Regasiri (4)
Raspunsuri - Pagina 6
Mirona spune:
quote:
Originally posted by Dbunnyquote:
Originally posted by Mirona
Si de ce ma rog nu are Dani periuta de dinti macar? E inca stirb? Ca stiu ca se foloseste inca de la primii dintisori.
Tu? Cum te mai simtesti?
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
N-am gasit inca periuta decat peste 2 ani...la vara mai insist
Yo-s bine, inca n-am greturi, dar o spun cu juma de gura...
Dbunny 5s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
ha - facem schimb - io cumpar periuta de dinti de pe la Real cu 1 euro si ceva si tu dai acuarelele?
hai ca-i buna. La pretul acuarelelor ar trebui sa-ti iau cam 4 periute.
Io am mai luat una si de www.babypoint.ro/index.php?ct=prod_display&id_proddef=1617" target="_blank">aici - dar inca nu i-am dat-o. Noi suntem deja la a 3-a periuta - nu pe principiul ca tre schimbata atat de des - ca nu au trecut cele 6-8-10 saptamani intre schimbari - dar Kara mai spala si buda cu ele - asa ca imediat o arunc. Acum doar sta in fata budei si se uita la mine - indreapta periuta spre buda si cand vede ca ma incrunt zice si ea - Nu nu. si da din manuta in care are periuta - nu nu.
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
violeta69 spune:
vad ca a iesit o varza...
angi,n-am invatat nimic
nu degeaba se zice ca omu' cat traieste invata!
se pare ca nu iau premiul I anul acesta desi eu ziceam ca sunt perfecta
mai am de invatat ...si la cifre(sa nu se mai supere tanti de la posta )....tb sa exersez cu fi-meu
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
violeta69 spune:
dar Kara mai spala si buda cu ele - asa ca imediat o arunc. Acum doar sta in fata budei si se uita la mine - indreapta periuta spre buda si cand vede ca ma incrunt zice si ea - Nu nu. si da din manuta in care are periuta - nu nu.
e tare faza!!!
angi_m spune:
Se pare ca nu am explicat cum trebuie.
Se copiaza ce te intereseaza din mesajul respectiv, dar acea portiune de text trebuie sa aiba [_quote_] la inceputul ei si [_/quote_] la sfarsit
Pentru a functiona trebuiesc sterse semnele "_" din parantezele drepte
Eu sterg din textul respectiv ce nu ma intereseaza, am grija sa ramana chestiile alea cu "quote" acolo, apoi dau CTRL+C si CTRL+V.
Asa se intelege mai bine?
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006
violeta69 spune:
quote:
[Asa se intelege mai bine?
mai,nu te enerva,ca-ti face rau ...la stomac!
mai invat!!!
violeta69 spune:
a iesit!!!
aka spune:
miro uite asa fac eu pateul
2 cartofi ; 3 ficatei pasare; 50 g lapte; o lingurita unt; sare; ½ lingurita smantana
Se fierb cartofii cu ficateii. Apoi, se zdrobesc, se adauga untul, laptele, smantana si se amesteca bine. Apoi se adauga sarea.
e din cartea de diversificare.
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)
violeta69 spune:
aka,buna si reteta ta....
o s-o incerc si eu
am uitat sa spun la reteta aceea ca se pune si un ou fiert tare in compozitie(se mixeaza)....
saryta spune:
quote:
Sa fim seriosi - si noi mai cititm peste garduri - si eu mai am cativa fulguleti dragi mie - carora le urmaresc cu placere evolutia.
Fetelor este o oferta pe site la Carrefour ... poze cu 0,19 lei(format 10x13) daca doriti intrati la Servicii foto si urmati instructiunile.
Si acuarele am luat si noi din Carrefour.
Multi la toti fulguletii si nu numai.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
desiree spune:
mirona, cel mai bine ar fi sa nu mai existe garduri ca sa nu mai privim peste ele!..dar DD le va aranja pe toate dupa legea lui!
saryta, bienvenue! te asteptam si pe aici mai des!
koko, wo bist du?
fetelor am comis-o...am ridicat tonul la octavian..pana acum m-am stapanit cu succes si nu pot spune ca forumul sau cartile citite de mine nu m-au ajutat enorm sa imi controlez nervii..dar azi m-a enervat rau si nu stiu cum mi-a iesit...a inceput sa rupa unul cate unul capetele la carioci si sa le mestece, i-am scos vreo 2 din gura si i le-am luat din fata...normal, urlete..nu a stat la explicatii..le voia, avea o ocupatie noua si asta nu puteam sa o las asa, sa manance carioci si eu sa il aplaud...apoi a vazut telefonul meu i l-am dat si a dat cu el de pamant...i l-am luat si pe ala..iarasi urlete..nu stiu, eu nu i-am luat never din mana lucruri interzise, mereu l-am convins sau i-am distras atentia dar telefonul meu a fost aruncat deja de 2 ori in wc si chiar tineam la el...era inconjurat de jucarii, ne jucasem toata ziua si el voia sa roada carioci..si am tipat la el..eram pe covor si i-am zis tipand: mai octavian dar tu mama chiar faci toate contra mea? nu stiu ce dracu m-a apucat....el nu e obisnuit sa tip la el nu am facut-o niciodata.....fetelor stiti ce a facut in secunda doi?...s-a aruncat in bratele mele si m-a luat de gat si ma tinea strans..doamne, asa rau mi-a parut, mi-au dat si lacrimile de emotie, copilul meu imi cerea sa ma opresc sa nu -i vorbesc asa....l-am luat la pupat, dezmiedat, i-am spus ca imi pare rau....si chiar ma simt ca un kk...nu are el nici o vina ca eu am nervii prastie si sunt nedormita..normal ca el nu facea nimic contra mea, cu cariocile se mai jucase , mai mazgalise, dar azi a descoperit ca le poate manca..deci el de fapt a inregistrat un progres ..telefonul l-a trantit asa cum face el cu multe din jucariile lui, le tranteste ca sa iasa bateriile, e smecher..si apoi le pune la loc..a vrut sa vada daca si cu telefonul merge treaba asta..chiar nu a facut nimic rau ci doar si-a manifestat o curiozitate care e normala..nu pot sa-l uit cum s-a aruncat in bratele mele si cum ma tinea strans...imi pare asa de rau ca i-am vorbit asa! am un copil tare sensibil!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic