Nou stil de viatza (177)
Raspunsuri - Pagina 16
CRISCOSTY spune:
Zuzi am sa ma documentez. Ai dreptate, sa vedem ce reteta ne da si Delia si apoi va invit la paste, suc mai am...asa ca, va dau adresa?![]()
Crys si Dany
violeta70 spune:
Buna seara!
Am ajuns si eu acasa pe la 20.15 si am bagat o masina la spalat. Apoi am intrat si am citit din urma. Mamaaaa ce rapide sunteti.
Va multumesc mult pentru gandurile voastre. Sper ca totul sa fie bine, cel putin pentru Sora-mea Diana.
Am sa va tin la curent cu ce se intampla cu sarcina Dianei, ca ea saracuta nu are cum sa intre: sta la orizontala si o dor toate oasele. Asta este trebuie sa se conformeze, ca nu are ce sa faca.
Gusta arati super!
. Ma bucur ca Mara este bine. Sanatate multa va doresc.
Criscosty merci pentru ca esti alaturi de mine. Am o groaza de intrebari, asa ca probabil am sa-ti urmez sfatul (sa-ti scriu pe PM).
Maine am sa merg pana la servici sa-mi mai termin din lucrari ca am ramas mult in urma. Probabil duminica am sa merg pana la Brasov sa-mi duc nepoata acasa, sau poate o urcam in tren. Inca nu ne-am hotarat.
Asa ca va urez de acum un week-end placut si cat mai fructuos. Va pup pe toate 
gusta spune:
Mai Cuscra si tu ma servesti cu suc de fructe ,pai eu vreau cel putin un pahar de vin rosu si dupa mai vedem.Imi zici si mie cum ai convins barbatu sa te lase la calculator
.
Liris vizionare placuta.
Hai Carmen cu noi.
Zuzilici eu zic ca Tzuni cauta decodorul
.
Delia hai si tu cu noi.
Violata tin pumni sa fie totu bine si transmite lui Dordia sa nu se mai supere ca nu face bine la puiu mic.
Carmen de Tumpi zicea ca are vizite multe dar de Olguta nu stiu nimic.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Crys, unde-ai gasit paste de orez?
Eu mananc ft. rar paste, nu ma omor dupa ele.
Zuzilici, ce gust are sosul de soia? E bun?
mephala30 spune:
Marilena, depre ce vizite vorbesti cand te referi la Tumpi, ca nu inteleg.
Imi pregatesc un film.
gusta spune:
Carmen eu imi amintesc ca zicea ca asteapta o prietena din Ro in vizita la ea.Asa imi amintesc.
Este bun la gust sosu de soia este dulceag .Mie imi place tare mult .
Marilena si Mara Augusta
CRISCOSTY spune:
Cuscra daca vrei te pot servi si cu un vin bun, cum sa nu? Am inteles acum...vrei sa-ti faci incalzirea pentru olandez, nu? Da urechea sa-ti zic cum l-am convins pe sot![]()
Carmen daca tot am hoinarit singura, am cascat gura peste tot ca nu am ocazia prea des si mi-am facut aprovizionarea ptr. saptaman viitoare. Am fost in Real, nu stiu daca este si la voi.
Violeta cu drag iti raspund la intrebari, iti sunt alaturi
Crys si Dany
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by gusta
Este bun la gust sosu de soia este dulceag .Mie imi place tare mult .
Marilena si Mara Augusta
Ba eu as zice ca-i sarat si daca scapi prea mult ai stricat mancarea. De aceea eu nu pun decat soy sos si nu mai pun sare deloc cand fac pastele.
Dar poate am incercat sosuri diferite.
ZIETGEIST
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
CRISCOSTY spune:
Eu nu am incercat niciodata sosul de soia, cred ca am sa astept cu pastele pana mai fac o vizita la supermarket. Mie imi plac pastele si am incercat multe sosuri, dar de cand am inceput dieta am cam renuntat la paste. Am mai facut cu ton, dat fara sos si au fost destul de bune.
Crys si Dany
liris spune:
zuzilici, io am facut scoala elementara 30 (de la flaminda) si liceul mircea cel batrin mai apoi.