***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (49)
Raspunsuri - Pagina 16
DidiAlex spune:
Am terminat Cititorul, superba carte si ascultand-o pe Amy Winehouse am vizionat albumele Ellei. O placere sa vezi albumele fetei. mi-a scapat faptul ca ai anuntzat Barcelona dar si 2004 la Krapun. L-am vazut pe David in picioare. Cat nu e constiet ca poate sta singurel, sta. Poza care apare prima dintre cele 417 imi place nespus de mult. Nu mai sta la schimbat pampers? pp ca treci in curand la easy!?
An@ e superba fetita ta. Si imi aduc aminte ca tragea Andrada de tine sa scrii la burtici.
Vroiam sa scriu: nu cumparati genti termoizolante. parca la Kay am citit. Mai bun e un termos, se gasesc la Ikea cu 5E, si o sticla de apa rece si rezolvati mai simplu prepararea unui lapte instant.
Pepsi, La multi ani sotzului! Frumoasa poza de la juramant, dar, si David in cosu lde rufe.
Mihamora, frumos a adomrit Domi.
Copii vostri stau in patutz? ca al meu parca ia foc cand il pun in patutz!
si cat am militat pt patutzul de lemn. numai Carstea ma stie
elteka, la David merge nuk. Vezi ca-s la babywalz niste cani, de fapt e o productie intreaga. cana e diferita de altele pt ca incepe sa curga doar la atingere. Cand imi aduc aminte scriu firma.
Cand ajungi in de?
La multe lunisoare sarbatoritzilor zilei! de azi si de maine. la mine e inca 10
ancamari spune:
Doxinu - eu ii dau branzica in ziua in care o fac si a 2-a zi, asa a zis tanti dr. O pastez in castronel/borcanel de sticla acoperit cu folie, in frigider.
Va dati seama ca eu inca ma joc cu Petitul, nu?
Pepsi - multumesc pt info, atunci ma duc sa-i mai dau o tura de tzitzi, poate-l anesteziez si adoarme! Inseamna ca de-asta adoarme Petitul mai usor cu tzitzi in gura! Dintii de sus tot n-au iesit, deja am trecut de o luna de cand ii astptam. Am incercat si cu racoarea in camera, merge daca e f. obosit. Multumesc mult pt sfat!
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
DidiAlex spune:
Elteka, cana e de la Tommee Tippee. o gasesti pe site-ul de la Babywalz.de la sub de Essen&Trinken (meniul orizontal si apoi in meniul vertical) la Füttern&Essen si aici mergi pe Trinkbecher/-flaschen pagina 2. e roz/bleu si pretzul e 5,50 (linia 1 coloana 2)
David accepta sticla rareori in masina, si nu de la mine. oricum pana la 1 aprilie nu am de gand sa il intarc, merg tot pe 100% laptele de la mine dar cand nu se poate..nu ma complic
Azi, i-am dat galbenus. L-a savurat.
Si i-am dat si lauch precum si rosie ..tot borcan. O sa incep sa ii fac io. O sa pun si ceapa si o scot. Duda35 parca facea asa.
Edit: uitai. noi avem saptamanal dinti. deja 3 si nr 4 sta sa iasa. Interesanta faza cu anestezicul, dar, daca la nr 1 nu am stiut de aparitia lor mi-a mancat zilele acu
aoleuu.. Anca.. Petit-ul e pasare de noapte!!!!
Motannel spune:
Lauradi, multumesc!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
ancamari spune:
DidiAlex - de miez de noapte! in fiecare saptamana isi mai decaleaza adormirea cu o jumatate de ora, asa ca am ajuns la 12.30- 1 acum, sunt chiauna de somn mereu, el mai doarme 2 reprize/zi, dar eu nu pot sa dorm in timpul zilei. Bine ai facut ca ai militat pt patutul de lemn! Ca d-aia mi-am luat eu patut de lemn desi primisem cadou si din asta de voiaj, care acum e pe post de tarc in mijlocul sufrageriei. In tarcul asta ne chinuim sa-l invatam sa stea, in patutul de lemn doar doarme si atat, rar mai sta in el cate 15-30 min, cand fac eu ordine prin camera lui, calc, sa vada el ceva interesant in jur. Ce e ala "lauch"? Felicitari pt dinti! La Petit f. greu apar, gingia de sus umflata sa plesneasca de vreo 2 saptamani, urletele si mofturile de rigoare si nimic.
L-am anesteziat! Gata, a adormit, fug si eu la somn.
Niste poze mai noi (de acum o luna) sunt si la mine, dar nu apar in semnatura, trebuie cautat un fisier din ianuarie, nu mai stiu exact, ca sotu' l-a facut si eu nu am stiut de el pana de curand. O sa actualizez si eu in curand, saptamana asta iar suntem singurei, fara tatic, ceea ce inseamna ca o sa mai pot intra si eu asa tarziu sa vad ce mai faceti.
Kay - mult succes! Arata-ne si noua freza cea noua!
Lauradi - cum se mai simte puiul tau?
Eu i-am facut orez cu lapte praf (NAN HA2) Petitului si i-a placut! Bine, am trisat ca am pus si un pic de banana ca sa aibe un gust. Iaurt nu vrea sa pape deloc. Care ziceati ca e mai dulceag? Eu cu Danone simplu am incercat! Dar nu ziceti de Danonino, pt felul asta de iaurt Petitul e prea mic si nici nu are mare experienta cu lactatele.
Somn usor va doresc!
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
Ninutza spune:
Irinuca_usa, pentru Erika
Addinel, pentru Maria
Lavini, pentru Radu Andrei
Abras, pentru Sara Kaly
Pozici de februarie
Pozici de ianuarie
Miruna Maria, 5 iunie 2007
lauradi spune:
Neatza!
Ancamari, gata, am descoperit pozele!Ff frumoase, iar Petitul s-a facut mare, se tine destul de bine pe picioare;si vad ca e la fel ca Elias si Bobitza zambaret in toate pozele.
Ducu e bine, uimitor de bine pt un suspect de enterocolita, tocmai de aceea eu cred ca nu are.De fapt as putea spune ca e ca de obicei, a inceput sa pape mai bine si solidele, dar tot nu doarme bine,ca dintii astia ne chinuie rauMiercuri aflu rezultatele la analize.Merci ca ai intrebat!
Sa stii ca si la Ducu a durat vreo 2 luni pana a iesit primul incisiv de sus, din care una a fost umflat, dar nu pocnea.Vad ca acum si al doilea iese tot greu,desi m-am uitat si se vede alba gingia.
Referitor la iaurt, eu ii dau Tnuva, ca e si dulceag si cremos si lui Ducu ii place.Am mai incercat si Bradet si Milli, dar mi s-au parut mai acrisoare.
Hai, te asteptam sa mai scrii!
Didi, feliciti pt dintisori!
Laura si Ducu (29 mai 2007)
gabiu spune:
multumim de urari tuturor. Va pupam si noi si va uram sa cresteti mari si sa fiti sanatosi si mancaciosi
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
Alyna24 spune:
Vad ca si pe noi ne-ati cam uitat!
Dar totusi noi va spunem cate ceva despre noi:din 31 Ianuarie mergem de-a buselea si umblam peste tot, tragem de sertare, umblam dupa mami peste tot; am facut si pipi la olita(kk ink nu); dintisori ink nu avem; de 2 nopti dormim singurel in camera(babi a noastra s-a mutat si ne-a lasat singurei); mergem pe afara tinut de manute.
Papam bine, noaptea ink ne mai trezim sa papam ori laptic, ori ceai.
Eu ii mai fac uneori branzica(desi am inceput sa-i dau si Br. Fagaras si Almette) cu Brenac rosu UHt si ii pun la 500 ml un iaurtel de 150 gr.
Fructe ii mai dau :nectarina ca am gasit la Mega Image dar cele comune sunt-portocale, mere, banane si mai diversificam cu cate un borcanel din cand in cand.
Am papat si fasolica galbena si ne-a placut dar nu f mult!Ne place in schimb ciorbita de perisoare de pui si cea cu galusti.
In mare....cam atat despre noi!
Va pupam si va dorim numai bine!
Poate ne mai primiti si pe noi din cand in cand si.....cine stie...poate si la petrecere(macar un tricou sa primim si noi-adik il platim, nu moka, Dne Fereste).
Mai jos aveti cateva imagini si filmulete cu noi mai recente:
poze noi
Asa papam singurel inainte de culcare
Primul mers de-a buselea
Ne umplem timpul cu diverse
Briana in vizita
Asta am invatat de la nasica-matusica
LA MULTE LUNISOARE SARBATORITILOR DE PANA ACUM SI DE AZI, SI DIN ZILELE URMATOARE!
Am mai vazut pozici cu capsunei si toti sunt niste frumosi/frumoase!
Felicitari tuturor pt progresele facute!
Va imbratisam cu drag, Davidutz si Mami.
PS:Kay, multa bafta la Munchen si sa va intoarceti cu forte proaspete!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
doxinu spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsuri!Si io tot pentru o zi fac branzica ca se face repede si nu are rost sa fac mai multe.Io o fac cu suc de lamaie ca mi-e frica sa fac cu calciu sa nu se depuna.Asa mi-a zis dr lui ca e grasan si se depune la el sa-i fac cu lamaie.Imediat iese.Acum doarme iar io spal fac curat si mai si mananc ca daca se scoala nu mai fac nimic.Vrea doar sa stam la joaca si sa vorbesc cu el intr-una.Sunt convinsa ca stiti la ce ma refer1
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">Stef cel papacios