Regasiri (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

nu-i bai koko...si david are zile cand nu vrea sa vada si nici sa simta gust de lapte...i-l mai dau eu noaptea cand nu stie de capul lui...

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Desiree, am vazut pozele ale lui Octavian. Taaare frumusel este .
In replica, uite, iti oferim si noi o POZA DE POZA pentru Octavian.

Violetaaa, terminasi de gatit? I-auzi: fasole, pate de ficat, covrigei, supa si coliva Si cine le mananca pe toate astea? Nu-s cam multe?
Bai, pe mine m-a apucat de alaltaieri o pofta nebuna dupa ciocolata de nu m-as mai opri.

quote:
Originally posted by Mirona
Acum imi aduc aminte si de o intrebare - dar sa ma pici cu ceara daca mai stiu cine ma intreba - cand ne-am vazut ultima data cu Ami - sa nu fi prins si noi viroza.


Miro, eu am intrebat. M-am gandit repede la gripa asta periculoasa cu care ne ameninta astia la radio si la tv, care cica se apropie de vestul tzarii.
Ni s-a mai intamplat si noua sa vomite din cauza ca s-a inecat. Prima oara ne-am speriat. Acum nu ne mai speriem. Dar de curs sange dpn nas nu ne-a curs pana acum. Sper sa fie totul OK.

Dodo, ce ma bucur ca ati gasit medic la care sa nu il mai sedati pe Bogdanel. Sper sa fie bine

quote:
Originally posted by desiree
stam des in fundicul gol prin casa



Si noua de ce nu ne arati?

quote:
Originally posted by violeta69
ti-au spus ceva despre riscurile anesteziei?
de ce intreb?
pt ca si pe mine m-au sedat cand mi-au facut avort dupa ce BB s-a oprit in evolutie...si ,evident m-au pus sa semnez!
eu pt. mine!


In toata viata mea am facut de 2 ori anestezie generala, la spitale diferite, si nu m-au pus niciodata sa semnez. Si nici n-a semnat nimieni din familie pentru mine. Super-specialisti in Craiova

quote:
Originally posted by kokorina
scuzati ca v-am indus in eroare cu germana.am vrut sa scriu : "woltest du mich fragen" si nu "woltest du mir fragen".....s-a inteles ceva?


Daaaa, sigur, acum este mult mai clar. "mich" cu "mir" pentru mine e totuna. Eu am servit rusa la scoala

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

ANGIIII......fotomodela o faci.bai cum sta in poza de cazi jos de dragul ei,crede-ma ca nu am mai vazut asa ceva...cool!!!!

DOLORES.....mersi de raspuns.eu chiar m-am ingrijorat din cauza asta si nu stiam ce se intampla,ca pana azi,bea macar dimineata daca nu seara la culcare si inca unul pe noapte.dar azi nici unul?deci si la david s-a mai intamplat sa inteleg.ei atunci o las pe ea sa-si aleaga momentul cand vrea sa-si serveasca bibe.si oricum nu pot face nimic,ca fortat nu il pot turna.

VIOLETA....de cate ori trec cu ochii peste numele tau,ochii mintii il citeste altfel decat decat te cheama.iti spun imediat,dar mai intai iti pove ceva.la scoala aveam o fata in clasa üe care o chema ca pe tine si atata se batea la scoala cu baietii si mai tragea capace si la fete,nu era fata rea dar la bataie era prima si toti ii spuneau "VIOLE(N)TA"....sigur ca nimic din toate astea nu au legatura cu tine,dar de atunci si pana la tine,nu am mai intalnit vreo fata pe care sa o cheme violeta,asa ca inca de prima data de cand am vazut numele mi-am adus aminte de cum ii ziceau elevii la scoala colegei mele.....un bastonas ceva?voi ce mai prestati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Kokorina, eu stiu ca necesarul zilnic de calciu pentru ei este de 500 mg, dar nu bag mana in foc. Acuma, daca Sophia nu a baut deloc lapte, alte lactate a papat? Si daca rateaza o zi-doua, nu cred ca este un cap de tzara.
Noi ii dam Iuliei lapte praf dimineata, la pranz, seara inainte de nani si noaptea pe la 4. In total sunt cam 600~700 ml. La masa de seara ii dau cereale preparate cu lapte de vaca (cam 100 ml). In rest papa cascaval (o felie pe zi).

Ooofff, imi pare rau ca nu mai pot sa va scriu. iulia geme in somn si se tot trezeste. Dintii?

O noapte usoara va doresc
Va pup

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

sophia nu a mancat decat 2 iaurtele azi.le-am facut seara lapte cu gris si nu au luat decat fix 3 linguri.pascal a baut pana acum 270 ml si cu probabil un bibe mai la nopate....se face cam 400,dar nu sant multumita.insa sophia ce Ca sa ia din doua iartele mici?sant facuta ghem de ganduri.pai daca le dau si la pranz lapte,astia nu or sa mai manance nimic.dimineata nu le mai fac mic dejun si astept ana li se face foame sa le bag bibe,la pranz ramane masa solida si nimic pana la masa de seara cand le fac iar laptic cu...vad eu ce.apoi la somn iar un bibe,dar trebuie sa scot ceva si cred ca trebuie sa scot pana si micile iaurtele ce le papa intre masa de pranz si seara.ca in timpul asta le dau fructe sau iaurt si cateodata o painita...of!iar nu dorm si ma gandesc la asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

kokorina, eu dimineata cand ma spal pe dinti ma spal impreuna cu el..adica vine el singurel si cere periuta lui si freaca dintele din fata asa cum vede ca fac eu.noi nu servim inca pasta ca nu prea avem ce spala deocamdata.....dar el se distreaza de minune..ideea e ca sa incerci sa fac opertiunea cat mai amuzanta posibil, ia-i cu tine la baie si ia si tu o periuta sau schimba locul unde-i duci sa se spele nu neaparat tre sa fie in baie ca doar nu scuipa in chiuveta ..nu stiu, zic si eu, alte idei nu imi vin in cap acum

cu lapticul...nu te stresa, stiu ca in ultimele zile te-ai tot plans ca nu papa nici solidele prea bine..lasa-i in pace, o sa isi revina...incearca-i cu lapte atunci cand e ora de bibe si daca nu vor lasa-i...stiu de la fulguleti ca mamicile mai amestecau laptele cu suc de fructe si asa reuseau sa le dea lapticul...o fi de la dinti mai sau nu au ei chef acu de lapte..doar nu sunt robotei..lasa necesarul zilnic ala e facut sa streseze mamicile...daca papa si altfel de lactate e ok zic eu..ei acum nu mai beau asa mult lapte ca atunci cand erau mici...au crescut...daca papa iaurt e foarte bine nu le scoate iaurtul, eventual daca refuza bibe da-le un iaurt, chiar si seara e ok..sau amesteca laptele cu cereale,daca le dai...branzica papa? putin cascaval ras cu mamaliguta?gasesti tu solutii, sunt sigura...copiii mai au si ei zile si zile..pofte si nepofte...nu o sa le scada calciul daca nu beau lapte o zi doua trei..organismul are rezervele lui...oricum lipsa de calciu provoaca o foameee..eu una cand eram mica si aveam lipsa de Ca mancam var de pe pereti, dar nu ti-l recomand!


da, ai vazut, fi-miu papa cascavalul direct de la roata..si puiul direct din tava ...ii place sa-l tina cu doua maini si sa-l molfaie...e o distractie pentru el..azi am avut si o premiera..eu in timpul mesei de legume ii dau bucatele de cascaval in tava lui, sau de pui sau ce stiu ca-i place el se serveste de acolo si eu ii mai dau si din lingurita...azi nu am mai avut cascaval si i-am dat bucatele de masline..a mancat ca spartul..si juma de castron de tocana de legume cu pui...

cu papa de 3 lingurite...daca zici ca papa cu pofta cele 3 lingurite si apoi se opresc inseamna ca le-a placut si atat le trebuie..nu toti copiii papa la fel de mult..din experienta mea am vazut ca daca octavian nu a papat bine ziua se trezeste pentru lapte de mult mai multe ori noaptea..asa ca si etalon daca sandokanii dorm noaptea bine si iau si in greutate...nu e nevoie sa termine din castron..indopatul nu e bun si stiu ca tu nu faci asta...sunt sigura ca pe masura ce vor creste isi vor mari singuri portiile mancate

o idee: ai incercat sa le gatesti ca pentru voi? nu, nu ma refer la snitele si oua ochiuri dar o mancare de cartofi de ex, facuta ca pentru voi cu rosii si fara prajeala, o ciorbita de perisoare sau de pui asa cum papati voi da fara piper sau alte condimente? ...la noi a mers treaba asta de vreo cateva ori...se saturase de maglavaisuri si adunatura de legume si carne fierte in farfurie asa ca nu am avut ce sa-i fac...si ciorba de la mine din farfurie manca..asa ca am inceput sa gatesc si pentru el mancare normala, ca pt oameni mari da adaptata pentru ei...


Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

angi, super reusita poza iuliei, manca-i-as coditele ei!

va doresc noapte buna, octavian a adormit la ora 12.30..dupa ce azi a dormit ca spartul si a recuperat ce pierduse cu dintisorii..iar eu sunt varza..m-a ajuns oboseala rau..!

va pup pe toate!


Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

hop si eu. m-ati dat disparuta?
si bine ca va lasa omu la un capitol si la intoarcere va gaseste la altul. Iar umblati cu tastatura in posete?
s-o apucat al meu cu nu stiu ce joc on line - si ma capiaza frate nu alta - io pe ce mai scriu pe forum, huh?
dar am rezolvat-o dupa cum se vede, da? I-am dat ce i-o trebuit si l-am trimis la culcare ... acu nu fiti si voi ... si nu ma intrebati "ce?" ... ca oricum nu va zic.

asa - in ordine inversa si cat se poate de rapid:
koko si Angy necesarul de lapte era de 500 ml pana la un an. De acum e deajuns si 300 ml pe zi sa bea.
Lapte de vaca inca nu ii dau Karei - dar banuiesc ca se da tot dimineata si seara - ca si bine de pana acum. Seara eu as mai baga in el si ceva cereale - sa tina peste noapte.
Pe dinti ne spalam si noi de cand i-au iesit si cei de sus - acum avem 8. Avem pasta nenedent si periuta pentri 0-2 ani. Intai o spal pe cei de jos - unde ma lasa - apoi rapid is pe cei de sus pana incepe sa maraie si apoi clatesc si ii dau periuta ei in mana - sa inceapa joaca.
Daca nu ma lasa sa o spal nici pe cei de sus - e clar - in aceea zi am ratat spalarea pe dinti - e ok - o sarim si cu asta basta. A doaa zi incercam iarasi.
Angy - eortala Iulia ta in acea poza.
dolores acuarelele sunt spaniole si le aduce dbunny in tara la finele lui februarie. Sunt dintr-acelea cu care copiii pot picta cu degetele si pot baga si in gurita fiind save. Daca vrei si tu - vorbeste cu ea pentru asta si eu le voi pune la posta pt tine. si pt voi si pt surioara ta.
Ptiii ... si eu lipsii de la lectia de germano-rusa de asta seara.

Dodo sa dea DD sa fie bine! Sambata la 2 ne vom gandi la voi.
Violeta imi pare tare rau pentru pierderile tale.
roxana c. o sa-mi pozez unele din desenele pe care i le fac Karei - sa vezi si tu ce simple le fac si ce usor is de imitat. Nu-ti trebuie deloc talent. te pupic.
roana poze cu Kara nu prea mai am noi. Dar uite pun aici si aici doua filmuletze cu noi, dragi mie.

noi suntem ok - mi-a dormit azi Kara de la 2.10 pana pe la 17.45 - m-am socat - dar atata i-a trebuit ei sa doarma ... si atat am lasat-o. Nu stiu ce a fost cu sangele acela pe nas ... dar sper sa nu se mai intample.
cam asta fu - noapte frumoasa va doresc si celor cu eruptii - o noapte linistita si fara dureri.
toata gasca.


Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata tuturor
am citit tot ce at scri vazut poza luiAngi"copanelele".
Am intrat sa dau trezirea si cana mare de (cafea,ciocolata,ness,ceai negru..)caci la 9 iar pe "cai"(la recuperare)
) zi buna tuturor.
intregul alregasitelor
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor




Si ingerii au nevoie de ajutor


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

neata. bai, nu pot sa intru seara ca ma duc sa imi culc printesa iar cand vin dimineata gasesc o gramada de pagini scrise...
Kokorinuta sa stii ca fizic nu seamana aproape deloc cu mine Cristina. cand ma mai lasa o sa pun niste poze cu mine acum sa ma vezi. eu sunt bruneta ea e blonduta, clar e fata lu` tati. parca tu intrebai de spalat pe dinti. eu ii dau periuta de dinti cand face baie seara si se freaca ea cum poate si sta si cuminte la baita. daca nu are o preocupare se ridica in picioare in cadita si nu sta. asa impusc doi iepuri deodata. iar cu mancarea imi place de tine ca esti relaxata, eu faceam 13-14 cand n-a vrut nimic cateva zile. .
Dodo pe noi ne-a pus sa semnam cand l-au operat la cap pe taica-miu. si erau acolo atatea chestii ca pana la urma mama m-a intrebat auzi dar daca nu vrem sa semnam si il lasa-m asa...dar pana la urma a fost totul ok iar acum la 6 ani e foarte bine, si daca nu il opera atunci nu mai era printre noi acum.
Angi ce mult imi place de Iulia. pupam copanele grasunele. iar tu chiar ai vointa sa mai gatesti la ora aia. si nu pot decat sa te admir, te duci si la servici si mai ai puterea sa mai faci si treaba dupa ce ajungi acasa.
Dolores nu i-a mai facut analize. si o mai las ca poate mai uita de doctori. mititica cand vedea dr. cu stetoscopul se agata de mine si plangea... chisr daca eu ii spuneam ca dna dr. o gadila nici nu ma asculta...mai avem de facut niste inhalari pana luni si sper sa scapam. am luat aseara babyhaler, sa vedem cum o sa stea ea cu mascuta pe fata...abia astept sa scapam de haraiala si sa ne vedem cu Octavian, asta daca mai are chef de o intalneala. felicitari lui Davidutz ca a invatat sa se dea jos din pa. Cris daca se trezeste se da jos din pat asa somnoroasa si pleaca sa ma caute prin casa.
Dbunny vreau si eu acuarele. dar sa fie din alea care nu murdaresc covorul . ca e galben si pana il scot la lumina...dar numai daca poate Miro sa le trimita. poate daca vor toate fetele din buc le pune intr-un pachet si apoi noi ne vedem si le impartim. off, acum vad ca Dani e bolnavior. aveti grija de voi. multa sanatate.
Miro si eu sunt de acord cu calirea, am tot scos-o afara. dar dupa forma asta complicata inca mie teama, nici nu stiu de unde a putut sa ia bronsiolita. am eu o banuiala, sambata trecuta am fost in real si poate de acolo o fi prins vreun virus. mama lui de virus, ca daca-l prind , atata mi-a chinuit fetita...pupam Karinuta frumusica. nu pot sa vad acum filmuletele cu sonor, nu s-a trezit inca si nu vreau sa o deranjez. mai tarziu...
Violeta imi pare rau de pierderea suferita. e frumusel foc Mihnea, ce bretonel are...
P_onu multa sanatate soacrei.

vrem si noi la durau. sa inteleg ca va fi megaintalnire regasite la vara. Marani venim . si chiar asa, ce mai face bubamara? hai vino si zi doua vorbe.
m-am intins, cat o placinta...va pup pe toate .



Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)

Mergi la inceput