Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (76)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

Cuscra,duamna Carpatina a citit-o pe fi'ta.Moare de dorul lui Mihnea,ca si mine dealtfel!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

duamna carpatina are dreptate ca de obicei ,mi-a spus fimea ce o apasa :in primul rand dorul de Mihnut ,acum mai nou si grija sa nu il fure alta fata daca-l duce mama lui la intalneala ,dar mai are un of mare ,tanti Luy i-a bagat in cap ca ii sta bine cu o bentita cu cristale swarovschi ,dar tati nu vrea sa-i cumpere ,zice ca mai bine ii cumpara o garsoniera in bucuresti ,si ea nici nu vrea sa auda ,ea vrea bentita cu cristale ca sa o placa soacra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ma retrag si eu, ma duc sa am grija si de tati

Marta, am vazut pufoasa cea frumoasa. Ce a obosit-o shoppingul

Piciulika,

Noapte buna.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

http://www.flickr.com/photos/21367727@N02/
Trusoul lui Mihnutz de botez!Cam sportiv baiatul meu,dar tre' sa alerge tare la Targoviste!
Cuscra,zi-i Teutei sa aleaga ,,garsonera'',ca peste 1 an o vinde,isi ia si apartament si bentitza!Hahahahaha!

Mihnea

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Mama lui Mihnutz cu greu s-a ,,indesat'' intr-o marime 14!Dar vine soarele si pe stradutza mea!
asa e si soarele meu:cu dinti!
Picio?Nimic?

Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

intr-un final. Sunt aproape la zi cu cititul, dar de scris...
Intai ceva despre noi si pe urma vad eu ce-mi mai amintesc sa raspund.

Suntem inca la Breaza, intr-o relaxare totala si o lene maxima. N-am spalat nici macar un pahar de aproape 2 sapt. dar se termina urand binele asta.
Degetzica e bine, s-a adaptat relativ usor, s-a imprietenit cu toata lumea, rade mult, in hohote. Saptamana trecuta a fost un soare orbitor si-am stat mai mult afara.
A trecut si botezul, aproape fara urmari, cu ceva muci pt bb si durere in gat pt mine.
In week-end ne intoarcem la Buc.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

TEODORA frumoase hainute ,sa le poarte sanatos ,iar la tine pe straduta tot e bine ca e soare ,cu dinti cum o fi ,dar e soare ,si apoi pana oi fi soacra mare ai tot timpul sa slabesti ,oricum tu esti o frumoasa si o cocheta si o optimista incurabila .
Sa ai o noapte linistita .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Din filosofia de viata a Alexandrei:

- Despre familie. Mami este sotia lui tati. Voi sunteti parinti. Parintii sunt valabili numai pentru copiii lor
- Baietii sunt doar pentru a fi printi pentru fete
- Tati e suparat ca a ratat Romania, eu nu o sa ratez niciodata.
- Eu nu ma casatoresc niciodata, raman cu tine mami. Andrei cred ca se casatoreste cu alta fata.

Si lista ar continua. Asta seara are limbarita.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Despre botez acu'...
Mai fetelor, afundarea in cazan mie mi s-a parut o barbarie. A urlat pitica mea pe urma de n-a reusit nimeni s-o potoleasca. L-a impresionat pana si pe preot carea incercat de vreo 2 ori sa-i indese suzeta in gura, doar-doar s-or mai potoli urletele si nimic...
Era rosie-vanata cand in final, am ajuns la restaurant (a tzipat si tot drumul pan acolo). In fine, bine c-a trecut.
Petrecerea a fost ceva gen chef, cu fosti colegi de liceu, muzica din tineretzuri si dans pana in zori. Undeva pe la 80 de persoane.
Am apucat sa ma dantzuiesc si io, ca mi-era dooor.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

BERNIX sa-ti traiasca mica crestina .Relaxeazate si leneveste pana in ultima clipa ,o sa duci dorul la astfel de clipe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sim, si eu am oarece planuri...dar a pierdut Romania. M-ati dat pe spate cu idila copiilor. Asa dulci sunt ei.

Maria, nu iti face iluzii, cuscra-ta nu cred ca agreeaza cumparaturile prea scumpe ca ii goleste buzunarul baietului.

Teodora, drrrrragut trusou.

Bernix, ma bucur ca sunteti ok. Ma tot gandeam la voi si am vrut sa te si sun. Te las sa te mai relaxezi. Poate veniti marti la intalneala. Nenica ce chef ati avut...incredibil. Botezul chiar e cam brutal pentru copii, eu am tot zis-o. Noroc ca nu tin minte mititeii.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput