Gravidute si mamici de CLUJ - 53
Raspunsuri - Pagina 19
ALEX29 spune:
DELIA draga ce bine ca a pus la loc puiutzu tau 
MELI pai toata lumea vine cu bebe
sau e cineva care nu si ia bebelashu ?
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
redai spune:
Buna dimineatza!!!Am baut o cana maaare de cafea. Dar accept si de la voi.
Nico succes la vaccin.
Trisia,cauta alt medic, nu Nanu.EU nici de Butnaru nu am auzit lucruri prea bune. Adica eu nu le-as accepta. vecina de deasupra mea a fost o data la el si fuma in timp ce ii facea eco. Va dati seama? I-a spus ea sa o stinga dar dr nu i-a prea convenit.Si bine ai venit printre noi, te asteptam mai des, si scrie mai repede cele 10 mesaje ca sa para instant ce ne scrii.
Victo, lasa ca o sa vezi ca o sa iti placa. Vii aici la mine pe strada si ne plimbam, si pana la vara se face si spatiu pt copii, loc de joaca. Daca strigam m tare putem sa vb de pe balcoane
Daca e acela care cred eu blocul suntem foarte aproape.Tamplaria de la geamuri este maro.nu?Eu sunt cu vreo 150 m mai jos decat tine, pe cealalta parte.
Diana, Meli pana la urma sa stiti ca nu i-am facut poze. Tot am amanat pana au trecut.Numai la asta nu am putut sa ma gandesc. Eram foarte suparata.
Victo Cand cumperi huggies sa fii atenta sa fie cu verde mai mult punga si sa fie super flex.Nu sunt bune deloc cele cu rosu, premium sau asha ceva.
Co mersi de felicitari
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
redai spune:
Meli eu il iau si pe sot si pe bebe si pe prietena cu sot si bebe din burtica ![]()
Alex face vecinu asta niste torturi si mancaruri
. dar el face nu sotia.E foarte bun
. De multe ori ne cheama la masa duminica.
Kitzy eu nu am fost nicaieri asha ca nu t pot ajuta.
Mai Delia eu tot te-am botezat pana acum si tu nu zici nimik?Eu tot diana te-am facut de cand scriu aici si tu taci
. Scuze,dar daca nu citeam ce a scris acum Alex continuam tot asha

Poze David Vlad
dpop spune:
hihi, alex, iara m-ai botezat
trisia, e f greu cu medicii, oricat de buni ar fi, tot mai dau rateuri.
la clinicile private e problema daca ai tu sau bb complicatii, ca e musai transport la spital serios. la clinica cea noua nu e numai dr butnaru, sunt mai multi asociati.
in fine, de butnaru stiu si eu ca are probleme cu fumatul, nu se poate abtine, si in clinica e tot cu tigara. eu am fost la el in particular la un eco pt alta problema, ca a doua opinie (eu avand ca medic pe dr muresan) si in afara de tigara, s-a purtat fff frumos cu mine si mi-a explicat tot ce vedeam pe ecran, mi-a facut zoom... ce sa zic, e greu de cuantificat cat e de bun un medic. eu am nascut cu dr muresan, si am fost multumita. e imp. sa iti vina la nastere daca nasti in miezul noptii ca mine.
victo, te inteleg sincer, si mie mi-ar fi groaza de mutat cu bb mic. abia astept sa vina caldura sa iesim muult afara!
mami de irina
antoni spune:
Victo-de pe care firma ai trecut pe huggies?la noi chiar la huggies trecea si pisu si caca. si am trecut inapoi pe pampers de care sunt tare multumita.pai, daca vin caldurile, poti veni in plimbare numai cu jeepul lui,hihi.
Lore-offf, si eu care asteptam o poza haioasa cu picatele.
bine ca i-a trecut.
Alex-nu stiam, ma gandeam ca poate nu se merge cu bebeii.a mea nu stiu daca va avea stare multe ore pe acolo,hihi
Meli+
Timea-Larisa
Victo spune:
hihi..mai fetelor si bebelasii vostri dorm asa..cracanati?..ce scump e..
ramo, al meu e nascut mai devreme decat bea.dar oricum la el cantitatea de mancare e aceeasi intr+o luna. deci, la 3 luni manca cam 120+140 san si 60 completare.
chiar am facut experienta pe stefanut. dimineata, cd am eu lapte mult, mananca 200 gr..si totusi dupa 2 ore jumate deja urla de foame..deci, e clar..laptele meu pur si simplu nu+i tine de foame..daramite cd e mai putin..ar insemna sa+l alaptez din ora in ora..

