Tort haios de copii

Tort haios de copii | Autor: martie

Link direct la acest mesaj

Cine a comandat pt. ziua copilului un tort haios, figurina, gen printesa, ursulet si a fost multumit si de gust si de prezentare? Si mai ales cat a costat?
Pe net singurele torturi care mi-au placut f. mult le-am gasit la Cadoultau.ro, dar sunt prea scumpe... 10 portii, peste 200 lei. Si eu am nevoie de min. 20 de portii. Deci la preturile lor m-ar costa tortul cat toata petrecerea organizata de o firma cu 2 clovni, baloane, face painting, aberant.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Incearca la o cofetarie. Alege tu compozitia tortului, si un model frumos. In principiu un tortulet micut de 1 kg si jumatate va ajunge. Nu ar trebui sa coste mai mult de 60 - 80 RON.

Uite ceva frumos, tot cu niste pitici de la gradinita si scoala:

http://www.youtube.com/watch?v=9h2HgfRb_Fs
http://www.youtube.com/watch?v=ucoFXQOkqvw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Am vazut e net ca ar fi cam in jur de 20 lei pe kg. Mie imi trebuie un tort mai mare,20 copii, 5 adulti, adica educatoarele de la cresa, directoarea, na... mai multa lume pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Am vazut torturi haioase in Mall Vitan la cofetaria de la intrarea principala.Nu m-am uitat la preturi dar...cat poate sa fie?Si aveau si cataloage sa-ti alegi tu ce vrei!Chiar erau expuse cateva f haioase gen buburuza, fluturas.....

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Da, am luat si eu o buburuza, e ff bun, putin mai ieftin decat la Cofetaria Ana (si mult mai bun).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Torturi frumoase cu figurine,poza copilului,etc si f.f bune se pot comanda la cofetaria Alice de pe Mihai Bravu, in apropiere de biserica Balaneanu. Cauta pe net dupa cofetaria alice si vezi lista de preturi si catalogul cu torturi.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns octopusu spune:

Cofetaria Piticot, ft ft multe modele frumoase, nici nu sti ce sa alegi mai repede.Preturi rezonabile. Au si site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

am si eu botezul baiatului la sf lunii si ma interesa capitolul torturi faine pt botez ...
din pacate pe situl lu' piticot nu sunt decat f putine modele ...
la alice pe site am gasit un model f dragut; am sa trec pe la ei sa vad ce compozitii au, mai ales ca acum sunt intr-o perioada pofticioasa
daca mai stiti alte cofetarii cu situri, astept cu interes

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Mergi la inceput