Am gresit. Cum repar?

Am gresit. Cum repar? | Autor: enachescug

Link direct la acest mesaj

Am doua maini stangi. Si sunt si grabita.
Cred ca am dat spam, DIN GRESEALA, la o adresa de pe yahoo de la care astept niste mesaje care au fost transmise sigur.
Intrebarea mea e cum vad daca am dat spam si cum "de-spam"?????
Please .....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Uita-te daca nu l-a mutat in bulk. Daca gaseti mesajul aclo il selectezi si-l muti in inbox. Daca l-a sters pur si simplu s-ar putea ca mesajele viitoare sa intre direct in bulk asa ca verifica si cand gasesti ce-ti trebuie il muti in inbox.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enachescug spune:

Nu e nici in bulk, nici in trash.Nu apare nicaieri. Si nici expeditorului nu-i apare ca eroare de transmitere sau spamuit.
Unde se duc mesajele spamuite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

pai asa cum am zis fie se sterg fie se muta in bulk. Se sterg adik se sterg nu se muta in trash. Daca poti lua legatura cu expeditorul roaga-l sa-ti mai trimita un mail de test si vezi unde intra. Eu zic ca nu are ce eroare sa-i dea, si nici c-a fost raportat ca spam nu o sa fie anuntat. N-am verificat niciodata daca adresele pe care le raportez ca spam sunt blocate definitiv sau doar redirectionate catre bulk automat. Daca ai posibilitatea sa verifici te lamuresti. Iar daca le blocheaza de tot cred ca poti sa rezolvi doar luand legatura cu yahoo, serviciul clienti.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enachescug spune:

Multumesc mult!!!!! Incep "lucrarile"!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

dar poti merge in Options si ai acolo Block addresses. si scoti adresa respectiva de pe lista

Mergi la inceput