*Gravidute&Mamici de IASI* (22)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

V-as spune si eu buna dimineata sau buna ziua de-acu ,dar nu e buna deloc,mama ei de viata!
Simt ca ma lasa puterile...Frate,zici ca a intrat in astia.Inainte veneau acasa o data pe luna,acum vin la 2 zile si ma toaca la cap cu aceleasi si aceleasi aberatii si prostii,de m-au tihuit de nervii capului.
Offf...si acu as pleca,dar ma gandesc la copilasii astia,ca ei nu-s vinovati cu nimic si mai stau si indur.Sper pana la sfarsitul lunii sa rezolv cu mutarea si sa nu mai aud de ei in veci si-n pururi.
N-am mai putut si azi le-am zis sa le dea Dumnezeu dupa inima si sa aiba ei parte de atata bine in viata cat rau am vrut eu sa le fac lor si surorilor mele. Si s-au suparat ca-i blestem si au sarit la bataie. Da' oare de ce nu da una in mine?Uite asa poate ma fac cu casa si nu mai tre sa plec... Doamne fereste...am ajuns la anii astia sa ma bata tata? Da is normali la cap?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nonna76
Dar mi-ar placea sa-mi veniti in vizita.( de mult n-am mai avut musafiri).
Mi-am adus aminte ca pe 23 e ziua mea (de nastere).Implinesc 32 de ani.Nu-s chiar baba nu?

Fetelor,deci pe 23 o punem de un drum la Vaslui? Apoi pe 8 martie la Oana! Moamaaaa ce de-a distractie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

offf miha, lasa ca trece! o sa va mutati, si chiar daca o sa dati niste bani in plus pe chirie stii ca nu o sa te mai streseze nimeni! eventual doar proprietarul!!!

pai cat mai e pana pe 23? imediat! monica pregateste argintaria!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nonna76
As fi vrut o poza de grup(dupa ce n-am fost am si pretentii).

sa stii ca eu chiar ma gandeam sa rugam pe cineva sa ne faca o poza la toate, dar la cum se uitau toti care treceau pe langa noi am zis ca mai bine lasa!!! sigur n-a mai vazut mallul atatia bebei intr-un loc!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Si s-au suparat ca-i blestem si au sarit la bataie. Da' oare de ce nu da una in mine?Uite asa poate ma fac cu casa si nu mai tre sa plec... Doamne fereste...am ajuns la anii astia sa ma bata tata? Da is normali la cap?

cum sa sara la bataie???? deci serios, e cum spun eu: unii oameni cu cat inainteaza in varsta se dilesc!!!
miha cu tot respectul pentru ca sunt parintii tai, dar mi se pare o rautate ce fac ei acum!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Uff Miha,prin ce ti-e dat sa treci.Daca erau unii straini sau soacra mai ziceai una,alta si-ti trecea.Dar asa..Te doare cel mai rau ca ar trebui sa te ajute si ei iti fac doar rau.
Sa stii ca unii oameni se dilesc cu inaintarea in virsta.Dar surorile tale ce au?Ca doar locuiesti in casa aia(mama lor de case..) doar nu-i pe numele tau.
Poate reusesti sa te muti si sa nu mai auzi de ei.

Mai, eu ma sarbatoresc pe 23 februarie si Vlad pe 8 martie.Stefan e pe 11 martie.(Vlad e al meu si Stefan al oanei).

Oana n-ai externat soacra?Sau te-a pus sa-i faci lu' Radu sarmale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Gata, aici sunt. Nu fac sarmale. Desi, Nonna, m-ai binedspus.

Asa...acum cu mintea limpede, ca aseara eram chiauna de somn: mie mi s-a parut super la intalnire. Si mai vreau. Si chiar asa...de ce sa nu ne vedem mai des? Ca la vara sigur o sa avem rezervate niste banci in Copou. Sau niste mese la Vanatoru.

Poza de grup as fi vrut si eu, dar vezi, nu mi-a trecut prin minte. Data viitoare. Sau la cipandeala, da atunci mi-e ca or fi de alea compromitatoare si nu se pot pune pe net. Eu zic sa nu mai pierdem timpul si sa punem de pe acum la punct intalnirea de la mine. Ce ziceti: va tine de o intalnire fara bebei? (ma gandeam daca va mai tine sotul, daca ii sugetati sa stea el cu copilasul). daca nu...merge si cu copilasi. Nu-i bai. Si facem la mine degustarea? Ca sa stiu...ca pana atunci nici nu ma apuc de cura, ca n-are rost, sigur dau cantaruleste cap dupa.

Asa...daca credeti ca induiosati sotul ca e 8 martie eu propun chiar data aia. Dar cu conditia sa gasesc loc pentru party pentru Stefan pe 9, deci va mai anunt.
(imi amintesc ca mama, in tineretile ei, mergea mereu la cate o petrecere de 8 martie, numai cu femei. Mai venea tata pe seara si le citea poezii, alt sot aducea flori...dar asta dupa ce se saturasera ele de barfit. Am si acum poze...vremurile alea cand purtau toate fuste foarte scurte)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Miha, ma gandesc la tine ca ti-e greu. Cel mai bine e sa pleci ca sa nu te mai superi. Altfel nu cred ca poti rezolva, daca s-a ajuns atat de departe.

Nonna, pai da, am inteles. Pe 23 e ziua ta, deci trebuie sa sarbatorim. Asa ca...fetele, imbarcarea si la Vaslui. In ce zi pica 23? ca tot ne-a zis orarul, sa stim cand sa ajungem. Sa aiba fata timp sa pregateasca Martini. Si maslinele. Cu scobitori venim noi? Ca sa nu o punem la prea mare cheltuiala. Desi , o data in viata face omul 32 de ani, fix pe 23.

Diana, mi-au placut comentariile tale la poze. Cea mai tare a fost "super women".

Celia, Kriss!!!

Alynta, data viitoare va asteptam si pe voi.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Am gasit sa ma mut!!!!! Trebuie sa fac curatenie si ma pot muta! Pana la sfarsitul lunii sper sa por scapa de tot calvarul asta.

Poate cunoasteti un zugrav?

In seara asta dau de baut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

superbe pozele. o rugaminte: cand puteti, scriet care cum sunteti sa stie si eu care sunteti
pupici.
ma bucur ca v-ati simtit bine.

emma

Mergi la inceput