Bijuterii cadouri - o recomandare speciala

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

am cumparat si eu un set tibetan, foarte finut si dragut si am primit si un cadou
multumesc

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Ioana, ma bucur tare mult ca ti-a placut setul si te mai astept cu drag si cu alte ocazii!

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Va astept la www.bijuterii-cadouri.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Amaya - felicitari pentru magazin, sunt foarte frumoase, inca nu m-am decis ce sa iau(ca imi plac prea multe ....!!!). Am o intrebare retorica: preturile sunt reale ? Adica un set de 3 piese este chiar 60 ron, adica 600.000 lei vechi ?

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003
"Iubiti-va parintii, caci viata fara ei este inspaimantatoare si absurda".

Mergi la inceput

Sasha.p, multumesc mult pentru laude!
Da, preturile sunt reale si mai ales corecte...cum am mai spus in cadrul acestui topic, am deschis acest magazin din doua motive principale: pasiunea mea pentru bijuterii fantezie si fiindca eram satula de magazine cu bijuterii fantezie la pret de metale pretioase...multa lume se gandeste ca preturile mici denota calitate scazuta tocmai fiindca s-au obisnuit sa plateasca sume exagerate pe articole similare insa eu garantez pentru calitatea produselor din magazinul meu iar daca exista nemultumiri primesc produsele inapoi fara nici o intrebare (pana acum nu s-a intamplat acest lucru).

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sefor@ spune:

Amaya, mi-a placut foarte mult magazinul tau si cred ca o sa-mi comand si eu de la tine in curind. Multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

sefora, bine ai venit!

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Marimea 50 de la inelul din categoria seturilor cu perle, e cea mai mica? Ca eu de marimea cea mai mica am nevoie :)

tzontzo manager

Mergi la inceput

blue_rain, imi pare rau ca raspund atat de tarziu...da, 50 este marimea cea mai mica pe care o am!

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Am si eu o intrebare ... seturile cu cercei (perle) - cercei pentru gauri sau clips (scuze dar nu e clar in poza). Eu n-am gauri in urechi si nu intentionez sa-mi fac. Exista set cu cercei clips?

Sorana si Monica (6 ani)

Mergi la inceput

Buna Sorana! Cerceii din seturile cu perle sunt cu surub, in concluzie este nevoie de gauri. Din pacate nu am nici un set cu clips.

Comorile mele

Mergi la inceput