Gravidute si mamici de CLUJ - 53

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

multumes mult, Lore!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

gabi, LA MULTI ANI sotului!!! distractie placuta diseara atunci

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Multumesc, Diana! Filmulet vrei? de la cina romantica??? hihihi

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna dimineata!

gabriela - la multi ani fericiti sotului tau alaturi de familia sa minunatat ! cina romantica???? hmmmm! inseamna ca acum e mai bine cu .....???? ma bucur!

velenamaria - asta este sistemul la noi! sper sa fie totul ok! si eu cred ca un cabinet particular ar fi mai ok! din pacate eu nu iti pot recomanda nici unul!

loredana - sper sa isi revina repede printul tau!

Oana-Alina si Maria-Teodora

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

hihihihihi

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

multumesc de raspunsuri fetelor...habar nu am ce o sa fac exact. la interservisan nu merg ptr ca am fost o data( ptr mine) si am vazut o gramada de copilasi asteptand la usa unui cabinet de m-am ingrozit. daca as sti ca ne primeste un doctor cu programare asa cum trebuie si ca nu ne pune sa asteptam la rand ptr ecograf..ar fi altceva. oricum am sa sun si la altce cabinete sa vad ce si cum....multumesc ptr incurajari.

mami si edi

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

voi ati pus ceva rosu la bebei?

Oana-Alina si Maria-Teodora

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

DIANA-ne-am facut si noi programare la medstar...sper sa fie ok.multumesc ptr informatie. doamne da sa fie edi bine pana atunci, adica sa nu se agraveze.....cand ma gandesc ca doctorita de la ped.2 ne-a trimis acasa fara sa se uite la el...ufff .

mami si edi

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare,

ma enerveaza ploaia ...,socrela tb sa mearga cu Sorana la control pt analizele gratuite (alea de la minister),am vb cu med de fam sa o primeasca azi la 13 si acuma cuma sa mearga pe ploaia asta...tb sa reprogramez !

Gabi,am fost anul trecut la Albena ,e foarte frumos ,nu se compara cu litoralul Romanesc,e total alfel,e curat ,frumos,hotelurile au gradini cu flori ,nisipul,apa curate!camerele de hotel nu se compara cu cele de la noi ,curatenie,prosoape albe impecabile ,lenjeria .era scumpa mancarea si bautura de la terase.

La multi ani,sotului tau!,multa fericire si numai bucurii alaturi de fetele lui dragi!

Bex,mai am un ex. maine si scap,abia astept!bafta si tie,si spor la invatat.

Lore,sanatate puiutului tau. la Albena majoritatea hotelurilor au piscina cu mini-AQUA MAGIC incluse .

velenamaria,vai peste ce nesimtita de doctorita ai dat,eu cred ca ii faceam un scandal de toata frumusetea,sa stii ca nici la particulari nu se respecta programarile ,dar nu e nevioe sa astepti la usa ,mergi cu cineva si intri doar cand iti vine randul.
sanatate infinita.

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Nu prea apuc sa va citesc decat pe sarite.
Lore, tinem pumnii sa scapati cat mai repede.
Gabi, La Multi Ani, pentru ziua sotului si multa, multa fericire.
Cred ca de ieri m-am captusit cu o infectie urinara. Medicul de familie mi-a zis sa incerc pt. inceput cu Urinex. Dar la farmacie pe prospect am citi ca ii contraindicata folosirea indelungata in timpul alaptarii. Pe internet scrie ca e co0ntraindicat numai in sarcina. Stiu ca careva dintre fete au mai avut probloeme si vroiam sa stiu daca ati luat urinex sau uricol.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput