pana acum,la cei doi dinti pe care ii avem,acum daca avem si cei de sus m-am gandit sa-l obisnuiesc!
Si noi dimineata ne spalam impreuna...si azi a fost asa de scump,mi-am luat eu periuta si am inceput sa ma spal pe dinti...l-am lasat sa vad ce face...si a venit langa mine si mi-a aratat sa ii dau si lui periuta...asa ca se pare ca ii place!
Dodo...tin pumnii maine...sa fie bine...
Dbunny....mi-ar placea sa primesc si eu un set din ala de acuarele(bineinteles contracost),dar daca nu se poate...adica ma refer ca aveti multe bagaje si stiu cum e la avion...nu ma supar sincer!
Mirona...ce bucurie mi-ai facut....multi ...daca nu e prea mare deranjul...iiti scriu pm cu detalii...!
Korinutza...imi pare rau ca harbujeii nu papa asa de bine...au si eu perioade...asa e si Mark...sunt zile cand mananca foarte bine si zile cand face greva foamei!Hai ca azi nu am fost asa haioasa....trec si eu printr-o perioada nasoala...!Ai vazut ce ginerica tandru ai?......va pe toti 4!
Pup toata gasca... si maine cred ca doar pe seara o sa intru...maine e mare sarbatoare la noi in ograda...taiem porcul..asa ca va invit la pomana!!!!
Noapte Buna!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Am uitat sa pun pozele cu gainile pentru Roana.....Mark alergand dupa gaini

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput