Durerea unei pierderi de sarcina (61)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Flavia, Dumnezeu ii incearca pe cei buni si credinciosi.
N-ati vazut in viata de zi cu zi , ca cei rai si fara Dumnezeu o duc bine si nu li se intampla nimic?

Mariaanna, mami de Alex nazdravan

cāteva poze

Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra

Sunt doar o frunza-n vant(jurnalul meu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Alinush,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

acuma sint in alte hohote de plins ptr ca am citit povestea marianei, fata draga imi pare atit de rau, ai trecut prin multe, povestea mea e miere pe linga a ta(am sa-ti povestesc odata....ca azi chiar nu vreau sa ma intristez mai mult) in locul tau as rupe ORICE da orice legatura cu familia ta, ii pot face rau copilului tau, si el sa pateasca ceva si apoi sa zica ca asa a fost soarta ta!evita-i de tot, sint rai, si vor plati ptr asta, acum sau in lumea de apoi! curaj, ca ingerasul tau e pe un cer mai bun, si intr=o zi vei mai avea un bebe.te string tare in brate si-mi pare tare rau ptr tot ce ai suferit!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

de dimineta am zis, azi voi avea o zi buna, e ziua sotului sint fericita, nu intru pe dc, dar ca un magnet......m-a atras sa intru aici!

irina, mav, oana, liana, mirelush, michelle, lau, ninia, teo, musette merci mult fetelor de urarile ptr sotul meu!sinteti extraordinare

dana, un mare la multi ani graviduto sa ai in continuare o sarcina cu cit mai mici probleme, si sa-ti tii in brate un bebe sanatos, ca de fapt asta conteaza.

alinush, eu am vrut sa-ti zic ca-mi pare rau, dar vazind ca fetele inca te incurajau zic sa nu dau eu cu batu=n balta. cu cartile iti zic sincer parerea mea. e bine sa citesti sa stii tot.....dar cind stii prea multe iar nu e bine, cind am fost suspecta de 2 ori de cancer, am citit la carti, de ajunsesem la literatura de specialitate in ginecologie......o luasem razna......imi produceam tot felu de simptome, si ma gindeam la multe boli.....pe care nu le aveam, ajunsesem sa zic, pai si daca as putea sa le am? e bine sa citesti cu moderatie,imi pare rau inca o data

va pup tare pe toate fetelor dragi

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Flavia, pup si multumesc de incurajare!
O seara placuta!

Mariaanna, mami de Alex nazdravan

cāteva poze

Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra

Sunt doar o frunza-n vant(jurnalul meu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara tuturor!!!

Va multumesc din inima tuturor pentru urarile facute pentru ziua mea de nastere. ca am intrat asa tarziu dar azi am avut o zi extrem de incarcata si plina de emotii. Nu am mai intrat de ceva timp deoarece intrasem intr-o stare extrem de nasoala.....fiindca citisem de necazurile unor fete care pierdusera sarcina, de povestea Biancai Brad.....si eram foarte panicata.......nu reuseam sa ma linistesc. Nu vreau sa va suparati pe mine , eu va vreau binele si tin la voi dar trebuia neaparat sa iau aceasta pauza ca sa ma linistesc. si mi-a facut bine.

Deci..........azi am fost la eco si voi avea un baietel, sa-i manance mama cuculetul! Sunt fericita, nici nu am cuvinte sa va explic cum e sotul meu. Efectiv rand incontinuu de el. E atat de euforic ca a gresit si strada de intoarcere acasa. Bb-ul e ok. Toate masuratorile sunt in norma. Placenta e sus si e posterioara!! Bucurie mare pe capul meu! Bb-ul are 495 gr si are 28,8 cm. L-am vazut cand a inghitit!. Se vedea clar cum a miscat madibula si cum a facut miscarea ca si cum ar inghiti. Minunat! Cam atat. Va rog sa ma scuzati daca am scris cam mult si daca am facut rau vreunei fete.

Multumesc tuturor pentru urari!!!

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Dana, sa iti traiasca cuculetul! ce cadou frumos ai primit de ziua ta! Felicitari din inima! Nu ne-ai suparat deloc...tu crezi ca ne putem supara cand primim asa vesti? Felicitari inca odata si sa ai parte doar de zile frumoase ca asta!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Danuta draguta, mamica de cu putza (nah, c-au iesit si versuri ) sa fii sanatoasa, si el la fel, sa stea cumintel acolo si sa pape, ca sa creasca asa cum trebuie, si la momentul care trebui, sa-l tii fericita in brate, voinic si mancacios. Inca o data, mare bucurie si cadou de ziua ta !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Saluatare, fete dragi!

Noi suntem prin zona, dar tot cu starea aia mandra ma "laud" asa ca sorry ca nu sunt prea comunicativa in ultima vreme!

La multi ani, Danutza si felicitari pentru baietel! Sa fiti sanatosi si fericiti!

La multi ani, Flavia pentru sotul tau scump si drag! Pupicim nazdravanii! Doamne, cat a putut sa cresca puiul mic! L-am vazut in picioare si nu mi-a venit sa cred......e maaare si frumos!

Mirelushu......ia zii, iubita.....cu ce te pot ajuta!

Oana....pupicei

Marina........nastere usoara, recuparare la fel si un bebe sanatos, norocos, destept si frumos!

Alinush....papam fata!

Sunt cam zombioata ca nu m-am odihnit cine stie ce in ultima vreme!
Pupam toate fetele si va strangem in bratze ...fara discriminare!

Irda Bebe Antonia Codrina

cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Dana, felicitari pt baietel! Sa dea Domnul sa fie sanatos!
Lau-Meli, m-ai facut sa zambesc cu rima ta!
Michelle, mi-e dor de tine! Atat de mult mi-ar fi placut sa te vad frumoasa si fericita, la bal...
Idaira, nu mi-ai trimis adresa ta de email...
Liana, am citit la FIV, in dreptul tau: "Feb'08 FIV intrerupt - hiperstimulare". Imi pare rau daca cumva ti-a fost pusa in pericol viata... Am cautat pe net info despre hiperstimulare, dar sincer nu m-am lamurit... Imi pare rau ca n-ai vrut sa ne povestesti si noua ce ai patit... vezi ca noi tot ne facem griji pt tine... si chiar daca nu intelegem prin ce treci, ti-am fi fost alaturi cu gandurile noastre bune si... poate am fi avut si noi ceva de invatat din necazul tau...

Fetelor, ma bate gandul sa iau si eu o pauza... Nu stiu cand mai intru pe aici... nici nu zic ca n-o s-o mai fac, dar parca am obosit sa citesc atatea vesti proaste si nu mai vreau sa mai sufar.
Va pup pe toate! Sa nu ne pierdem speranta! Dumnezeu e mare!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput