Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (76)
Raspunsuri - Pagina 9
Piciulika spune:
Gema, ce gema mica ai tu, cu ochisorii mari si scanteietori!
Maria, itzi spun eu de ce e trista: nu l-a vazut pe zambaretzul de Michael de multa vreme. Ia bagatzi voi un ochi la noi – sa vezi ce ras molipsitor are! Pup Teodora mica si melancolica.
Deja mor de curioasa ce urari mai are Luy… esti su-per!
Slippers, Mihai sa se spele pe maini pana la loc comanda… offf, numai asta nu-tzi mai lipsea! Pup, pup, pup, ca altceva nu pot face!
Ce vesel e Cristi de Cecilia, indeed!
Ce-mi vazura ochii!!!! Stefan cu… !!! [inima sparta in nshpe cioburi mici-mititele] Oricum, respect: a lucrat-o fin: o atingere ca o boare… fire romantica. Nici nu-i spun lui Michael, ca se pune pe plans… adio zambetele de azi – vezi pozele.
Tare de tot trusoul lui Mihnea - abia astep sa-l vad! (eu deja am zis cum va fi: al meu e mai formal, la papion. …desi fetili din ziua de azi vor de astia, mai fashnetzi, mai sportivi, asa.)
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Piciulika spune:
Bernix, fain de tot - savureaza din plin ce a mai ramas. Mai, noi avem botez pe 17 – vrei sa am cosmaruri pan-atunci?! Brrrr…
Si in plus: you’re so sweet. Merci! Nici eu nu mai vreau sa plec. … doar ca voi pleca la servici in martie si voi deveni… pe cale de disparitzie. Pupici la drosophila ta dragalasha. Si tzie! Si lui Bobo, fara de care toate acestea nu ar fi fost posibile. (legatura ta de azi si... Degetzica!)
Rox, Alex a prins esentza vietzii!
Despre Tomitza: Sabina, stii ceva de ea? Are globulii de samabata trecuta, dar spunea ca o chinuie o raceala… I-am dat PM si nimic. Hmmm…?! Sper sa fie de bine linistea asta.
Urmy, tare frumos companion de spa ai! Si stie unde se iese la tzarm!
Si_Bv, ma bucur daca te ajuta foto-sfaturile. Eu nu pot face blog asa de sensibil on-line. Mi-am cumparat un caiet mare si frumos si un stilou, special pentur asta, prin decembrie. Dar nu am liniste sa scriu, si daca ma gandesc mai bine, ma buseste plansul… sunt atatea de pus pe hartie, si atat de ...intime cumva!
Si mai am si o problema, tehnica: am uitat sa scriu cu stiloul: scriu cu stanga si trag cozi de cometa dupa toate literele, ca nu-i uscata cerneala.
(Apropos - Michael e 100% stangaci: din burta deja isi sugea doar degetele de la stanga, mai era o chestie din primele zile/saptamani, cu capul: si-l tzinea preponderent pe stanga – alt semn din partea emisferelor lui foarte cerebrale; iar acum apuca totul cu stanga intai!)
Gata, ultima care iese sa stinga lumina! Cred ca-s eu...
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
devylla spune:
Piciulika am cautat in toate mesajele pana am dat de acel cuvant...cred ca vroiam sa scriu ciocolata.Eram cu mogalneata in brate.
Avem o insemnare noua,stiu ca tu Bernix erai interesata de obiceiuri japoneze.Oricum sper sa va placa.
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
slippers76 spune:
Buna dimineata. poftiti la
Sa incepem cu urarile.
La multi ani "decanilor" Ryuji si Naoki, care implinesc sapte (sapte!!!!!!) lunitze!
Multe lunitze si anisori inainte dulcetelor si papanashilor care implinesc 5 luni:
Raisa de Mada Ele07
Ana Alexandra de Anca Tamas
zambaratz Cristian Matei de Cecilia L
Yannis de Annisia
Cristian Mihai de Andreea 11
Aceleasi urari si pentru Stefania de Crisjo, care implineste 4 lunitze.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Ati avut ceva activitate aseara!
Bernix, sa-ti priasca sederea la Breaza. Si sa va traiasca micutza crestina. Hi, hi, abia astept s-o vad pe Degetica.
Teo , sa inteleg ca te-ai tinut si tu de vizite, impreuna cu Sim, nu? Frumos, frumos trusou. Cred ca ar fi bine sa va ganditi si la costumele de nunta, ca vaz ca pretendenta isi cauta deja bentitza cu cristale.
Am vazut si pe Romeo si Julieta lui. Romantici, romantici... Of, eu inca plang ca ne-a "suflat-o" Stefan pe Maria de sub nas. Si Vlad plange... se smiorcaie langa mine...
Piciule, pupam zulufii ursuletzului blondutz. Mihai nu numai ca se spala pe maini in dusmanie, dar nu mai are voie sa coboare de la etaj. I-am pus embargo.
Rox, dupa faza cu televizorul, nici nu ma asteptam la judecati mai putin profunde din partea Alexandrei!
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
gabitz78 spune:
neatza..
mey, pe mine m-ati uitat?ziceam ca vin si eu la intalnire!
wow ce de amorezi p-aici! se cunoaste ca se apropie ziua indragostitilor!
urez si eu la multe luni micutilor sarbatoriti de azi! sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa le dati parintilor numai motive de bucurie!
va pup dulce...revin...
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
cecilia L spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Hihihi, Cecilia, trebuie sa ii dai un miel Rodicai pt ca i l-ai botezat pe Darius
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
ai dreptate, asta este il dau
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://good-times.webshots.com/photo/2317102890101313810cSguxP
isabeluta spune:
Neata intai de toate la o cafea, lapte, ceai sau ciocolata!
Uite aici ceva lamuriri despre "dorinta bebelusilor de a sta in picioare" la aceasta varsta:
Q: My baby pulls himself up a lot. Can this hurt his legs?
A: No, pulling up is a natural developmental stage, and your baby won't do it until his legs are strong enough to support him. Most babies start to stand when they're about 8 months old, but some do it much sooner and some do it later. "Pulling up is an important milestone showing that your baby has the developmental coordination to start to walk," says Sajjad Yacoob, a pediatrician at Children's Hospital Los Angeles. Even if your baby looks wobbly to you, he's not going to do himself any damage. In fact, as he practices raising himself to standing, he's strengthening the muscles he needs in order to walk.
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
cecilia L spune:
Buna dimineata, sper ca pt voi o fi buna, pt mine nu, m-a trezit un telefon si acum sunt cu capsa pusa.......dar, mielul il dau Rodica, sa sti, la vara trebuie sa ne vedem, avem motiv......hihi.
Ana multumim, chiar asa face puiul meu 5 luni, ce repede au trecut.
Uram si noi La multi ani! dulcetelelor si papanasilor de azi:
pt 7 luni
Ryuji si Naoki
5 luni
Raisa de Masa ELE07
Ana Alexandra de Anca Tamas
Yannis de Anisia
Cristian Mihai de Andreea11
si pt 4 lunite
Stefania de Crisjo
sa fiti sanatosi, frumosi si norocasi, iar parintii vostri sa se bucure de voi.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://good-times.webshots.com/photo/2317102890101313810cSguxP