Nou stil de viatza (177)
Raspunsuri - Pagina 18
CRISCOSTY spune:
Buna dimineata! Carmen vad ca te-ai dat numai pe ceai verde, gata cu cafeluta? Ai ceva zile de cand nu mai servesti cafea. Azi ce mai gatesti bun?
Tzuni ce-ai facut? Ai raspuns la telefon si ai disparut? Ai avut vizite nocturne, sa intelegem?![]()
Cuscra ce-ai facut, ai dansat pentru olandez?
Am de trebaluit, de facut curat si mancare, intru mai tarziu. Weekend placut!
Crys si Dany
gusta spune:
Neatza.
A doua cafea o beau cu voi ca dupa am ceva treaba si ceva cumparaturi.
Cuscra nu am dansat nimic am dormit ca un ingeras.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Carmen acelasi raspuns pe care l-am dat si lui Cuscra am urcat sa controlez copilul si am dormit pana azi dimineata la 6 numai stiam cum e sa dormi o noapte fara agitatie si sincer mi-a prins bine.Avem noi timp de fuziuni numai sa fim sanatosi.
Cornelia unde esti.
Anda poti pune biciu pe mine ieri si weekendul asta nu fac nici un pic de sport dar de luni sunt calare pe stepper.
Tzuni pai cam mult ai vorbit la telefon hai treci la o cafea.
Violeta spunei Dianei ca la pat e cel mai bine si noi ne gandim la ea.Iar pentru problema ta eu tin pumni stransi sa se rezolve cat mai repede.
Delia
.
Vroiam sa va intreb ce situri folositi sa luati filmele ca daca ma mai tine mult olandezu cu filmele lor plec in lumea mea.
Pup toate fetele le doresc o zi cat mai buna si ne auzim mai pe seara .
Marilena si Mara Augusta
Tzuni spune:
Neata, natiune!
Mey, nu mai radeti de mine! 
Ieri am fost sa vad Atenement si lacinema, infundata in fotoliu... La cinema am plans, acasa nu...
Seara am intrat la voi, am citit, am raspuns, am raspuns si la tel si daca am vazut ca nu mai scrie nimeni, am terminat si eu "There will be blood" si m-am culcat. Acum ne pregatim sa iesim in parc, dar deocamdata nu stiu in care...
The buchet list....ffff fain filmul, foarte faina ideea filmului si e jucat exceptional. Si mie mi-a placut. Azi sper sa vad Sweeny Todd si Michael Clayton. Azi nu am treaba cu munca
Asa ca ma joc cu Maria si ma uit la filme! Yuuuuuu-piiiiii 

Tzuni
mic si drag si scump si MARIA
Delidana spune:
Azi dimineata m-am trezit cu melodia www.youtube.com/watch?v=lz0VGkD3LHo&feature=related" target="_blank">asta in cap. Am vazut ieri videoclipul la tv si mi-a placut foarte mult. 
Aseara am vazut un film despre viata lui Picasso, cu Anthony Hopkins in rolul principal. 
Sint aici cu cerealele si va citesc...
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mamica dulce spune:
Buna...sunt tare suparata, puiutzul meu e bolnavior. N-a mai avut nimic de...nu mai stiu cand, efectiv nu-mi aduc aminte cand a mai fost racit si aseara l-am pus cam pleostit in pat, un pic de tuse, nimic serios...si pe la 2 noaptea cand l-am cautat sa-l acopar m-am fript de mana lui. Avea peste 39
I-am dat nurofen si a dormit pana acum la 9 jumate si e vai de capul lui....tuseste, e cald si moale rau de tot. Nu stiu cum sa-l doftoricesc mai bine sa.-i treaca pana luni ca trebuie sa-l trimit la gradinita ca am curs...si nu numai de asta dar mi se rupe inima cand il vad asa. Ooooofff, de ce o fi luat virusul asta???
Va pup intru mai tarziu.
Tzuni spune:
Mamica dulce, sanatate puiutului tau! Oooof!
La noi in casa, in saptamana asta, am avut o www.youtube.com/watch?v=X4aEnz7zPlo" target="_blank">MELODIE pe care am ascultat-o de cel putin o suta de ori pe zi
E preferata Mariei. SI ma pune sa i-o cant si eu si...ma conformez, fireste! 
Tzuni
liris spune:
mama dulce, sanatate multa! da-i ceaiuri, hidrateaza-l bine si tine temperatura sub control.
eu in seara asta am vazut un film de Robert Redford "the river runs through it". cu brad pitt. actiunea nu e nemaipomenita (nici rea, pe de alta parte) insa e filmat in Montana. niste peisaje ca ti se face rau ... de ce nu s-a construit valea siliconului in montana?! de ce trebuie sa stam aici in Calif :((, cind exista montana..
ma duc sa ma culc.
sanatate si weekend placut!
Tzuni spune:
Vad ca sunteti lenese..... Noi ne-am intors acum din PARC 
Tzuni
mephala30 spune:
Liris, vad ca visezi la peisaje, ![]()
Tzuni, a aparut alta piesa a Celiei: "Soapte", pune-i-o Mariei, poate-i place.
Criscosty, da, am 6 zile de cand am lasat cafeaua. Surprinzator, ma simt bine.
Azi o sa fac o mamaliga cu branza de burduf si ochiuri, poate perisoare de pui in sos de rosii.
Tu ce gatesti?
Mamicadulce, sanatate lui Marc.
Ceaiuri, niste oscilo si poate reusisiti s-o stopati. A mai facut febra?
Delia, dragut videoclipul.
Te gandesti la vacanta? Ti-ai facut planuri?