Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 16
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Lia_B
Bikmaria
Sabina
Runa e bine, e din ce in ce mai frumusica si mi se pare mie foarte matura pentru un bebelus (la infatisare, am pus si poze). Am trecut la diversificare, cu piure de legume si fructe preparate in fiecare zi. Nu am ajuns la performanta de a inlocui o masa complet, suntem inca departe, dar nu ne grabim.
Lia si Runa Miruna 21-08-2007
Runa
e f frumoasa Runa,....si are o privire f expresiva...si intradevar pare mai mare
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Roxana_G spune:
Neata. Iar zi de alergaturi, cu 2 copii dupa mine si oarece jena in gat. O sa mergem si noi la revizie azi, o sa ii spun cumva pediatrei ca l-am diversificat, trebuie, ca sa ma lamuresc daca mananca prea mult baiatul.
Legat de intalnire, ne strangem foarte multe si eu as zice sa alegem alta locatie. Nu cred ca incapem acolo. Dar mi se pare extraordinar asa mobilizare.
Teodora, si eu simt la fel ca mama ta, mereu ma minunez ce neajutorati sunt bebelusii desi sunt la al2lea. Ma uitam la el ieri cum era tot mozolit cu mancare si nu zicea nimic saracul, puteam sa il imbrac oricum ca el se simtea bine, si unde il pui acolo sta. Eu zic ca nu degeaba i-a facut natura asa dragalasi, ca nu te induri sa nu le faci toate poftele si sa ii lasi la nevoie.
Diciu, bine ai venit printre noi! Sa va traiasca micuta Sabina Teodora si sa fie sanatoasa, o sa recupereze ea repede.
Haideti sa va zic ceva apropos de plansul bebelusilor si tinutul in brate. Andrei nu prea plange, mai deloc, se joaca mult singurel, asta insemnand nu la mine in brate dar luat dupa mine peste tot prin casa. Si cred ca aceasta stare de liniste a lui vine tocmai din faptul ca nu prea l-am lasat sa planga. Alexandra era mult mai solicitanta, de fapt asa cum e si acum. Voia mereu in brate, plimbata, voia mereu ceva nou si plangea foarte mult. Nu i-am raspuns cu rabdare, pentru ca nu mai aveam, dar nici nu a mai renuntat la proteste. Sigur ca inceta dupa ca 5 min, ea nu plangea mult in timp, dar plangea des si se enerva din orice. Poate ca am gresit atunci, poate ca i-am impus sa adoarma cand nu putea sau nu voia. Imi amintesc si acum cu durere cum o lasam sa planga pana adormea, cand era mai simplu sa o fi tinut in brate pana atipea. Nu stiu daca ar fi mers sau nu. Pe Andrei l-am tinut asa, ma deranja enorm pentru ca ma durea spatele, dar nu voiam sa il las sa adoarma plangand. Si va asigur ca acum il pun pur si simplu in patut, se joaca putin singurel si adoarme absolut singurel fara nici un fel de plans. Nu sunt pentru a tine copiii non-stop in brate, nu sunt covinsa ca nu se pot rasfata...mai exact nu cred ca nu e vorba de santaj si pe la ei, daaaar recunosc ca am gresit la Alex si ca la Andrei a fost mult mult mai bine cu blandetea.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Papanash, eu am recipient din plastic, dozator din acela. Da, este f bun, nu iti mai trebuie masura cu care sa pui, le pui deja numarate intr-o caseta din aceea si torni direct in biberon, nici nu mai are contact cu microbi de pe afara. Mi-a fost util la drum lung ca am pus in mai multe casete. Acum am unul cu 4 spatii, la Alex gasisem unul cu 6 si era super si cand plecam pentru o zi intreaga. Apa nu o tin in termos, o pun direct in bibe si apoi in gentuta din aceea speciala care mentine temperatura.
Diciu, pe mine cred ca ma pedepseste webshots, ca nu pot sa va vad pozele. Mai incerc mai tarziu. Ai rabdare cu fetita, nu mananca asa putin, daca faci un calcul raportat la greutatea ei. Mananca binisor chiar. Teoretic ar trebui cam 130-150 ml pe kg corp pe zi, deci cam 500-600 ml si pare ca ea mananca exact atat.
Gata, decolez la treburi.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
danielle02 spune:
MICHAEL de piciulika
TUDOR-CRISTIAN de yaia[/blule]
MIHAI de raluca
[blue]ALEXANDRU de adhnana
numai flacai avem azi de sarbatorit
sa fiti sanatosi,cuminti si fericiti !!!
devylla
pozici
Ebonee(02/10/`07)
Mada28 spune:
Nana rugaciunile noastre sunt cu voi. Sa-ti dea Dumnezeu putere si lui Andrei sanatate.
Sabina sunt de acord cu tine.Noi in perioada asta, dupa nastere nu avem nevoie de mai multe dragaleli? Asa si puii nostrii cand sunt mici
Eu nu prea m-am simtit bine(musafirii rosii) dar
Luca a fost cuminte.
Va pup
aeperju spune:
quote:
Originally posted by diciu
Buna mamicilor si papanasi scumpi!
Suntem si noi proaspat parinti de Sabina Teodora, ce are 3 luni si jumatate si zic proaspeti pentru ca fetitza noastra a venit abia acum a venit la noi si speram ca in curand sa finalizam si actele de adoptie.
De 2 saptamani o avem acasa si tot de atunci invatam alaturi de ea cum este sa fi parinte si ce trebuie sa face ca sa-i fie cat mai bine micutzei noastre. Si suntem foarte fericiti!
Speram sa ne primiti si pe noi alaturi de voi, eventual sa putem recupera impreuna ce-am pierdut si sa ne punem pe picioare...Sabina insa este micutza, are 4270g (nascuta cu 2500g), dar speram sa recuperam repede!
Va citesc si deja m-a ajutat f mult acest lucru si va doresc multa sanatate micutilor vostri si impliniri alaturi de ei!
Diciu si Sabina Teodora(20.10.2007)
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
bine ai venit!
emma
afibebe spune:
buma dimineata.
tuturor sarbatoritilor de astazi.sa fiti sanatosi si fericiti.
Roxana spor la munca.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
gabitz78 spune:
neatza.
diciu - bun venit si pupci micutei sabina teodora.am vazut pozele si filmuletzul....e o scumpa!
am vazut-o si pe "matura" runa! e frumoasa foc! sa va traiasca si sa fie sanatoasa!
l-am vazut si pe tudor de urmy...frumos, n-am ce zice! mamico, e luat?
legat de luat in brate..eu cred ca fiecare copil e diferit. adik stefan nu statea cuminte decat in brate, nu dormea decat in brate..etc...in rest plangea!eliza e mult mai comoda din punctul asta de vedere, ea sta si in patutz, adoarme singura...
iar faptul ca daca sunt luati in brate si dragaliti au mai multa incredere in ei...nu stiu ce sa zic, astept ziua aia in care fi-miu sa devina mai independent si sa nu mai fie asa mamos si "speriat" de bombe!
pupici dulci tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
isabeluta spune:
Sa uram cu drag celor 4 ursuleti care azi implinesc 4 lunite:
Papanashului Michael de mami Piciulika
Papanashului Tudor Cristian de mami Yaia
Papanashului Mihai de mami Raluca
Papanashului Alexandru de mami Adhnana
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
afibebe spune:
Diciu bine ai venit.sa va traiasca printesa.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007