Copiluti de mai-iunie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Nu-i nici un ochi cred. Cu toate ca am facut un test si a iesit positiv, pal, amarat, acum seara dupa ce am fost intepenita in trafic 2 ore jumate, obosita moarta si nemancata mi-a venit ceva maro. Deci se pare ca a fost un fals positiv si vin uratii.
Sunt amarata. Daca era era chiar minune curata, prima data neprotejat. In paralel duc lupte cu sotul ca a intrat in panica, ba vrea, ba nu vrea. Si uite asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neatza!
Sunt amarata, ieri Bianca a fost vioaie si parea ca ii merge spre vindecare, azi noapte iar a ars intruna (nici nu-i mai pun termometrul de teama sa nu ma speriu), dupa o noapte de foieli si tuse s-a trezit pe la 9 si la 9 si ceva a adormit din nou. A deschis putin ochisorii si am intrebat-o cum se simte. Mi-a spus ca se simte "lau" si sa-i pun "mometu" ca are "febla" si o doare capul.
Cand are accesele astea de tuse imi cere s-o duc la wc sa vomite.
Imi trec prin cap tot felul de ganduri si nu reusesc sa le pun cap la cap sa inteleg si eu ce vreau.

Am uitat complet de servici...ma tot framant cu Bianca ce-ar fi mai bine sa fac, de fapt stiu ce-ar fi mai bine, sa n-o mai duc la cresa si s-o duc la socrii. Probabil ca sanatatea se va reface si asta conteaza cel mai mult, dar sunt la fel de sigura ca ii vor lipsi copiii si activitatile de acolo, doamnele pe care le indrageste, etc...pe cand la bunici, ce-ar putea sa faca?! sa se uite la desene si sa joace singurica, ca deh, bunicu-sau tre' sa citeasca presa, sa urmareasca stirile. Am ajuns sa ma vad intr-un cerc fara nici o solutie, ori, ori. In fine, in mai putin de o sapatamana vine sora-mea si si-a manifestat dorinta de a sta cu Bianca, apoi peste inc-o saptamana vin si ai mei (doar ca ei mai au de lucru la apartament) dar ma bucur enorm ca vin, vin si caldurile si sper sa iesim din starea asta de amorteala caracteristica iernii ca m-am saturat. Am inceput anul numa' cu raceli si n-am facut exceptie nici unul din familie, dar la Bianca vad ca tot recidiveaza.
Dar o sa fie bine in curand, trebuie sa fie!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Fetelor am aterizat si eu dupa cateva zile lipsa.

sanatate in primul rand bolnaviorilor! am fost si noi in situatia de a ajunge la urgenta duminica noaptea cu bia. Desi cred eu ca ma descurc in aproape orice situatie atunci chiar n am mai stiut ce sa fac. A inceput sa tremure de ii clantaneau dintii in gura si apoi febra f mare. I am dat nurofen si novocalmin supozitoare si tot nu i ceda febra drept urmare am zburat la spital.Spre surprinderea mea am dat de o dr.priceputa( nu de una care sa mi ceara tot istoricul si la final sa mi spuna ca tb internata sau in cel mai bun caz sa mi dea ospamox) care mi a spus ca am procedat bine doar dozajul era mic.II dadusem jumate de supozitor de novocalmin ccea ce pentru bia a fost putin pentru cele 18 kg ale sale. I am dat doar atat pentru ca stiu ca nu e ok sub 3 ani si ca stiu ca cu asta am mai scapat mai demult dar nu mi a trecut prin minte sa i cresc doza.
In rest acum e spre bine numai face febra mare e pe antibiotic si nurofen.

La multi ani Babygirl!
La multi ani Nefertari! sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput

Laura eu nu-ti mai spun nimic dar vreau sa-ti amintesti de Raluca, tipa aia care a clacat si a incheiat socoteala cu lumea asta, dar tu ai doua fetite care au nevoie de tine si te asteapta, sunt sigura ca si dupa cele 15 h de scarbici esti disponibila pentru ele cu un zambet, cu o vorba buna...crede-ma ca dupa o perioada nimeni nu-si va mai aminti cum i-au scos tu din rahat, toate faptele bune se prescriu indata ce au fost comise, asa ca la ce bun toata oboseala asta, stresul, sanatatea la cate te expui cu fiecare ora petrecuta in slujba serviciului??? Cu petele alea alergice cum mai stai?

