Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 12
papanash spune:
Carpatina, eu una ti-am dus lipsa astazi !
Multa sanatate !
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
bikmaria spune:
quote:
Originally posted by papanash
Carpatina, eu una ti-am dus lipsa astazi !
Multa sanatate !
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
chiar asa mai frumoasa doamna ,v-au tinut la serviciu sa recuperati si ziua de ieri?
ANDREEA11 spune:
DICIU bine ai venit
Sabina am mai zis nu ma credeti o mama maresal. Imi iau copilul in brate cand e necajit rau, insa l-am invatat mai mult singurel. Dupa cum am mai zis sunt incepatoare in ale cresterii copilului, insa asa am simtit eu ca e mai bine. Sper ca o sa ma descurc si sper ca nu va duce lipsa de afectivitate. Despre gestionarea conflictelor aparute in cazul copiilor am invatat (am facut 5 ani de pedagogie si psihopedagogie) dar una e teoria, una practica. Sper sa invat si sa nu fac greseli prea mari, pt ca stiu ca perioada copilariei marcheaza toata viata. Oricum sfaturile voastre sunbt bine venite si va multumesc
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
diwana spune:
In mod clar azi n-a fost o zi buna pt. mine Poate am fost si cu moralul mai in pioneze si toate povestile triste de azi doar au accentuat starea asta
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
Sabina spune:
am reusit sa vad bucatareal;a de Sim (ce ne trebe noua resto????) , un ucenic bucatar vesel cu gura pana la urechi si frumos sa-l pici, si o Runa Miruna superba, mai ce ochi areee!!!!
Lia...ce sa zic, asa e.Si Andreea zicea ca e nesigura...sincer, nu mi se pare! Andreea, ai spus tot ce-aveai pe inima intr-un grup f nou pt tine...pai ce dovada mai mare de siguranta emotionala vrei?
aaa, poate esti sensibila si te decizi greu, etc \etc...astea tin de fire.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Si bv spune:
De fapt revin, sa-i spun si eu Liei_B La multi ani! pentru ziua ei, care a trecut, dar nu-i bai si de asemenea LA multi ani! tuturor papanashilor si dulcetelelor nascuti in zi de 7.
...Si sa-i mai spun Sabinei ca sunt perfect de acord cu ea! Eu as fi vrut sa fi fost mai mult dragalasita in copilarie si o sa-i dau Raisei si ce mi-a lipsit mie, peste toata dragostea pe care i-o port!
Poze
urmychance spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Urmy, ceea ce sustin dr romani nu e mereu cel mai bun lucru....
eu sunt convinsa ca de fapt Andreea il ia in brate f mult, dar la presiunea preconceptiilor isi impune sa-l ia mai putin....
si am scris cele dinainte mai mult ca sa previn o anumita chestie, multe mamici obosesc de pe la 8, 9 luni ale copilului...si ilvor singurel si independent, uitand cat e de mic....
noi, didtamai femeile de 70 de kile, nu vrem sa ne tina sotii in brate?? si nu ne ofticam daca ei nu prea reusesc, ca-s obositi, ca-s grabiti...
eh, asta cum mai e???
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
asa e, toata lumea vrea afectiune, asta ii spuneam sotului ca Tudor plange uneori pt ca vrea afectiune, vrea sa stea cu noi. Si eu il tin pe Tudor f mult in brate, dar e bine sa il mai lasi si singurel sa se joace. Asa nu mai faci nimic si copilul se invata numai in brate.
In fine, sunt cam obosita. Azi m-am lovit si mi-am facut o frumusete de vanataie deasupra genunchiului, ma doare. Am sa ma culc, tb sa recuperez ceva lipsa de somn. Eu ma culc pe la 4 de obicei si la 8 , Tudor ma ia de odihnita, dupa ce m-a trezit de cateva ori in acest interval. Daca tot a adormit, ma duc si eu sa prind cateva ore de somn.
Nu o sa fie prea complicat daca suntem asa de multe mamici cu copii? Ma gandesc ca nu o sa ne mai intelegem om cu om. Toata lumea vine cu scoicile? Eu o sa vin cu el in brate.
Probabil ca nu sunt f coerenta, sunt obosita.
va pup.
ANDREEA11 spune:
Sabina esti o scumpa! La comparatia cu luatul in brate de catre sot nu m-am gandit1
Da, aici mi-ai dat subiect de meditatie.
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
Sabina spune:
andreea, nu te crede nimeni maresal.
cat despre gestionarea crizelor, sunt cateva chestii pe care desi f tanara pe vremea aia, le-am aplicat instinctiv la Sofia:
Iubire, empatie, rabdare, inventivitate, umor.
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo