Mamici de septembrie-octombrie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

quote:
Originally posted by a-rose

delphinas,
am citit dimineata ca bei ceai de cretisoara. am citit pe net, pentru vreau sa beau si eu un ceai, care sa nu aiba contraindicatii - sunt dependenta de ceai si sufar enorm in lipsa - si am vazut ca este CONTRAINDICAT in primele luni de sarcina. dupa luna a 3 -a este indicat. vad cu voi nu aveti decat 6+. sper sa nu va faca rau.
elevit este un complex de vitamine pentru femei insarcinate. din cate am inteles, atat vitaminele cat si calciul este recomandat sa fie luate mai tarziu putin. despre constipatie, cred ca vitaminele au si acest efect...

rose

Curios, pt ca pe prospect scrie ca ajuta la fixarea sarcinii si reduce riscul de avort. Eu ma simt bine pana in prezent. LA eco mazarica mea era in grafic. Oricum o sa mai vb cu dr de fam acum la 16. Pupici

6+ o mazarica mititica

Te iubesc mazarica mititica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amisor spune:

teomania bravo, felicitari!

apropo de ceaiul de cretisoara...
eu am baut mult inainte sa raman insarcinata caci atunci e recomandat, cum spune si a rose nu stiam sa fie recomandat in sarcina. eventual mai intrebati...
eu tot tratamentul naturist pe care l-am facut inainte de a ramane insarcinata stiam ca nu e bun si dupa ce ramai. asa am citit si prospectul unei tincturi pe care am folosit-o. odata ce am stiut ca a trecut perioada de ovulatie nu am mai luat pana cand am vazut daca am ramas insarcinata sau nu.

pup

AMIcu BEBE10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

rose uite aici http://tratamente.naturale.din.plante.alb.ro/Cretisoara%20(Alchemilla%20vulgaris).html

6+ o mazarica mititica!

Te iubesc mazarica mititica!!!

Mergi la inceput

http://reclama/produse.php?categorie=Accesorii+gravide

AMIcu BEBE10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

Amisor,
bine ca ne-ai mai scris ! felicitari pentru burtica!!!! la momentul asta aspir si eu. nu pot sa-mi imaginez cum va fi dar astept cu maaare nerabdare ! pe mine nu m-au durut maselele, eu am probleme cu nasul care imi este infundat si stiu de ce... au adus la noi in birou un xerox ultraperformant, din ala gigant care are aerisirea fix in nasul meu... a inceput sa ma usture si pe gat. plus ca fac alergie si de la praf. si hartiile astea -s ticsite/ tixite ( habar n-am).
dar fetele m-au invatat sa iau apa de mare si ma duc sa cercetez aspectul

pupi

rose

Mergi la inceput

fetelor nu ma lasa credc ca din cauza ca-i reclama...incercam alta cale...intrati pe w w w . bebelusu . ro pe accesori gravida. acolo le gasiti. scuze... sa-mi ziceti daca reusiti.

pupici

AMIcu BEBE10+

Mergi la inceput

v-am incurcat, o fost cineva si cu masele. scuze. of.

ati reusit cu site-ul.?

plec spre casa acu, nu am lucrat azi minic la servici ca am fost ocupata cu voi, pai ce? ...nu serviciul sa-mi acapareze timpul...:-)
va pup si mai vb. o dupa-amiaza frumoasa tuturor!!

AMIcu BEBE10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

delphinas,
nu imi deschide site-ul pe care l-ai trimis dar stiu ca m-am documentat dimineata si da, fixeaza sarcina dar dupa 3 luni. cauta-l pe google, citeste mai multe pagini. pe cateva din ele scrie. eu sper sa nu va faca rau, atata tot. as bea si eu dar, citind acolo, am ceva retineri.

rose

Mergi la inceput

BEBESOUNDS - PRENATAL HEART LISTENER GIFT SET
Caracteristici:

Ascultati inima bebelusului dumneavoastra.
Perfect sigur.
Nu foloseste curent electric alternativ, ultrasunete, sau unde radio.
Ajuta la apropierea dintre membrii familiei, inca din timpul sarcinii.
Asezati aparatul pe burta si puteti ascultati bebelusul inainte de a se naste.
Monitorul amplifica sunetele naturale generate de bebelus, astfel incat il puteti auzi cand sughite, sau loveste si mai ales va ajuta sa ascultati bataile inimi lui. Ar trebui sa puteti auzi bataile inimii fatului, chiar de la inceputul trimestrului al 3-lea. Sunt mame care au afirmat ca au putut auzi bataile inimii fatului lor, chiar mai devreme.
Puteti sa va bucurati de aceste sunete si dupa nastere, inregistrandu-le.
Se pot inregistra si bataile propriei dvs. inimi, care, mai tarziu, il vor linisti pe bebelus.
Stimularea prenatala asupra bebelusilor se poate realiza daca le punem sa asculte muzica clasica (considerata una din cele mai bune surse de stimulare), daca le vorbim, le cantam bebelusilor, sau mangaiem burtica. Cel mai eficient mod de stimulare a bebelusului si a ajuta dezvoltarea cerebrala, cata vreme el e inca in burtica, e prin sunete.
Fatul incepe sa auda la sfarsitul lunii a 5-a. E momentul sa incepeti sa stimulati bebelusul, e momentul sa-i puneti muzica, sau sa discutati cu el de cateva ori.
Centura prenatala va ofera suport si confort, in timp ce faceti ceva special pentru copil. O puteti purta si cand nu ii puneti muzica bebelusului.
Folosind microfoanele fetale, sunetele penetreaza pana in uter, iar fatul va poate auzi. Aveti grija sa ii vorbiti cu voce normala. Microfoanele vor amplifica vocea, asa ca nu trebuie sa vorbiti mai tare. Puteti sa si mangaiati burtica usor, in timp ce ii vorbiti.
Functioneaza cu o baterie alcalina de 9 V. Bateria nu este inclusa in pret.
Kitul contine: aparatul de ascultat zgomote fetale, 1 set de casti, un cablu de inregistrare, un microfon, o centura prenatala, un CD continand muzica de Mozart si intructiuni de utilizare.
Ambalaj: 1 bucata/blister.
Dimensiuni: 12 x 10 cm.
Dimensiuni cutie ambalaj: 25 x 16,5 cm.
Garantie: 3 luni.

AMIcu BEBE10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Amisor, poti sa-mi dai linkul pe privat, ca nu ma descurc :((((

_
Our future determines our past
Fasolica de S10+

Mergi la inceput