Durerea unei pierderi de sarcina (61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Stati putin ca nu ma lamuresc?... De ce Oanei care ieri era ziua 10 ca si mine ii ziceti ca va pare rau iar mie care ieri eram ziua 10 (si am facut si testul de dimineata => nu ca ea care l-o fi facut in timpul zilei) imi ziceti ca sa mai astept... ca m-am grabit... ca sa-mi pun titulaturi de genul "ma man'ca rau" ??

Oana, chiar si asa, nu e prea devreme ? Am ratat eu ceva?

2) Vreau si eu sa votez, dar de aproape un an de cand bantui pe site-ul asta NU AM DESCOPERIT CUM ??

IreneCAM, sa nu fugi! Vroiam sa iti zic ca mie mi-a facut foarte bine tratamentul cu Utrogestan ca nu am mai avut senzatia constanta ca sunt insarcinata (adica nu m-au mia durut ovarele decat foarte rar si foarte putin, sanii au fost suportabili, etc.etc) Si temperatura bazala a stat foarte frumos si constanta datorita lui. Cand vin uratii vrei sa mergem de manutza la analize intr-o dimineata?

Mary, pai probabil ca are legatura medicamentul cu testele pozitive atata vreme. Altfel nu se explica... in mod normal LH-ul ala e crescut doar o singura zi... asa mi-a desenat endocrionoloaga.

Teo2rina, oricum o vrea Dumnezeu eu iti tin pumnii. Sincera sa fiu eu intotdeauna mi-am imaginat ca o sa nasc 100% natural (oi fi masochista ??? ) fara epidurala fara nimic... aveam eu pana sa fac chiuretajul in unele luni niste dureri groaznice la ciclu; atat de puternice incat ma zvarcoleam in pat vreo 2 ore si luam pastile si cand ma lasau adormeam de epuizare... (ma rog, era o chetie rara). Dupa durerile alea m-am gandit ca avem resurse absolut nebanuite in noi, in felul in care am fost construiti natural. Nu imi este foarte frica de durere... sau stiind ca am trecut prin tot felul de dureri nasoale si am facut fatza cu bine o vad si pe asta ca un prag de trecut (I know I am weird). mesajul meu e sa fii curajoasa si cum ti-o ajuta Dumnezeu o sa fie bine. Ai un medic priceput langa tine, nu or sa fie complicatii si ai sa nasti foarte repede ai sa vezi!

http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Marynik, eu am avut o prietena care a avut teste ovulatie pozitive in zilele care trebuiau si a prestat atunci. Apoi la 8-9 zile dpo a facut iar teste de ovulatie si ii ieseau in continuare pozitive chiar daca in mod normal trebuiau sa se negativeze deja - de fapt fata era insarcinata. La cateva zile si-a facut si un test sarcina - era pozitiv. Scrie si pe pachetul testului de ovulatie. Testele de ovulatie pot iesi in continuare pozitive daca esti sub tratament cu pregnyl sau in cazuri de sarcina. Asa ca... poate la tine e cu ochisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Danangie LA MULTI ANI, multa sanatate si fericire si sa dea DD sa ai un bebe sanatos si sa te bucuri de el. Asteptam vesti de la doctor.

bb strumf

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Alinus,
starea asta o am de asear, of

Cat despre votat, vezi ca in susul paginii este o fereasta de unde poti alege de la 1 la 5 si alaturi o casuta pe care scrie evaluaeza
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

DANANGIE
LA MULTI ANI !!!
SA AI PARTE DE MULTA SANATATE, SARCINA USOARA IN CONTINUARE
SI UN SANATOS TUN SI MANCACIOS !!!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

neatza!
iar am parte de un tur de forta azi...
alina, nu poti sa votezi decat daca esti logata pe forum. daca nu esti logata, nu-ti apare optiunea...
ce nu stiu eu este ce se intampla daca subiectul are voturi bune sau rele?! cine deschide subiectul primeste puncte in plus sau care-i faza??? ce importanta are???
am mai gasit un articol despre www.pentrufemei.ro/articole/sarcina-si-parintii/sarcina/pierderea-unei-sarcini--avortul/pierderea-sarcinii---2118.htm" target="_blank">pierderea sarcinii.
va pup pe toate si fuuuuug inapoi la munca...

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

m-am intors, sa urez si eu toate cele bune sarbatoritilor:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI IMPLINIRI PE TOATE PLANURILE, DANA SI FLAVIA (PT SOTUL TAU)!!!!!!!

acum chiar fuuuug!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

La multi ani sarbatoritilor, Dana si sot de Flavia
Sanatate si tot ce va doriti

Flavia, sa ai o zi minunata si sa vii sa ne povestesti cum a fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

la multi ani Dana, sa fii fericita , sanatoasa , iubita si implinirea tuturor dorintelor
Am mai trimis un mesaj alaltaieri, dar vad acum ca nu a aparut, nu stiu de ce.
Am fost in sfirsit la dr, la primul control dupa si dr mi-a recuperat de-abia acum firul de cerclaj, s-a ingrozit si dr si nu putea sa inteleaga cum dupa 2 nasteri si un chiuretaj nu la vazut nimeni sa-l scoata, mi-a mai spus ca-s tare norocoasa ca se putea ajunge la ceva nasol din cauza asta.Mi-a dat 2 luni de AC si intre pauzele de la folii un antibiotic, acum se pare ca am cam multi foliculi si cam mari si ii e teama sa nu fac chisturi , de aici si trat , plus se pare ca mi-a reaparut anexita.Uterul nu mai este cu retroversie, asta plus ca nu mai am dureri la ciclu fiind lucrurile bune in urma acestei sarcini.Mi-a redat optimismul aceasta doctorita, va spun sincer vorbeste atit de frumos si de calm, iti explica tot, dar absolut tot, imi place mult chiar daca nu e din oras, se merita drumul pina la ea.
Oanna draga eu stiu ca pregnylul se elimina in 10 zile, stiu ca si eu am facut si nu odata.Chiar daca nu a fost sa fie luna aceasta, mergem inainte, trebuie sa reusim
Teo nastere usoara si un bebe sanatos , cuminte iti doresc , iar tie refacere usoara, indiferent de cum vei naste
Alinuscha, tinem pumnii
Va pup pe toate si va doresc ce-mi doresc si mie

Mergi la inceput

meda, cine-i dr? ca si eu sunt in cautari de dr bun....

Mergi la inceput