Mamici de mai-iunie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 4
onyxg1998 spune:
Mi-au revenit arsurile la stomac, vai, cand oi scapa de ele ?!!
Pupik de la Onyx si Vlad
28+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James
Andree27 spune:
Luminel nu face nimic...eu glumeam!!!!!!!!!
Andreea 23+ in asteptare de un ingeras: Eric
Luminel spune:
quote:
Originally posted by monik16quote:
Originally posted by Luminel
Monik, ti-am raspuns in capitolul trecut.
Lumi 24+ Elena Cristiana
Acum am vazut... e nasol... in situatii de-astea esti neputincios...
Ar trebui sa nu ne mai stresam (pt. ca face rau) dar cand stii ca ai asa ceva numai relaxat nu poti fi.
Pt. mine a fost o surpriza, stiam ca aveam niste extrasistole dar mi s-a spus in urma cu vreo 2 ani ca sunt de la stres si emotie si nu am nimic la inima. Nu mi-am facut griji... Se pare ca nu era asa... e posibil ca si sarcina sa fi agravat.
Eu trebuie sa mai fac o eco transesofagiana ca sa-mi confirme daca e prolaps de valva mitrala. Sper sa nu fie!
Medicul cardiolog mi-a zis ceva de genul: "cred ca te-ai scos, ca probabil va trebui sa faci cezariana"... De parca asta ma consoleaza cu ceva...
Tu la ce cardiolog mergi? Poti sa-mi recomanzi un medic bun?
23+
Monik, sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic grav! Ma rog pentru tine!
Eu merg la clinica Hipocrat pe Socului ca e cea mai aproape de mine (tot acolo e si ginecologul), la medicul Gainoiu. Nu stiu sa-ti spun cat de bun sau slab e ... oricum la Hipocrat e singurul medic cardiolog...
Lumi 24+ Elena Cristiana
gabitzam spune:
Onyx, nu mai ai mult, vreo patru luni
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Lilly79 spune:
Buna fetelor.
Astazi am fost la d-ra, si-am vazut bebelina. Dormea de rupea Are 24 de sapt si 5 zile conform masuratorilor (deci e in grafic).
Mi-a zis d-ra sa nu iau mai mult de 1.5 kg pe luna (In ultimele 2 sapt am luat cate un kil pe saptamana . Parca ma ingras doar respirand )
Andree27 mi-a zis d-ra ca nu se stie inca daca la inceputul lui martie se vor muta in sediul nou sau nu.
Sa vedeti fetelor ce mi-a trecut prin cap.Sa-mi caut alt doctor (de rezerva). Ca daca nu se deschide clinica asta noua pana nasc eu, nu vreau sa raman in strada (mai bine spus eu nu ma duc la clinica aia particulara veche la care merge d-ra mea)
Ce ziceti? Oare gasesc vreun doctor dispus sa ma ia de la varsta asta a sarcinii?
Lilly 24+
Andree27 spune:
Lilly de gasit dr iti gasesti ,o sa te intrebe la cine ai fost pana acuma si bla bla bla.Dar intrebarea e ca daca nu se deschide pana nasti tu si iti gasesti alt dr tot pe clinicilor vei naste sau la stanca daca dr al 2lea e de acolo?Si ce ai rezolvat?NImic.Ca dr ta apartine tot de pe clinicilor ,nu?
Andreea 23+ in asteptare de un ingeras: Eric
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by onyxg1998
Pupik de la Onyx si Vlad
Pai dupa ce nasti...
Mihaser - felicitari! Am avzut si pozele - esti o gravidutza tare frumoasa ca toate cele de aici de pe forum!
Luminel - eu nu ma pricep la respectiva pb cardiologica, dar odata ce raspunzi bine la tratament sa fii atenta si sa-l urmezi cum trebuie. De cezariana nu trebuie sa-ti frica, e drept ca e o operatie care implica anestezie samd, dar nu e un capat de tara - tu si bbelina sa fiti ok!
Gabriela 24+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Luminel spune:
quote:
Originally posted by onyxg1998
Pupik de la Onyx si Vlad
mie nu mi-au revenit..pot sa zic ca abia acum incep sa le "experimentez" ...din batrani se zice ca ai arsuri pentru ca-i creste parul copilului...
se prea poate...eu la prima sarcina nu am avut arsuri dar baiatul meu s-a nascut fara par...aceasi poveste si cu cumnata mea: nepotul meu s-a nascut fara par (doar putin pe ceafa) si nici acum nu i-a crescut si n-a avut arsuri...
poate e un sambure de adevar si in chestiile astea babesti!
Lumi 24+ Elena Cristiana
gabitzam spune:
Eu zic ca nu e chiar nici o legatura intre arsuri si parul la bebe. Pur si simplu uterul creste, apasa pe stomac si e reflux de acid gastric dinspre stomac in sus.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ancaurn spune:
Buna mamici cu burtici
Va citesc de mult timp si m-am hotarat sa ma alatur voua.
Sunt o din Baia Mare cu DN 16.09.1975, UM 30.08.2007, si DPN 05.06.2008.
Pupici
23+ Dragos si mami de printesa Cezara (19.07.2003)