Gravidute si mamici de CLUJ - 53
Raspunsuri - Pagina 5
geanina-nica spune:
BUNACE REPEDE VA TREZITI,mi-e si rusine de mine ca sunt o somnorila,no bine dar m-am trezit la 3 si la 8 a papat si sa- culcat si m-am pus si eu si ne-am trezit amandoi pe la 11
iri am fost la cumparaturi aici deja au introdus hainute noi de sezon,pur si simplu nu sti ce sa cumperi toate-s fruoase mai ales de fetite.normal cati-va euroi s-au topit na ce sa fachihihihi
in park nu am mai ajuns cu atatea noutati iiiiii poate mergem dumineca ca aici se anunta un timpt super.
O sa murim de sete ca aici nu pica un strop de ploaie,se seaca raurile.
GEANY SI ALVARO http://www.flickr.com/photos/gfan/
Gabriela77 spune:
Oana, eu nu i-am pus fir din ala rosu, socra-mea cand vine tot ii afce descantece...Cu....cealalta problema, nu stiu, ca nu am mai incercat, odata doar si parca nu a mai fost chiar asa rau, asa ca trag speranta ca va fi mai bine. Un lucru e clar, trebuie exercitiu!
Anca, deci si tu ai fost incantata de Albena? Pai unde pune neamtul mana...Eu am ales varianta tocmai ca au conditii f bune pt copii, chiar bebelusi. NOi alegem all inclusive, tocmai pt ca am auzit ca altfel, nu sint tocmai ieftine.
Multumim mult fetelor de urari!Sa dea Domnul sa fim sanatosi!Adevarul e ca am un sot...de milioane! Acum m-a sunat sa-mi zica ca mi-a gasit masina si o ia! No, asta da cadou...de ziua lui! hihihi
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
dpop spune:
ce cadou frumos!
puisor, nu stiu ce sa zic cu medic. alea, mie mi-a prescris dr de fam de cateva ori medic pe prospectul carora zicea interzis in sarcina si alaptare, ba chiar si pt bb, sa o dau cu betadina pe la buric, si scrie mare pe recipient ca nu e voie la copii asa mici.
ma rog, eu am preferat sa nu ma risc si nu le-am folosit...
bea mult mult ceai, ajuta sa se 'curete' rinichii de infectie. eu de obicei la infectiile astea minore nu iau nimic dar beau lichide non stop si in cateva zile trec
mami de irina
geanina-nica spune:
ELENApur si simplu mi se face un nod in sstomac de nervi, cu pateniile pe care le ai cu medicii,eu as face un scandal ca si-ar aduce aminte de mine mult timp,totusi ce nesimtire.sa dea d-z sa fie bine
ALEXNU are de ce sa-ti fie frica de mare cu TEADRIS,eu am fost la mare,cu ALVARO si avesa varsta pe care o s-o aiba TEADRIS,l-am dat cu multa crema cu protectie maxima un batic de pirat pe cap,in rrest cu cocoselul la aeri-am pu7s o piscina in care am pus apa din mare si se juca acolo cu jucariile lui se simtea ca si in rai,mi s-a ingrasat in luna aceea 1 kg.in mare l-am bagat cu colacel special ptr.bbei.sa vezi cum dadea din picioruse ca o ratusca
redaipana mananca ceva e bine,al meu a stat o saptamana doar cu ser,important e sa bea lichide apa ceiulet. insanatosire grabnica.
gabrielama-i fentat eu am crezut ca concediul e acum peste 2 sapt.HIHIHIHIHIHI,dar cred ca-i super in bulgaria,am auzit si pe altii ca-i fain.
LA MULTI ANI LA SOTUL TAU SI DESEARAcina romantica eeeee
OANA eu i-am pus o bratarica rosie facuta din margelute mici mici mici asa impletite,i-a facut-o bunica.spanioli ziceau ca ce modern e hihihih
geanina-nica spune:
puisorincearca spalaturi cu ceai de galbenele,e bun.
GABRIELA ala da cadou,
Victo spune:
elena, eu am fost la farcau, tot la pedi 2
lore, in mar poti pune u bocatica d eunt
da Gabi eu t e intrebam, caci mi se pare ca ai nsotri prunci mananca cam la fel.e..pai atunci f bine ca mai mananca o masa de la tine.are deja 5 luni..sa o mai tina asa pana face 6 luni si poti spune ca ati reusit sa faceti un lucru imp. pt. ea.
si eu am lapte mai mult dimineata. in restul zilei..cam slabut..
la multi ani sotului!
wow..asa da cadou..ce masina, ce masina?
cd se trece la nan 2?
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
RAMONELLA spune:
Salutare!!!
