Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (76)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Am tot citit pe-aici, printre picaturi si-am aflat de o mulzime de bolnaviori. Sper ca acum sunt cu totzii sanatosi si ca a trecut artea cu racelile pe iarna asta. Io as cam vrea sa fi trecut si iarna, da' sa vedem...
Rox, tare rau imi are de concediul ratat, bine ca acum puii sunt bine.
Ana, tu vad ca esti incercata rau-rau. Toata familia are sau a avut probleme de sanatate. mamica obosita care trebuie sa aiba grija de totzi.
De Bee, ce sa mai zic, cu bb la terapie intensiva...
Si am mai citit si de gabitz, Andries, myral.
Multa sanatate tuturor, barintzi si bb-ici!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata, ma duc sa culc fata poate o fi nevoie de consolare dupa meci. Sper eu desi cam slabe sperante. Noapte buna!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Din filosofia de viata a Alexandrei:

- Despre familie. Mami este sotia lui tati. Voi sunteti parinti. Parintii sunt valabili numai pentru copiii lor
- Baietii sunt doar pentru a fi printi pentru fete
- Tati e suparat ca a ratat Romania, eu nu o sa ratez niciodata.
- Eu nu ma casatoresc niciodata, raman cu tine mami. Andrei cred ca se casatoreste cu alta fata.

Si lista ar continua. Asta seara are limbarita.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

ce dulce e!
pai tu baga la cap tot ce zice si mai spune-ne si noua ,ne mai descretim si noi fruntile
pt ALEXANDRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

ce dulce-i alex....

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

V-am promis poze de la vizita de azi.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Vrea si Mario asa dulcetica ochioasa
bebicilor indragostiti

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Am citit ca facetzi planuri de inalneala. Vreau si io, please, sa nu fie trcerea prea brusca de la binele de-aici la "huzurul" din Bucuresti.

Nu pot trece cu vedea nici revenirea Piciulikului- tare, tare bear-family(sa nu mai pleci niciodata de la noi Piciule!), nici retragerea Annisiei, pacat, nici mesajul Ritei .

Mergi la inceput

Multzumim tuturor celor care si-au amintit de Degetzica la implinirea a 5 luni si intoarcem si noi urarile, cu intarziere celor care au sarbatorit 4 sau 5 luni zilele trecute.

Luy, sunt fantastic de frumoase urarile tale personalizate! Io trebuie insa sa fac o rectificare: Degetzica n-a fost grabita, n-a ales ea ziua in care s-a nascut, ci asa a considerat ginecologul si neonatologul.
Chiar ma intrebam zilele ttrecute ce importantza mai au in astfel de cazuri zodiile cu ascendentzi si tot tacamul.

Hai sa zic si iodatele tehnice de 5 luni, ca nu cred c-am apucat: 6,110 Kg si 61cm - categoria drosophilla (habar n-am daca asa se scrie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Iubitele mele, vreau doar sa apuc sa va multumesc din suflet ca v-ati gandit la mine. Face bine la pisic. Scriu mesajul asta scurt sa ma asigur ca mai prind macar pe cineva treaz. Eu abia acum am reusit sa intru, si cand am vazut cat ati scris azi .

Va iubesc. Pe bune

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

diwana ai petrecut ?sau inca mai petreci?

Mergi la inceput

Teo, sanatate multa si relactare fara probleme!
Aceleasi urari pentru Tomitza si Naty a ei! Nu-mi vine sa cred prin ce alvar a putut trece biata mamica! Sabinelu, m-a impresionat implicarea ta!

Si_bv, parca tu vorbeai de Egipt. Io am petrecut acolo 2 revelioane si m-am simtzit super, insa la intoarcere am racit de nu m-am vazut, si io si Bobo, din cauza diferentzei de temperatura. Am vazut o multzime de copii , dar de pe la 2-3 ani. Nu ai motiv sa-ti faci griji de conditzii, atat timp cat ai certitudinea ca vei sta intr-un complex de 5 stele, insa ai grija cu agentziile lui peshte-prajit de pe la noi. Io personal m-as feri sa duc un bb asa mic acolo din cauza diferentzei de temperatura de la zi la seara (in dec-ian sunt 28-30 grade ziua si 12-14 grade noaptea, la 4 e soare de plaja, iar la 5 e noapte). Cea mai blanda perioada (si cea mai buna pentru scuba-diving) e octombrie.

Mergi la inceput