Mamici de martie-Aprilie 2008!!(88)
Raspunsuri - Pagina 9
bitza037 spune:
Olga, mi-am schimbat dr. si asa a zis el sa ma duc la ddr. Lazar ca este cea mai buna in analiza asta ....si ma conformez...dar nu m-am gandit sa-i cer explicatii suplimentare.Prima data am facut-o in primul trimestru
IRINA 
+30

sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
Ali_bia spune:
gata....
ma duc sa fac papa...abia acum reusesc sa fac si eu creier pane![]()
_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de
2
Alina
30+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
burtica-30 sapt+hainute
zozela spune:
Bine ai venit Mira!Sedere placuta pe crenguta noastra!Te-am trecut si in listuta-deci,esti oficial-randunica!!
Frumusica foc printesica ta!Si burtica rotunjoara!
Raluk nu am nicio preferinta!!..Trebuie sa aiba acel..ceva..Ma intelegi tu!Astept sugestii!
Olgutza..Pariiis!!
Baga repede o cautare pe net,printeaza cate ceva si fa-i dosarel de cumparaturi randunoiului!
Ali pana la urma se lasa si cu ceva macel,sange-dar nu de la domnisorica..de pe picioare!
Important e ca sunt fresh acum!
Pofta buna!!Mmmm..
Ela..
in 34+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
mami_papatot spune:
BUna dimineata tarzie , randunicilor, si spun asta deoarece m-am trezit la 10:00..adica m-a trezit tel lui florin...
clau, ce prezentre frumoasa are randunoiul tau ... dar asa cum spui si tu, si el cu bubele lui...se pare ca nu ne ramane decat sa luam ce-i mai bun de la ei si sa ne gandim ca nici noi nu suntem pe deplin asa cum s-ar dori-o ei (desi zau, nu stiu ce e de aruncat la mine...sunt frumoasa, desteapta, harnica, aproape manechin, zau, de cand celulita, vergeturile, kg in plus, “gura mare” si alte asemenea pot deveni subiect de nemultumire...)
simonette, cum naiba se face ca dupa o sesizare se reminteaza si e si el mai grijuliu..stiu ca are f multe griji pe cap, dar si eu cate temeri si nelinisti nu am acum? eu una toata ziua ma prostesc si ma giugiulesc cu el...dar vezi, el nu e deloc asa...iar mintea mea sclaba nu poate intelege cum se face ca daca iubesti un om, nu-ti vine sa stai toata ziua cuibarit in sufleelul lui...pupicii au fost de mare eficienta...
zoze, mesajul de la naty e atat de emotionant...cel cu mamicile iuliei...dar cum am putea noi oare, care simtim fiecare pentru bebelusul din burtica ceea ce simtim, sa nu avem doar ganduri bune si sincere pentru micuta nataliei?
mstela, asa e, e suficient sa zica una din noi ceva de randunoi si e urma ne antrenam una pe cealalta ca masinariile rusesti...ca fiecare re cate-o nemultumire legata de specimenul din batatura...dar vad ca in general ne vaietam de aceleasi lucruri si per total, mnealor sunt baieti buni si pana ala urma asta conteaza...
cris, am vazut ce poate sotiorul tau si cat e de atent...dar zi-ne pleeeeeeeeeeeeeeeeeease, ca are si el partile lui rele...trebuie sa fie ceva.... glumesc, pupici amandorura si sa vedeti voi ce rasplata veti avea pentru toate prin cate ati trecut amandoi...sunt sigura de asta!
ramo_cata, pupicii si-au facut efectul...ca asa sunt eu, il iubesc prea mult pe florinel si-i vad si partile bune care nu sunt deloc putine...si-mi trece repede...
lyvy,o bilutza alba pentru randunoiul tau si de la mine...cu scorii vad ca ai o relatie f buna...mai rarutz ca-i mai dragutz...din pacate se pare ca si la voi asta este varianata cea mai buna, desi nu cea ideala...
numeioana, subscriu la faza cu alaptatul ... si cu stimularea lactatiei...
mary, asta este cel mai important,ca aveti casutza voastra si ca bebe va veni inconjurat de dragoste...in rest, recuperezi tu si cu netul iar la teveu stii bine ca nu e mare lucru...fara baza acum..
bubu, brrrrrrrrrrrrr...ce povestesti tu acolo su sfarcul...e tare neplacut...am inteles ca nu trebuie sa-l lasam pe bebe sa suga pana nu apuca bine pe tatzi, de toata partea maronie, nu doar de sfarc...si trebuie sa-i bagam un degetel pe langa guritza, sa poata sa-i dea drumul daca nu l-a apucat bine apoi sa incercam din nou...cumva sa-l ademenim pana casca mare guritza si prinde acolo tot ce trebuie...usor de zis, ramane sa vedem cum e cu trecutul la actiune...sarumana mult cu albinutele...patutul va avea 140 x 70 cm...parca asa sa zic...