OlgaT imi pare rau ca ti-ai facut iluzii, dar nu dispera, daca ti-l doresti copilul va veni la un moment dat, acum ai fost si bolnava, samburelul trebuie sa te gaseasca intr-un moment de relaxare, de impacare cu tine, ai rabdare..."ajuta-l" pe Fane sa nu mai oscileze atata.

Florentina si Bianca "imprumuta" diverse chestii de la desenele de pe Minimax, in ultimul timp l-a sacait zi de zi pe Domnnu primar cu telefoanele ei (de la Bibi Blocksberg) ca pana la urma cred ca i-a acordat audienta numa' sa-l lase in pace, ca de cate ori il suna nu-l gasea la birou . Maya pronunta cuvintele perfect si te distreaza cand o auzi ce cuvinte sofisticate foloseste.
Sper sa nu mai recidivam cu nimic, mi-a spus si mititica ca s-a saturat sa fie bolnava.

Nelia poate asa ar fi normal cum spuneam aseara, dar traim intr-o societate atat de elevata fata de strabunii nostri incat fara recunoasterea scriptica a valorii noastre nu putem ajunge ce ne dorim sau unde ne dorim. Ce ma deranjeaza cel mai mult de fapt e ca ne consuma multa energie si resurse...

Oana multumesc de telefon !

Gabitza multumesc de comantariu pe dropshots !

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

Mergi la inceput

Merecedes sanatate si tizei noastre, dar ce diagnostic i-a pus? Of, mai, nu se mai termina cu racelile astea?! As vrea s-o vad si eu pe Bia (ultimul link pus de tine l-am ratat)...Uau, 18 kg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna ziua!
Azi noapte iar febra, iar novocalmin. Iar tuse, iar voma. Desi suntem de 2 zile pe antibiotic. Azi insa nu a mai avut deloc febra, sa vedem cum evoluam. Si eu inca tusesc tare si ma resimt dupa atata boala si nesomn.

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna dimineata! Mai tineti minte poanta aia care circula intr-o vreme pe net, cu romanul venit in Canada si incintat de zapada alba si frumoasa ca-n povesti si care ajunge in citeva luni sa se intrebe cind va disparea kk-tul ala alb de afara!?! Cred ca in fiecare februarie-martie va intreb... Ei, asa si noi, dupa ce ieri ma plingeam ca nu mi-a placut iarna asta, a fost urita si eu m-am tirit cu copiii mei mici prin ea, ne-am trezit de dimineata ingropati in zapada. M-a chemat Octav sa-mi arate pe geam, ca si in decembrie, dar atunci incintati ca a venit iarna, spunind cum numai el poate sa spuna ca-si baga ceva in ala de mai sus alb de afara... a incercat sa scoata masina, tot aia care si-o bagase mai sus... si a plecat cu copiii pe jos la metrou. Am fost nevoita sa o duc si pe Tudora, pentru ca-mi va fi foarte greu la 3 sa ajung cu ea de la metrou la scoala si inapoi, asa gradinita e la 3 minute de metrou, macar inot doar eu cu Lisandru prin nameti. Daca ninge asa pina la 3, nu stiu cum ajungem acasa. Ii vedeam pe saracii oamenii iesind la masina, incercind sa o scoata, incuind-o si plecind pe jos... si unii lucreaza cine stie pe unde. Dar de frumos e frumos, a acoperit tot cu un strat de zapada alba si pufoasa (inclusiv abonamentul Agatei pe care l-a pierdut ieri si pe care speram sa-l gasim astazi, refacind traseul pe care am venit acasa- si nu stiu cum vom face, ca eu bani de altul n-am, am zis ca-i vind biletele la Disney on Ice si de la teatru ca sa-i iau abonament, atit de tare m-am suparat pe ea, ca atita l-a scos si l-a bag din si in buzunar, mie n-a vrut sa mi-l de sa-l tin... offf!), nu mai e ger si ninge cu fulgi marunti... ca-n povesti!

Sanatate multa bolnaviorilor! Elisor, Andutzy, Mercedes... sper sa se insanatoseasca repede si fara consecinte ai vostri copiluti si tu, Andra!

Aseara am semnat raportul facut de directoarea clubului de patinaj (in care se plingea si de responsabila complexului sportiv, aia care m-a scos pe mine vinovata ca nu tin copiii la un brat de mine), au avut sedinta si e inregistrat si in procesul verbal ceea ce a spus acolo directoarea clubului... sa vedem ce se rezolva, dar mai mult ca sigur nu vor mai accepta sponsori de genul acesta la anul. Am aflat ca au fost mai multi copii, mai mari, care s-au plins de arsuri de buze dupa ce au baut acel suc si cineva spunea ca butoaiele se dezinfecteaza cu o solutie pe baza de ardei iute si ca daca nu au fost clatite bine, s-ar putea de acolo sa fie. Vom trai si vom vedea... Agata a primit medalia de merit si o poza cu autograf de la invitatul de onoare al competitiei, un tip simpatic foc de la emisiunile pentru copii si a fost superincintata. La spectacolul de sfirsit va fi in trei numere, pe muzica de Madonna, Diana Ross si La compagnie Créole.

Gata, ma duc sa spal vasele si sa calc, am atit de multe rufe de calcat si de pus la loc, ca mi-e groaza sa ma apuc. Lisandru doarme micutul, dupa agitatia si programul de dimineata e epuizat vreo ora si ceva si doarme dus... pe pat! Sanatate si o zi buna!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

nelia, multumim de gandurile bune!
Stau si ma intreb: cum de tine pasul cu voi Lisandru la programul vostru nebun, nebun, nebun?!?! Facultate, patinaj, eu pe Horia nu l-am luat aproape pe niciunde cu mine. Am si eu o durere ca l-as stresa desi vazandu-va pe voi...e clar ca cea stresata sunt eu. Insa tot mi-e greu sa imi inchipui: cum poti inota cu el in brate prin zapada???? Cum te descurci? Imi fac tot felul de scenarii in cap dar nu par veridice....
Oricum, cunteti o familie cu o tarie mai rar de vazut la altii si aveti toata admiratia mea. Cum, ne-cum reusiti, SUNTETI TARI!

Sincer, ma simt la polul total opus...sunt persoana care ma lamentez pentru orice si ca exemplu am iesirea la ORL cu Dragos, pentru care nu am dormit 2 nopti inainte si am mers 3 adulti ca sa tinem fiara dezlanturita. Puteti sa credeti ca un copil de nici 3 ani si 18 kg are atata forta la disperare ca taica-su (ditai omu' de 1.80 si 90 si de kg) nu poate sa-i faca singur fata ?

Mergi la inceput

revin ca am recitit ce am scris si mi-e sa nu fiu gresit inteleasa: nu e vorba ca ce povestesti tu, nelia, nu este veridic, ma refer ca modurile in care imi inchipui EU, in imaginatia mea ca te-ai putea descurca ar fi nerealiste, cel putin pt una ca mine.... Sper ca ma fac inteleasa, sunt chiauna de somn si am impresia ca deja bat campii...Scuze tuturor pt incoerenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

ziua buna la voi, de pe aici de pe la noi

N-am citit aproape nimic din ce-ati scris, azi am fost la doctor sa ma reumatologeasca . Concluzia: trimitere sa fac ecografie sa vada ce am la umeri si o alta trimitere la un chirurg sa vada daca nu am nevoie de operatie la deget ca sa se indrepte , cica nu-i rupt osul, dar s-ar putea sa fie rupte ligamentele , iar eu va trebui sa decid daca ma operez sau ramin asa strimba . Cu chirurgul am intilnire pe 25 februarie, la ecografie astept sa ma sune peste vreo trei zile, apoi la inceputul lui martie merg iar la reumatologie. Atunci va vedea ce terapie/tratament voi face, posibil sa-mi faca la umeri injectabil cu cortizon , iar terapia va fi saptamini posibil luni. Gata, v-am innebunit, ma duc in durerea mea sa mai fac cite ceva prin casa. Sa nu ma dati disparuta, sint pe aici, am o stare de kko, asta in afara durerilor de miini , fapt pentru care am intrat puternic si in copil si in barbat .

Sanatate multa la bolnaviori si bolnavioare

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput