Mamici de mai-iunie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

quote:
Originally posted by Andree27

Luminel numai acum am citit despre situatia ta si sincer imi pare rau ,dar stai linistita ca Doamne Doamne te ajuta si totul va fi bine!!!Sincer chiar nu am citit pana acuma!!!
Felicitari AndreaP!!

Andreea 23+ in asteptare de un ingeras: Eric

Multumesc AndreaP! Asa sper si eu ca totul va fi bine...si cred ca va fi bine, D-zeu nu o sa ma lase! Cum nu te-a lasat nici pe tine! Ma bucur ca te-ai linistit! si totul e bine. Cred ca ai trecut printr-un stres groaznic!!!...Doamne fereste!

Multa sanatate!

Lumi 24+ Elena Cristiana

Mergi la inceput

quote:

Luminel numai acum am citit despre situatia ta si sincer imi pare rau ,dar stai linistita ca Doamne Doamne te ajuta si totul va fi bine!!!Sincer chiar nu am citit pana acuma!!!
Felicitari AndreaP!!

Multumesc AndreaP! Asa sper si eu ca totul va fi bine...si cred ca va fi bine, D-zeu nu o sa ma lase! Cum nu te-a lasat nici pe tine! Ma bucur ca te-ai linistit! si totul e bine. Cred ca ai trecut printr-un stres groaznic!!!...Doamne fereste!

Multa sanatate!

Lumi 24+ Elena Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

quote:
Originally posted by Alysh

Inaisacum am vazut mesajul tau. Noi avem deja un patutz de la Chicco, primit de la cumnatii mei, dar trebuie sa mai iau unul pt ca noi vom merge f des la parintii mei la curte, deci trebuie sa existe si acolo un patutz. De aceea cel de la Ikea e o investitie mica, costa doar 150 ron cu tot cu saltelutza, este din lemn si cica e "disponibil in curand".....asta cu disponibilul dateaza din luna noiembrie. Am precizat asta sa nu crezi ca sunt zgarcita cu cumparaturile pt bebe, dar chiar n-are rost sa mai iau un patutz super performant.

Alina 27+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Aha...! M-ai facut sa zambesc! Draga mea, nici prin cap nu mi-a trecut sa trag concluzia ca ati fi zgarciti! Important e ca ceea ce cumperi sa fie cea mai buna alegere si raportul pret/calitate fair! Ce conteaza ca-i scump sau ieftin!
Si la urma,urmei...daca se poate si mai ieftin...de ca sa-i imbogatesti pe unii si pe altii.

Nu v-am povestit: in wkd am fost la un magazin de pe soseaua Pipera (vip bebe). Toate bune si frumoase...la carucioare preturi rezolnabile...dar la mobila!!! Un dormitor ajungea si la 100 mil. Da, da! Din lemn, din Italia...dar sa ma bata Dumnezeu daca inteleg cine ar da atatia bani!

Asa ca a doua zi am fost in Ikea...insa m-au cam dezamagit. Daca ai cumva link catre acel patutz de care vorbesti, poate-mi spui si mie.

Ina

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

salutare fetelor!
eu azi am luat-o din loc de dimineata, am fost la medicul de fam de mi-a luat asistenta sange pt rh si am ras bine cu medicul de familie.mi-a spus ca dupa ce nasc sa-l anunt cand ies din maternitate ca trebuie timp de o luna sa-mi faca vizite, adica lui BB, sincer ma simt mai linistita ca am cui pune intrebari in cazul in care nu ma descurc.oricum aveam de gand sa-l inscriu pe BB la el ca e ok ca medic.
mihaser, felicitari pt ex si bafta la lucrare.eu mai am 4 ex din sesiunea asta.sesiunea din vara cred ca o sa pice, depinde de BB cand vine pe lume, asta e, vreau si eu la batranete sa ma fac mai desteapta!!!!
elena, daca nu uit miercuri il intreb pe dr meu de contractii si de chist, e super tipul si imi raspunde la orice intrebare, chiar daca nu e legata de mine, ca ma cunoaste ca ma apuc sa caut si te miri ce gasesc si apoi il streses tot pe el, asa ca e pe faza si raspunde frumos la intrebarile mele.
daria draga, hai inapoi, nu te ascunde ca nu e bine!!!!
andreea, felicitari pt analize!!!
andreea, noi azi vara am izolat, gletuit si zugravit sufrageria.la o camera a lucrat 3 sapt, nu-ti spun ca eram cu nervii la pamant, eram atata de incordata de numai daca auzeam cel mai mic zgomot deja tresaream.curatenia tot noi am facut-o, am cautat in zadar o femeie care sa ne ajute, dar nici pe bani nu vine nimeni.firma ia f multi bani dar cel putin te-ai scapat de o grija.sincer daca ar fi sa renovam acum, la curatenie mi-as lua pe cineva chiar si firma, nu merita efortul, trebuie sa ne gandim la BB.asta e parerea mea.
va pup pe toate!!!!!!

corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by Luminel

Monik, ti-am raspuns in capitolul trecut.

Lumi 24+ Elena Cristiana

Acum am vazut... e nasol... in situatii de-astea esti neputincios...
Ar trebui sa nu ne mai stresam (pt. ca face rau) dar cand stii ca ai asa ceva numai relaxat nu poti fi.
Pt. mine a fost o surpriza, stiam ca aveam niste extrasistole dar mi s-a spus in urma cu vreo 2 ani ca sunt de la stres si emotie si nu am nimic la inima. Nu mi-am facut griji... Se pare ca nu era asa... e posibil ca si sarcina sa fi agravat.
Eu trebuie sa mai fac o eco transesofagiana ca sa-mi confirme daca e prolaps de valva mitrala. Sper sa nu fie!
Medicul cardiolog mi-a zis ceva de genul: "cred ca te-ai scos, ca probabil va trebui sa faci cezariana"... De parca asta ma consoleaza cu ceva...
Tu la ce cardiolog mergi? Poti sa-mi recomanzi un medic bun?

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Corina, bafta la examene!
Tu ai Rh negativ? Cat de des faci analiza? Eu sunt cu "pietroiul" asta pe suflet, chiar nu auzisem nimic despre asta printre fetele de aici.Pupic

Lori 23+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by onyxg1998

Buna, fetele,

Ce mai faceti? Nu stiu care este treaba cu DARIA si LUMINEL, n-am inteles de ce s-a ajuns la chestia asta cu iesitul de pe forum, dar nu o vad normal. Macar ca suntem departe unele de celelalte, trebuie sa ne acordam sprijin moral una celeilalte, sfaturi, sa impartim experiente si sentimente, nu nervi si prostii. Ne descarcam sufleteste pe umarul cuiva, eu cel putin asa vad forumul nostru, si sunt foarte multumita ca exista, sincer, mi se pare o prostie toata treaba cu suparatul! [quote]

Onyx, de asta am intrat si eu pe forum: pentru sprijin si suport; dar cand am vazut ca nu am parte de asa ceva, am spus ce am pe suflet...fara ipocrizie...si vad ca a avut efect...
Nu cred ca e o prostie sa spui ce te deranjeaza la cineva sau ceva...
Asta e parerea mea!

LUMINEL, ce simptome ai pentru boala care ti-au spus-o la inima? Eu de ceva timp, inainte sa raman insarcinata aveam aritmii, dar de cate ori mi-au facut EKG niciodata nu mi-au gasit nimic, mi-au dat ceva medicamente si cand am ramas insarcinata le-am lasat. La inceput nu ma deranjau pentru ca nu le mai bagam in seama, dar in ultimul timp le simt din ce in ce mai des, si mi-e teama sa nu-i fac vreun rau bebelinei. De cezariana nu mi-au pomenit nimic inca, oare o fi cazul sa fac intrebari in stanga si in dreapta ? Mi-e teama putin de momentul nasterii din cauza asta, mi-e sa nu mi se intample ceva din cauza efortului, ceva ce s-ar fi putut preveni! [quote]

Eu de cativa ani incoace am aritmii si palpitatii dar nu le-am bagat in seama si nu m-am dus niciodata la dr. N-am facut nici macar un EKG (asa e omul). Numai ca de cand sunt gravida, toate acestea s-au indesit pana la a deveni zilnice. In fiecare zi, din senin incepea sa-mi bata inima tare ca si cum as fi facut efort desi eu stateam in pat de ex. Si pe langa asta, aveam o stare de moleseala si rau vecina cu lesinul...care tinea vreo 15-30 minute...Frica sa nu-i dauneze fetitei m-a facut sa merg la cardiolog...mi-a facut EKG si mi-a pus diagnosticul respectiv...mi-a zis ca trebuie sa fac cezariana pentru ca nu se stie cum as reactiona in timpul travaliului si trebuie sa fiu monitorizata. De cand iau medicamentul respectiv (Concor) nu mai am starile astea, dar daca intr-o zi uit sa-l iau sau il iau mai tarziu (trebuie luat dimineata la micul dejun) iarasi revin...
Eu te-as sfatui sa mergi la cardiologie si sa mai faci investigatii...

Lumi 24+ Elena Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Luminel nu sunt Andrea P....Ci Andreea sau Andree 27...hihihi
O sa fie totul bine ai sa vezi!Noi sa stii ca suntem alaturi de tine!
Am sunat fetelor la o firma de curatenie si am primit un raspuns pe mail si cand l-am citit mi-au picat putin plombele!Pt apartamentul meu de 2 camere cereau 1367 lei fara tva!Le-am raspuns inapoi si am spus ca le multumesc pt interes dar e o suma exagerata!!!
Ma duc sa pap ceva si mai revin!

Mergi la inceput

quote:

Luminel nu sunt Andrea P....Ci Andreea sau Andree 27...hihihi
O sa fie totul bine ai sa vezi!Noi sa stii ca suntem alaturi de tine!
Am sunat fetelor la o firma de curatenie si am primit un raspuns pe mail si cand l-am citit mi-au picat putin plombele!Pt apartamentul meu de 2 camere cereau 1367 lei fara tva!Le-am raspuns inapoi si am spus ca le multumesc pt interes dar e o suma exagerata!!!
Ma duc sa pap ceva si mai revin!

Iertare

Lumi 24+ Elena Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

LUMINEL Am sa-i comentez moasei joi, cand merg la consultatie, sa vedem ce zice, poate imi da vreo trimitere ceva la cardiologie.

Pupik de la Onyx si Vlad

28+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput