filmul "MAMA"
stiu ca filmul se numeste "MAMA",este un film muzical,actorii nu sant cunoscuti...din cate imi aduc aminte(caci eram un copil pe vremea cand l-am vazut),actorii erau din republica moldova.frumos costumati si niste machiaje de exceptie.actiunea se petrece cam ca in povestea "capra cu trei iezi".cantecele erau extraordinar de frumoase si din pacate imi aduc aminte doar de unul din ele:
"sa ma prezint,sant titi surul
si nu ma mia huliti
eu stiu ca voi,imi ziceti durul
ca la banditi"
poate totusi isi aduce cineva aminte de el,stie informatii,de unde as putea cumpara dvd-ul...care ma indoiesc ca se gaseste pe un dvd.filmul este foarte vechi si rula in cinematografe.l-as cumpara sa-l revad si eu dar as vrea sa le cumpar copiilor mei acest film.merita!
multumesc anticipat
Raspunsuri
sanziana72 spune:
Pe DVD nu l-am gasit, dar l-am gasit pe caseta video acum vreo 2 ani.
Nu mai stiu exact unde, fie la magazinele Diverta, fie la Carrefour...
Cert e ca se gaseste pe caseta video. Daca il gasesti pe DVD sa imi spui si mie te rog.
Actorii erau rusii si cel putin ea (capra - Ludmila Gurcenko) era foarte cunoscuta pe vremea respectiva.
Fiica mea a adorat filmul, si mai ales Lupul!
Uite aici niste extrase:
http://www.trilulilu.ro/claude2468/f97e217678d1a8
http://www.trilulilu.ro/claude2468/23602cbf631f67
Uite si un subiect mai vechi:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102307
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
kokorina spune:
SANZIANA....iti multumesc din suflet pt informatii,pt linkurile date!ce bucurie mi-ai facut de numa!am sa caut sa cumpar si eu chiar si caseta,desi nu am la ce sa o vad,mai simplu ar fi un dvd dar poate gasesc pe cineva care sa-mi faca dvd dupa caseta.asa-i ca filmul este excelent?stiu ca pe genericul fimului vedeam numai nume rusesti si daca tot vorbeau pe roamneste,am zis ca sant din republica moldova.oricum nu mai conteaza de unde si cum,cert este si ma bucur din toata inima mea ca exista undeva acest film.sigur copii mei il vor adora.multumesc inca o data!
sanziana72 spune:
De fapt actorii sunt jumatate romani, jumatate rusi. Dar regizoarea e Elisabeta Bostan (ca la Veronica). Mie mi-a placut enorm cand eram mica.
Dar vreau neaparat sa il gasesc pe DVD. Pe caseta deja s-a uzat de cate ori s-a uitat fiica mea.
Dragut clipul cu gemenii Ai gemeni ?
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
kokorina spune:
intr-adevar,uitandu-ma pe linkuri,nu numai ca am vizionat cu placere dar am inceput sa-mi aduc aminte din ce in ce mai multe despre film.eu l-am vazut de 2 ori si eram un pitic,apoi nu-l mai vazusem si imi pierdusem din amintiri despre acest film.plus ca l-am zarit si pe george mihaita sub o masca...nu,ca incet incet incep sa-mi aduc aminte multe.il uitasem aproape de tot.imi aduceam aminte machiajele,costumele si acel cantecel cu lupul.am crescut mare,am inceput sa ma uit dupa baieti...ma rog,alte preocupari :)....dar m-a "pocnit" filmul MAMA inca de dinainte de a naste.daa!!!!am gemeni,fetita si baiat,de un an si 3 luni,frumosi,sanatosi si bengosi.dragut clipul asa-i?cam asa ceva a fost si in burtica mea.sophia a vrut mereu sa doarma si sa stea linistita,dar pascal nu o lasa,dadea din maini si din picioare de numa...
mersi inca o data!si pt subiectul vechi
Lorreddana spune:
In film joaca si Lulu Mihaiescu (celebra Veronica), Tamara Buciuceanu, Manuela Harabor (cea care a jucat in Padureanca), George Mihaita, Florian Pitis. "Mama" a aparut in 1976, muzica le apartine lui Temistocle Popa si Gérard Bourgeois.
Am gasit un rezumat (in limba engleza) pentru cei interesati:
Mrs. Rada the Goat tells her five children to behave while she goes to the fair, and under no circumstances open the door to anyone except her. But the Big Bad Wolf, Kostika (Titi) Suru, and his nephew, the Little Bad Wolf, along with friends Rassul the Lynx and Petrika the Donkey has made a plan to kidnap the children while their mother is away. And when the eldest child, Matei, decides to disobey his mother and visit the fair himself, things start to go badly for the goat-family.
Daca aveti filmul pe caseta VHS, puteti sa mergeti la un centru de inchiriat casete si puteti sa il treceti pe un DVD, pentru a se conserva mai bine...
hristina spune:
Si eu il am si ne simtim copii cand il urmarim; ruleaza zilnic pentru pitica,dar si pentru noi!
Kasi si Victoria
Apacugheata spune:
Buna ziua. Eu am gasit acest film, pe huburi in tara, dar e captura TV si are vreo 780MB, dar as dori sa-l gasesc pe DVD, sper ca-l voi gasi intr-o zi pe undeva prin magazine, Peco-uri sau chiar pe net.E intradevar cu lipici la copii, se uita fetita mea de 5,9 ani la el aproape in fiecare zi, daca ar fi dupa regulile ei s-ar uita de cate 2-3 ori pe zi la el, dar nu ii dau voie sa stea atat de mult cu ochii la monitor. Pe huburi mai circula si cu numele de "Capra cu trei iezi", eu asa l-am gasit.
O zi buna va doresc la toti
sanziana72 spune:
Inca nu l-am vazut nicaieri pe DVD. Tot astept sa apara. Daca afla cineva cand apare pe DVD sa scrie aici ca sa stim si noi.
Apacugheata, multumim de informatii.