nicol, si mie mi-a placut bancul...mai alesca venea dupa o mare cearta cu florinel, cu referiri inclusiv la acest capitol...si bancul a fost asa ca o delcaratie de pace...
raluka, nu e vba neaparat ca nu a suportul lui...el isi da silinta doar ca nu stie cum anume ar trebui procedat..asta pt ca asa cum au mai spus multe fete, NU A AVUT DE LA CINE SA DEPRINDA DRAGALASENIA...si acum ii e tare greu sa invete...
adriutza, dar stiu ca asa cadou de ziua ta, mai greu de uitat...ar fi fost otreaba sa vina bebe cu fundita, ca orcium grija ca ar fi prematur nu mai incape in discutie...dar, totul este bine cand se termina cu bine...si sa stii ca in ciuda kilogrameleor acumulate, m-am infruptat din toate cate ai asternut pe masa...m-am intins chiar si la portia lui cory, ca deh, nu era sa se strice...se intelege ca am un respect deosebit pt mancare, ea nu pentru mine, dar asta este alta discutie...si evident, ce-i mai deliciosi au fost pupicii!
luny,carucuiorul e f dragutz ... imi place culoarea...se face si landou ...adica asa, intins perfect? cel de-al doilea, cu mai multe piese este si fain si avantajos ca banuti...dar oare e doar asa de oha, sau chiar il au?
mihutza, pupici de la papacios...lasa turtitza sa se rumeneasca si termina cu pretentiile...acum te vaiti, dar cand oi avea colea o fetitza frumoasa i n brate, cum o fi?
doar ce am vazut pozele cu micutza nataliei...Doamne, mi-au dat lacrimile de emotie...nu pot sa cred...se vede ca pozicile sunt facute in zile diferite si se vede si evolutia iulie...eu asa zic ... m-am topit la gandul ca asa un ingeras, cu mici diferente de trasaturi, rascoleste si prin burtica mea...LE PUP DULCE PE FETELE NOASTRE SI NU IN ULTIMUL RAND PE ...RANDUNOIUL PETRICA!
cris, felicitari pentru intalnirea cu doctoresul! sa fie intr-un ceas bun si cat mai tarziua...sa se rumeneasca turtitza cat mai bine!
pupci dulci si pentru Violeta!
roxana, felicitari pentru bebele cuminte...abia astept sa aud ca esti mamica cu acte in regula de bebe 2!
olgutza, felicitari si tie pentru vestile bune despre bebe...ai fost asa haioasa, auzi...sa rontzai la talputze...hi hi hi...tare-mi e ca o sa ne rontzaie ei noua urechile de nesomn...
nicoleta, sa poarte bebe sanatos noile lui hainitze..
zozela, vestile despre fete sunt minunate...cu lapticul, asta este... nu e prima maica in situatie asta, si nici Iulia primul bebe ce se va face mare si voinic cu lapte praf... iar tu, iti spun eu ce ai...lipsa de-o bataitza...la comanda papaciosului,cu zambet si voie buna, inainte, mars!
numeioana, asa ceva am vazut eu in Mr. Bricolaj....sunt superbe desenele si au si ca cele postate de tine si alte modele...mergi sa te uiti,...eu le-am vazut acolo luni...
ce patisi maryb de pangacesti? se poate asa ceva?
bitzule, am eu o vorba, ca ma cacai ce ma cacai pana aleg ceva si pe urma ala e cel mai frumos, ce am ales eu...asa se va intampla si la tine...dupa ce il alegi,ala va fi cel mai frumos din lume...
mira, bun venit la noi in odisee...si sedere placuta cu bebe sanatos si voios in burtica!
Acus fug sa mai fac una alta pe aici ca la 3 plec de acasica...se pare ca azi imi iau mobila pt biroul preferat!
mami_papatot
+30 Honey Bunny
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
ramo_cata spune:
mirandi-=bine ai venit pe crengutza....
zoze-ai grija cu taieturile...apropo poti sa te mai faci sg?o mai vezi ca eu cu greu m-am facut luni seara mai mult pe pipaitelea...tin pumnii pt cand vei merge la dr si lui deea...bafta si asteptam numai vesti bune...
eu gatesc,fac o cirba de fasole cu carnati.n-am mai mancat de mult si am asa o pofta....sper sa nu-mi faca rau...incercam...
ramo26
+
30 sapt
bebicul_meu
simonette spune:
Pana acum am stat in bucatarie si am facut papik...

Mazare cu pipote si supa de pui cu galusti
Dar...nu mai pot de picioare...am picioarele asa de umflate de mor...Simt cum imi plesneste pielea de umflate ce sunt, iar papucii lui Laur ma strang 
Papik a iesit super-buna dar bucataria mea e varza...il astept pe Laur sa faca curat ca nu mai pot!
Ella, personal, Luca mi se pare cel mai frumos nume de baiat...si nu merge prescurtat...Ce pacat ca n-am putut sa-i spun si lui Iannis tot Luca...deh!
Mai sunt nume scurte si frumoase, romanesti... Radu, Ioan, Vlad, Barbu, s.a.m.d Succes in a alege! Sunt sigura ca-l veti alege pe cel potrivit
Miradi, bun venit pe crengutza...!!
mami de
Luca si
in 38s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
AMR 11 zile!!!!
bubu05 spune:
Pfiu...o mica pauza...ce greu e! Ciorbita e aproape gata, mai am musacaua si desertul ![]()
Olgutza, multumesc mult! E culoarea mea naturala, e un saten deschis, insa sunt si vopsita cu o culoare identica si cu nuante de gri. Acum nu prea se mai vede vopseaua, ca nu m-am vopsit de 2-3 luni si s-a dus. O sa ma vopsesc si eu inainte de nastere, sa ma fac mumoasa
si imi iau Garnier blond cenusiu inchis.
Zoze, mersi si tie. Mi-am luat Centrum materna si am luat prima pastiluta, sper sa le reglez si eu cu astea. Abia pe 18 ajung la nenea doctorul sa vad ce-mi mai zice.
Miradi, bine ai venit! Frumoasa burtica in rochita! Ce-mi place si mie Medeea!
Gata, fug la bucatareala!
Oana
28+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Simonettu- harnicutu, a si terminat papica! Ma duc si eu, sa nu raman codasa! 
Papacica, asa e, e bine cu teoria, dar practica te omoara pana nu inveti pe pielea ta. Si Vladutu apuca bine si teoretic stiam cum sa-l pun la san...dar uite ca asa s-a intamplat sa apuce...eeee, a trecut!
Deci patutul tau are aceeasi dimensiune ca al meu, am retinut!
Oana
28+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
hagiyannis spune:
Salutare, randunici!
La mesajul asta sunt tare nerabdatoare sa vad daca am scapat de moderare.. ![]()
Zoze, multumesc pt urarile de casa noua. E cam stranie senzatia (de parca nu ma incearca o gramada de senzatii stranii in perioada asta).. pana ma obisnuiesc.. ma lovesc de toti peretii si toate usile parca sunt
. Insa bulina mea o sa aiba camera ei deh..
Ah.. si nu te panica pentru nume. Eu si randunoiu suntem incapabili sa alegem ceva.. la inceput am zis Cristina!?.. La eco unde i-am aflat sexul m-a intrebat Iosup cum o cheama in acelasi timp ce asistenta ma felicita.. eu am zic ceva de Cristina si i-am raspuns asistentei un "multumesc.. sa fie.." si Iosup a inteles Cristina Alessia si asa mi-a trecut-o in rezultat.. N-am mai zis nimic..![]()
Acum eu si randunoiu am ajuns la faza de Irina.. sau poate Diana.. suntem varza!!!
Daca era baiat (cum si-ar fi dorit toate neamurile of course) eram mai pregatita.. cu variante.. Stefan (asa ma chema pe mine pana m-a scos), Alexandru, Andrei, Dragos.. ![]()
Cory, merci pentru raspunsul util. Am gasit info si pe forum.. insa fiecare cu atatea variante.. parca sunt blocata nu stiu ce am cu lista asta.. saptamana asta o termin de compus si apoi tre musai sa trimit sot la cumparaturi (ce i-a placut lui toata viata
)
Voi de unde cumparati toate cele.. k macar sa il pot ghida cu destinatiile: farmacie presupun, Carrefour..? off si de la mutarea asta suntem si cu banii in pom! :
Cred ca va trebui sa ma ridic de la orizontala sa ma bag si io prin cumparaturile astea.. nu ca n-as avea incredere in el.. dar parca nu rezist tocmai pt bb sa nu fac acest efort.. cand pt faianta si gresie m-am carat pana la Bricolaj.. sper sa ma simt suficient de bine!
Mary 32+
mami_papatot spune:
bubu, pupici!
fetelor, ce vrobiti voi acolo de mancarici, care mai decare mai delicioase...
eu am niste varzica de la mama si am scos acum niste carnitza pt gratar...asa ca asta papam diseara...
am vrut sa va mai zic ceva dar am uitat...
mami_papatot
+30 Honey Bunny
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png