Mamici de martie-Aprilie 2008!!(88)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Ela,uite la ce m-am gandit intre timp...Toma,Ian(is),Eduard,Lori,Matei/Matteo,Oliver,Patrick,Sven,Doru/Teodor,Victor,Eric...mai scriu daca mai descopar ceva
Mmmmm,ce pofta mi-ati facut cu meniurile voastre...

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am fost putin la plimbarica cu Razvanel si bineinteles ca am trecut si pe la Happy Baby si am luat pentru bebelina forfecuta de unghiute de la Chicco. E tare dragalasa!

Miradi, bine ai aterizat pe crenguta. Sa ai sarcina usoara in continuare si nastere la fel. E tare bine pe crenguta aici, sunt numai fete inimoase.

Olgutz, ce super..., la Paris! Fa-i listuta randunoiului si pentru tine si pentru bebelina.

Ali, aici sunt. Am fost putin la plimbarica, iar acum cumintica la barlog.

Zoze, si eu trebuie sa ma ocup azi de treburile astea, dar astept randunoiul ca nu ma descurc singura.

Mami, ma bucur ca ti-a trecut supararea, cel mai bine e sa ne acceptam asa cum suntem cu bune si cu rele. Important e ca cele bune sa atarne mult mai greu!

Simonette, mamicuta harnicuta ce esti, ia fugi tu acum si stai in patuc cu picioarele in sus sa le desumfli putin!

Bubu, si tu esti la fel de harnicuta ca Simo. Multi pupici.

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 36 + cu Rebecca

AMR 18 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

mamicule.....eu sunt tare cusurgioaca....si dupa ce cumpar .....mi se pare ca parca ar fi in alata parte mai frumos.....

IRINA
+30
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Buna rindunici...

In primul rind vreau sa va rog sa ma ajutati sa pot vedea si eu pozele cu ingerasul Iulia....

Simo harnicuta,harnicuta dar ai grija si de picioare,ia du-te tu si pune-te cu picioarele mai ridicate,ca nu e de gluma...

Ela bafta la defrisat,am trecut si eu prin asta,am pus-o pe sora mea sa ma faca cu benzi cu ceara si a fost o nebunie totala...ba rideam ba plingeam de durere....ITi doresc sa gasesti numele potrivit bebelui tau....

Noi sintem bine,am avut musafiri,mincare am facut ieri la ordinele rindunoiului varza calita cu costita....asteptam sa vina tati si sa mergem sa cumparam comoda.....A,si am uitat sa va spun am cumparat patutl si salteaua pentru bebe...

VA pe toate

ADELA35+cu STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari randunici si de la noi!!
Wauuuuuuuu,ce surpriza!!!Traiasca micuta Iulia...ce draguta mica,scumpa de ea!
Naty,traiasca Iulia si in curand s-o vezi voinica,in patutul ei de acasa!! Mamico,trebuie sa fii tare mandra de comoara ta!E un ingeras,mai ales imbracata in alb!
Multumim clau ca ai zis...si multumim si randunoiului ca ne-a trimis poze.Abia asteptam s-o vad si abia astept s-o vad pe viu,dar NU in spital!
Criss si Roxana felicitari pt vestile bune de la dr.
Olgutzik,traiasca grasana ta!!
Bv zozi ca revenishi..Yeeeeeeeah.E clar ca ai omorat depresia..Bv
Off,da nasol cu rezultatul analizelor!Dea Domnul sa nu fie nimik rau si sa vii cu vesti bune de la dr.
Oooo,bv zoze pt vestile bune.Traiasca Iulia,draga de ea!!Doamne,ce bucurie o fi pe mamica ei sa-si tina in brate dulcica!!
Si hai zoze si cu numele de baietzoi.Chiar nu-ti pica pe niciunul?
La fel si eu ioana,numele de baiat il am in cap de cand eram pustoaica.Numele de fetita de vreo cativa ani,la inceput nu-i prea placea randuniului,dar s-a obisnuit repede si acum numai de Teo(Teodora) vorbeste!!

Stela 28+Teodora Traseul in burtica

"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Clau, pupici mamica plimbacioasa si baietel frumos!

bitzule, asta e si ideea, dupa ce cumperi ce cumperi, adio,nu te mai uiti in alta parte...ca asa mereu vor aparaea lucruri mai faine decat ce iei!

mi-am adus aminte ce vroiam sa va inreb...voi aveti idee, bebe vine dupa UM sau dupa CRL? ca asa la mine dupa UM are 30 de saptamani si 4 zile si dpn 15 aprilie, iar dupa crl, are 31 de saptamani si 3 zile si dpn 7 aprilie...

mami_papatot +30 Honey Bunny

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Mami, 40 sapt dupa UM

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si 32+Luca Razvan

AMR 47 zile

pozici cu Alexica si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

cat despre nume si noi am fost nehotarati mai mult puiul meu..ii ziceam un nume ca nu-mi place am avut de ales intre mihai,razvan si andrei...astea ne-au placut cel mai mult si am ales andrei...pt numele de fetita ne-am hotarat mai repede....raluca maria...dar na ca e baiat...
simonette-ce mamica harnicutza...
se pare ca azi iar e zi de gatit...m-am gandit sa fac si eu niste chec dar nu am scos ouale mai devreme din frigider si sunt reci ....cred ca o sa fac maine sau mai pe seara....
va pupic...

rami26 + 30 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

revin, de fapt, vin cu noutati: cezariana, asta i-au auzit urechile dr. ieri la control... dupa framantari, plansete, rugaciuni de luminare la cap, hormoni turbati si alte cele. bebe are 3.600, la termen va avea cam 4.200,dar cezariana o tragem cam cu o sapt inainte. marti seara ma duc la marele sef Vlada in scop de pupat talpi in vederea girului pentru cezariana. dar il conving, nu-mi fac griji. ieri am fost toata ziua tulburata din acest motiv, sa ma intelegeti: sunt pentru natural, dar nu pot sa risc. dr a fost un dragut si mi-a zis ca intelege ce lupta e in sufletul meu, stie cat m-am chinuit sa ajung si eu sa spun: sunt aproape de nastere. of, iar ma ia plansul, nu's ce am.
va pup

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 37+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

SALUTARE RANDUNICI.
Am ajuns si noi de la plimbare.
va citesc si ce fericite sunteti ca-ti cumparat totul, noi inca nu ne putem bucura pt. ca sora a cumparat totul din tara si nici nu vrea sa ni le arate, a zis ca e surpriza, patutul, caruciorul, scaunul.pt. masina l-au cumparat niste prieteni de-a sotului aici si iaras au zis ca ni-l aduc in ziua cand mergem sa nastem, asa ca de nimic nu ma pot bucura sa cumpar eu, am mare boala la cheltuit bani dar asta este, voi avea timp dupa.
Si eu fetelor am o sete si glicemia e buna, asa este normal sa fie, dar in timpul travaliului e o sete groaznica.
Si noi cu sotul nume pt. fetita aveam dar cand ni-a zis ca e baietel n-am mai stiut cum sa-i zicem si am gasit pe net anume (IULIA , IULIAN -DESCENDENTUL ZEULUI JUPITER-------- )si am mai gasit ca sunt persoane luptatoare in viata nu ma mir ca IULIA lui Naty e asa o luptatoare. NOI ASA AM ALES NUMELE.
Ela POATE SA TEI EI SI TU DUPA CRITERIUL SEMNIFICATIEI NUMELUI
Va pupacim si mergem sa atipim un picut.
Va pupacim.

36 SAPTAMANI CE PUTIN PANA LA INTALNIREA CU IULIAN

Mergi la inceput