meli, lore, co..spor la invatat!las, ca de la toamna o sa va fiu si eu colega de suferinta..![]()
![]()
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
kitzy spune:
Mai am si eu un pic si gata! Deja ma ia cu emotii. Cred ca dupa ce nasc o sa va bombardez cu intrebari, ca voi deja sunteti trecute prin asa ceva. Bebelina mea e tot cu capsorul sus, undeva pe sub coastele mele, nu da semne ca vrea sa se intoarca, doctora i-a mai lasat timp pana la 32 de saptamani, a zis ca la prima sarcina nu prea se mai intorc dupa aia. Daca ajung la taiere, asta e, speram sa scap, dar important e sa fie ea sanatoasa.
29+ cu
Diana
Victo spune:
alex..io nu vin cu bebe.il las acasa cu tati.
lore, da, geamurile sunt pe maro.si are parcare in fata.pe cealalta parte decat oncosul.
acuma lore..ce sa fac cu scutecele..le folosesc na..si am mai luat si 80...sunt cu albastru
mai, deci ripley e delia si dpop e diana..
da fetelor si desi imi va fi dor de bebe mic mic..totusi astept sa creasca, sa pot sta mai mult afara..caci cu programul lui de masa, eu nu pot sta mai mult de 2 ore jumate afara..asa, ii mai iei iaurtul cu tine si gata+i..
meli, de la pampers am trecut la huggies.efectiv 2 saptamani il schimbam de toate hainele cd facea kk..de groaza..pai ieri am fost pe jos pana in parcul mare.
numa ca nr 3 de la huggies e cam micut pt asta mic al meu ii lasa urma pe picioruse si pe fundic ..uffffff..libero a incercat cineva_parca au ceva scutece de la 7+11 kg? cred ca asta r fi mai potrivit , desi el are numa 6 kg.
ma duc sa+i fac toaleta de dimineata si sa ne jucam un pic ca d e plictiseala isi baga degetele pana in gat..parca vomita imediat..
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
redai spune:
Delia 

Deci Alex a gresit.Iupyyyyyyyy
Stiam eu ca e bine![]()
Kitzy oricum o sa fie lasa ca vezi tu ca iti trec toate cand o ai in rate pe bebelina.
Meli daca il vedeai saracu cum arata , si el radea in hohote.....![]()
Poze David Vlad
velenamaria spune:
buna dimineata..noi avem tot un bebe plangacios..habar nu am ce sa-i mai fac..incep sa cred ca este doar rautatea din el...de fapt sper sa fie doar atat. ieri era asa de agitat si plangacios ca l-am scos de dimineata afara chiar daca batea vantul.l-am pus in ham si l-am acoperit cu o patura..a adormit super repede...asa ca am repetat manevra si mai tarziu si am plecat in vizita pe la prieteni. ce ma ingrijoreaza mai tare este ca plange la san...de abia incepe sa pape ca se si apuca de urlat.
REDAI-are bubite mici mai rosii si care se simt cand pui mana pe fata...si mai are si niste bubite care abia se vad dar se simt. nu are pete.
TRISIA- bine ai venit.felicitari. eu am nascut la Nanu...mie mi s-a parut ok.( am avut sarcina si nastere usoara). asistentele mie mi-au placut mai mult ..sunt foarte atente si mi-au pus bebe la san la o ora si ceva dupa nastere..ceea ce e ff bine. cat despre cezariana..se face chiar si la urgenta. cat am fost eu acolo internata s-au facut 2 cezariene la urgenta..adica o mami a venit si dupa ceva analize a vazut doctorul ca trebuie facuta cezariana. nu exagerez dar in 20 de min...bebe era deja afara. tatal era complet socat si atat de emotionat....eram chiar in salonul unde a adus-o pe mama si unde l-a pus pe bebe in incubator. dar tu decizi unde mergi..eu doar ti-am povestit despre experienta mea.
fetele cu examene..m-am tot candit cum puteti si bebe si invatat...e asa de greu///am si avut cosmare tot gandindu-ma ..se facea ca eram la scoala si aveam ceva examen si nu puteam scrie..clasic ..dar fff stresant. m-am trezit asa de obosita.
mami si edi
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj