Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

quote:
Originally posted by danielle02

quote:
Originally posted by diciu

gata..am pus si ceva poze si filmulete! Multumesc luy

Poze Sabina Teodora

Diciu si Sabina Teodora (20.10.2007)

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

ce frumoasa e micutza Sabinutza,ptiuuuu sa nu fie de ochi,e o dulce

pozici
Ebonee(02/10/`07)

Multumim danielle02

Poze Sabina Teodora

anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

nu ma ia somnul....
diciu,
am vazut ca ai scris ceva de o echo tranfontaneala, cine ti-a recomandat asa ceva szi de ce ?
te intreb fiindca si puiului meu i-a fost recomandata pt. fontanela 'cam moale'-citat.
am indoieli, mai ales ca un medic mi-a povestit cam care-s recomandarile la cursurile lor de vanzari _va vine sa credeti ca au si ei aatfel de cursuri ?

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Sim,Rox,Papanash,Rodica...defapt tuturorMultumim tare mult de aprecieri
Inainte de a posta in blog,am avut o retinere...m-am gandit la fel cum zicea si Piciulika...ca totusi...e o parte din mine asternuta acolo.Insa acum ma bucur ca am postat,ma bucur ca va place.
Mandarinutza tare faine pozele.Antonia este o scumpete.
Sim m-ai dat pe spate cu prajitura.Arata super.Spune-mi si mie reteta ca am primit o sacosa cu mere si chiar eram in cautari.
Dani m-ai zapacit cu buburuzelecred ca mai mult iti plac tie acuma decat fetii :)
Roxali cu mine toata lumea s-a comportat foarte frumos.M-au ajutat sa ma adaptez si sa ma integrez in societatea lor.Asta poate pentru ca au vazut ca si imi doresc lucrul acesta.Sunt insa multe persoane(straini)care sustin ca li se pun numai bete in roate.
La scoala am inceput sa merg tarziu,niste cursuri organizate de primarie.De anul trecut.Insa se pune baza pe gramatica si vorbire mai mult.Scris-citit am invatat singura si inca mai invat.Fara profesor merge greu.
Insa japoneza este o limba vocalica...destul de usor de retinut.Stiu ca pentru multi pare grea.Asta pana cand auzi vorbindu-se.

Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

devylla, ce zodie esti ?
noapte buna, adorm bb andrei si daca mai pot, intru.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diwana

Papanash eu iau cutia de nan cu mine, mi se pare mai simplu.

Diciu, e o frumoasa, frumoasa si pe bune daca nu mi se pare ca seamana cu voi.

Noapte buna fetelor ca maine dimi am de condus

'

humana are cutie de carton, e aiurea !
daca merg in supermarket ma suspecteaza ca le-am desfacuT marfa....

Mergi la inceput

Nana primete aceasta floare de la mine.Esti incredibil de puternica.
Tu aici n-ai scris nici macar un sfert din durere si greutatea prin care treci.
De multe ori am citit printre randuri...si mi-am dat seama ca este mult mai dificila situatia decat pare.
Noi iti suntem alaturi cu totul.Iti daruim umarul nostru sa plangi si sa capeti puteri noi.Suntem langa tine sa luptam impreuna pentru micutul Andrei.
Andrei merita tot.Chiar si sacrificul nostru.Este un pui nevinovat,care nu merita sa treaca prin asemenea chinuri.Insa el lupta alaturi de tine,de voi,de parinti.Iar noi ne vom gandi la tine,la voi.Ne vom ruga pentru voi.Dumnezeu trebuie sa ne auda rugile.

www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Nu pot sa dorm. Gandul mi-e la Nana si puiul ei.

Exista subiectul indicat de Annisia? Eu nu l-am gasit. Ma gandesc ca Nana nu poate pierde timpul citind tot de pe forum ca sa gaseasca mesajele destinate ei si ar fi bine sa existe un subiect aparte.

Nana nu uita sa te odihnesti un pic, sa mananci un pic, ai nevoie de energie sa faci fata stresului si efortului.
oricare ar fi problemele neurologice (daca exista), creierul e modelabil, poate aloca neuroni (fiindca exista destui)pentru functii noi.

Lia si Runa Miruna 21-08-2007
Runa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Lia_B
Exista subiectul indicat de Annisia? Eu nu l-am gasit. Ma gandesc ca Nana nu poate pierde timpul citind tot de pe forum ca sa gaseasca mesajele destinate ei si ar fi bine sa existe un subiect aparte.

Lia, da, subiectul e aici

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Diciu bine ai venit!SAbinuta este superba!
papanash aici sunt niste caserole speciale pentru lapte praf cand iesi la plimbare.
Sau ceea ce folosesc eu.Sunt lapte-capsule.Care sunt tocmai bune pentru iesit in oras.
Sunt zodia-fecioara :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

quote:
Originally posted by papanash

nu ma ia somnul....
diciu,
am vazut ca ai scris ceva de o echo tranfontaneala, cine ti-a recomandat asa ceva szi de ce ?
te intreb fiindca si puiului meu i-a fost recomandata pt. fontanela 'cam moale'-citat.
am indoieli, mai ales ca un medic mi-a povestit cam care-s recomandarile la cursurile lor de vanzari _va vine sa credeti ca au si ei aatfel de cursuri ?

papanash,noua ne-a fost recomandata eco transfontanelara ca masura de siguranta si multe inca alte investigatii, sabinutza fiind bebe abandonat, din parinti necunoscuti si un pic sub greutate; fontanela ei are acum 1 cm si aparent pare totul ok si speram sa si fie asa; zic daca ti-a fost recomandata sa o faci ca sa stai tu linistita, probabil la andrei inca e mai moale si se inchide un pic mai tarziu, dar asta nu inseamna ceva anormal neaparat.

Devylla..multumesc!

Bine v-am gasit si eu!

Indraznesc sa va intreb si eu ceva legat de papa...Sabina nu mananca mai mult de 80-110 ml de lapte odata, nu vrea sub nici o forma si ii dau 6 mese pe zi, ultima pe la 23-24 si prima pe la 5-6 de dimineata, insa in total mai mult de 450-550 lapte pe zi nu bea...
presupun ca copilasii vostri beau ceva mai mult, ma gandesc ca poate atata ii trebuie ei, insa ea fiind sub greutate, caut totusi sa o ajut sa recupereze. Acum ii dau Milupa HN25 pentru ca a avut ceva probleme digestive, dar si cu Milumil 1 manca la fel. Medicul pediatru mi-a recomandat sa ii adaug deja cereale pt a lua in greutate, asa ca are si cereale in lapte...de luat in greutate, a inceput sa ia...cam 180 g in 6 zile.......cam asa stam..suntem micutza cu 4270g...

Poze Sabina Teodora

anda

Mergi la inceput