Am fost ieri la Neo Gym...Doamna Mitea nu m-a prea lamurit...cert e ca nu trebuia sa-i introduc laptele praf...asta inseaman clar moartea alaptatului...s-a uitat la sanii mei sa vada daca mai curge ceva...dar nu,gata s-a oprit de tot...dar si daca mai era,oricum Bea nu mai vroia sa ia sanul in gura...
A zis ca daca ii pun mai mult lapte praf se deshidrateaza...si am intrebat ca ce sa fac atunci???Mi-a raspuns cam sec ca daca l-am ascultat pana acum pe medicu de fam ,sa-l ascult in continuare......
In fine,ea recomanda diversificarea sa se faca la 5,6 luni.
In legatura cu mierea,cica se poate da,daca e de la apicultori cunoscuti,si daca e proaspata...si cica si zahar se poate da,si biscuiti...ca alergie la gluten doar 1 la milion face...nu e de acord cu cerealele...ca au conservanti....
Am hotarat,singura...sa nu ma certati,stiu ca nu e prea bine...sa schimb laptele...am luat Novalac,e facut de francezi,si asta parea cel mai ok de la farmacie...a zis tipa ca este foarte cerut,ca vin cu retete de la pediarii...in plus e pt colici si gaze...Bea trage niste parturi de zici ca trage cu tunul!!!
A papat 140 ml pe nerasauflate.Nici nu a luat bibe de la gura!!!Si e foarte bun la gust fata de Nan.Sper sa-i mearga bine cu el...
Gabi,La multi ani sotului tau!!!!La cine ati fost in Floresti,nu cumva la Geaorgiana???ca noi de la botez vrem sa mergem si ne tot zic ca-i noroi si ca ajungem foarte greu acolo.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
Raluca spune:
salutare..pe fug caci ne pregatim de vaccin
gabitza, La multi ani sotului...distractie placuta deseara!-cand udam masinutza?si noi vrem la mare...cat mai aproape si mai bine asa ca vreau detalii, hotel, cand ai vreme
Co, lasa mamam invatatu' ca nu merge pe vremea asta!
Ramona, dr. Mitea e mai ciudata ca sa nu zic ca e ofticoasa rau asa ca....urmeaza-ti instinctul. Si ilinca a fost tot timpul subgreutate dar sanatoasa tun!
Oana, papa Maria?
Elena, n-ai facut scandal?????mama lor de nesimtiti...ca altfel nu poate fi numita tanti dr. !!!!
al meu copil nu mai doarme decat afara..asa ca de vreo ora sta in ploaie-cu husa, normal, iar eu il admir pe geam!!!
gata, ne pregatim de vaccin...mi-e cam teama!
RAMONELLA spune:
Maria imi pare rau,dar sti tu,ca la noi,la nimeni...
Victo m-am uitat la pozele tale si piticul tau parca seamana putin cu Bea...asa la capusor ca il au rotund...uita-te si tu.
Lore imi pare rau ca nu papa puiutul...dragu de el...
Si la Bea ii tot curge ochisorul...mi-a dat niste picaturi facute la farmacie..nu stiu cum le zice...si a zis ca nu se poate face nimic,sa continuu sa-i dau..
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
velenamaria spune:
am revenit..multumesc ptr incurajari...stiu ca avem un sistem de sanatate aiurit si cand ma gandesc cati bani din salariu merg spre sanatate..ptr nimic.
bine ca am reusit sa-l adorm pe edi si de 2 ore doarme saracutul chiar daca se mai misca si screme prin somn. cel mai mila imi e de el cand plange in somn cu ochisorii inca inshisi ...ma doare sufletul.speram sa rezolvam problema cat mai repede.
RAMONELLA..si eu am fost tentata sa introduc lapte praf , ptr ca eram sigura ca edi nu se satura la san mai ales seara cand era mai putin lapte. dar , la sfatul unor mami de pe forum ( mutumesc) nu i-am dat chiar daca se culca mai flamanzit..se trezea pe la 11-12 noaptea si papa la san de mai mare dragu. si nici diversificarea nu o incep inca desi multi mi-au spus ca atunci se rezolva si problemele lui cu burtica. acum oricum astept sa vad daca totul e ok si o sa incep cu suc de fructe pe la 5 luni. am vazut ca esti tare nedumerita in ceea ce priveste diversificarea....si eu sunt la fel dar o sa incerc sa combin mai multe pareri si sper sa gasesc ceea ce e cel mai bine ptr noi. apropos de asta..am citit undeva ca e bine sa se dea fructe la bebe si erau pomenite mai multe printre care si capsuni!!!eu stiam ca nu e voie pana are bebe 1 an...asa ca ..vom vedea ce si cum..
mami si edi
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj