Nou stil de viatza (177)
Raspunsuri - Pagina 17
gusta spune:
Zuzilici sunt de 2 tipuri dulce si sarat si plus cu diferite aroma asiatic,indonezian si inca ceva.Da uite ma duc acuma in frigider si vad ce scrie pe asta.
Marilena si Mara Augusta
Tamara spune:
bai fetelor, intrebare
daca tot sunteti on-line de ce nu facem un chat? e in timp real si nu mai dai refresh tot timpul
io am culcat o parte din kopkii (Iarina) cu baie, papa si tot tacamul, am spalat si bagat in pat o alta parte *Daria si Cata* care sunt pedepsiti fara desene pentru ca au mintit ....sunt mortali cum povestesc ei pe intuneric si pun tara la cale. Cata mi-a explicat de ce m-a mintit "Mami, n-am vrut sa fiu acuzat". Logic, nu??
acum va citesc de zor, incercand sa va retin pe toate, dar e destul de greu pana ma familiarizez putin cu voi
azi am mancat salata de ton *salata verde, ceapa rosie, rosii, porumb, conserva ton scursa de ulei, lamaie* ATAT plus ceai verde.
maine am examen la administrativ incerc sa si invat
sunt pe aici
http://community.webshots.com/user/tamarutza
http://community.webshots.com/user/tamarutza2
gusta spune:
Tamara bafta la examen si spor la invatat.
Zuzilici ce a eu acuma este unu cu aroma asiatica si e dulcisor.Iar la valoarea calorica este de 210 cal pe 100gr .Iar la o mancare eu nu pun mai mult de 1 lingura 2 daca e mai mare oala si imi place foarte mult.
Cuscra eu sunt cam rusinoasa de fire asa ca nu pot face la fel cu olandezu.![]()
Marilena si Mara Augusta
CRISCOSTY spune:
Tamara spor la invatat si bafta maine.
Mey cuscra, dupa paharul de vin pe care ti l-am oferit, nu se stie niciodata, nu?![]()
Merg sa-l pregatesc pe Dany de nani si cred ca am sa vizionez un film cu sotul daca nu adorm. Pe maine fetele!
Crys si Dany
Alicia_S spune:
Buna tuturor!
Azi nu am reusit sa ma tin de daneza deloc si am mancat cam haotic, doar ca am reusit cat de cat sa nu le combin si sa fie un fel de disociat. Sper sa nu se observe la cantar...Vine si weekend-ul si nu stiu cum o sa ma abtin, cu tentatii la tot pasul...
Tzuni spune:
Salutare, salutare!
Venit-am la cheeeef! 

Am lasat-o pe Maria cu bona si-am iesit sa-mi aerisesc creierii si sa ma rasfatz putin, da' nu va spun cu ce! 
revin, suna tel...
Tzuni
mic si drag si scump si MARIA
vikinga spune:
Hola hola chicas azi e fiesta, gata cadinele:))De la Vikinga coracon
ay ay ay
http://www.youtube.com/watch?v=rW0XmTiKNfA&feature=relatedCred ca am fetis la fetele cu abdomen asa ca la zine
Si la mine a fost super cu nemtzoaica, iar am baut un martini, si e bine. Apropos am fost si la cinema, va recomand "What is best comes to the end" am tradus in functie de martini titlul german
, cu Jack Nicholson si Morgan Freedman. Super mesaj, un film bun, nu-l uiti asa de repede! PS: mey io nu pot sa dansez ca astea de prin clipuri chiar daca miscarile le-am invatat:) Nu-mi iese la fel nici sa stau inca 10 ani la scoala de belly, pai ele danseaza asa din scutece
Io ramin la stadiul de cochetarie de amatoare:)Am citit tot, dar nu mai stiu ce si cui tre sa raspund
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
A dat si trifoiul peste mine daca stau noaptea pe la diete
Dar nu m-a nimerit intr-un moment prea inspirat:)Noapte buna
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
mephala30 spune:
neatza, poftiti la ceai verde.
Vikinga, te-am prins ca nu citesti tot din urma,
. Pe scurt, da si tu datele pentru lista, zile de nastere.
Tzuni, ce-ai facut aseara, mama?
Marilena, ati fuzionat, tu si olandezu'? ![]()
aseara am vazut www.imdb.com/title/tt0478134/" target="_blank">In the valley of Elah, mi-a placut, dar m-am culcat trista.
Mi-am notat si The buchet list... Eftimie, vezi sa nu ramai in urma.
week. frumos!